Ik kom niet zoveel meer buiten

achter-de-geraniums2Ik kom niet zoveel meer buiten. Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik steeds meer begin te lijken op een vieze oude man. Het maakt me onzeker. Laatst nog, in het park. Ik wilde even zitten. Maar het bankje waar ik plaats op wilde nemen was al bezet door een jonge man die ik niet kende. Ik besloot niet te dicht naast hem te gaan zitten want dan zou hij kunnen denken dat ik een vieze oude homo ben. Ook niet te ver af want dan zou hij kunnen denken dat ik denk dat hij een vieze homo is en dat is ook niet aardig. Dus neem ik plaats tussen die twee plekken. Dan spelen er kinderen in het park. Met hun moeders of oppassers, met hier en daar een moderne papa. Dan betrap ik mezelf er op dat ik met een glimlach kijk naar die spelende kinderen. Ze zouden me kunnen aanzien voor een vieze oude pedofiel en dat ben ik helemaal niet! In een straat verderop woont een zwart gezin. Soms kom ik ze tegen. Ik probeer dan net te doen alsof ik niet zie dat ze zwart zijn. Maar ze zien natuurlijk wel dat ik dat zie. Ik verlang terug naar vroeger. Toen had je nog geen homo’s en pedofielen. Negers woonden in Afrika. En Marokkanen, tja ik ben doodsbang voor die jongens.

Ik weet dat want op tv zie ik iedere dag wat voor vreselijke dingen er gebeuren in Nederland. Al die pedo’s, eng gewoon. Je moet erg oppassen want voor je het weet woont er een pedo, met dank aan de burgemeester, naast je. Als ik op het nieuws zie hoe lelijk de islamieten tegen homo’s doen wil ik juist extra aardig tegen homo’s zijn. Maar ik wil ook niet dat ze denken dat ik homo ben. Want homo’s zijn wel een beetje vies vind ik. Gelukkig zijn er, voor zover ik weet geen homo’s in ons dorp. Marokkanen vind ik het engst. Hoewel ik nog nooit Marokkanen ben tegengekomen, ben ik altijd op mijn hoede voor Marokkanen die mijn spulletjes willen afpakken.

Had ik al gezegd dat ik niet zoveel meer buiten kom?

7 gedachten over “Ik kom niet zoveel meer buiten”

  1. Klopt volledig met de werkelijkheid. Net het geval van de echtgenote van een collega waar geen Marokkanen in het dorp leven, doch was dat haar grootste vrees altijd. Nog steeds.

  2. Ik vrees alleen dat John er niks van snapt en er wat van leert. Want er zit niks tussen die oren van hem.

    WWBtje is binnen, biertje en chippie in de klauwen, sjaggie in de mondhoek, en topgear, SBS belspelletjes of voetjebal op de buis. De telegraaf heeft hij al uit. Misschien nog ergens een oneliner vol leugens posten om linksmensen te pesten.

Reacties zijn gesloten.