HELP!!! Onze kinderen worden geïndoctrineerd!!!

BREKEND NEE SCHOKKEND NIEUWS!!!!

Het Koningsontbijt, het ontbijt dat vrijdagochtend op veel basisscholen wordt geserveerd voorafgaand aan de Koningsspelen, geeft kinderen het slechte voorbeeld. Bij het ontbijt zitten ongezonde producten zoals hagelslag en pindakaas (VK).

Blijkbaar is het nu al zo erg dat het bijna wereldnieuws als een kind op een zogenaamd “Koningsontbijt” een boterham met pindakaas of hagelslag krijgt. En daar zou dat kind zomaar ongezond van kunnen worden. Immers: een boterham met hagelslag krijgen als kind is pure indoctrinatie. Het zogenaamde “met de paplepel ingieten”. Hersenspoelen. Zo worden onze kinderen vanzelf ranzige vreetvarkens. Dit moet voorkomen worden. Gelukkig hebben we iemand van “Het Voedingscentrum” die als een ware klokkenluider de boel bij elkaar schreeuwt over dit onrecht.

Gelukkig hebben we de Volkschbruine Laster & Haatbode om hiervan kond te doen aan Het Volk.

Deze indoctrinatie MOET stoppen. Zo kan het echt niet langer.

ECHT. HELEMAAL. MEE. EENS.

Laten we ermee stoppen, met dit hersenspoelen van onze kindertjes, die dankzij dit soort “Koningsontbijt” niet alleen veranderen in zichzelf volproppende morbide obese Ard van der Steuren, maar on top of that ook nog veranderen in comateuze walking dead zombies die denken dat het koningshuis een fantastische Nederlandse traditie is die ten koste van alles in stand moet worden gehouden, die het fantastisch vinden dat er een sprookjesfiguur zichzelf laat rondrijden in gouden slavernijkoetsjes, die in Zeeuws Meisje kostuumpje of met een oranje mutsje op hysterisch langs de kant van de weg gaan staan zwaaien met oranje vlaggetjes, die moeten huilen als er een prinsje of prinsesje iets onfortuinlijks meemaakt, dan staan ze langs de kant van de weg te janken als er een koetsje voorbij komt als er eens eentje begraven wordt, een gebeurtenis waar dan uiteraard een hele stad voor wordt platgelegd, die het normaal vinden dat een prinsje er een privé geheime dienst op na houdt, die blijkbaar ervan genieten om via “In naam des Konings” brieven te worden kaalgeplukt, en, nu we toch over geld spreken, die het normaal vinden dat daar ieder jaar miljoenen belastinggeld naartoe gaan, en dat allemaal TOP en SUPER en FANTAAASTISCH vinden, louter en alleen vanwege het feit, en geen enkele andere reden, dat de royals in quaestie uit een hele speciale exclusieve kut zijn komen kruipen.

Dat is inderdaad zo debiel dat je echt niet vroeg genoeg kan beginnen met dat er in rammen.

4 gedachten over “HELP!!! Onze kinderen worden geïndoctrineerd!!!”

  1. Gelukkig is er een remedie om dat soort parasiterende clubs aan te pakken: http://www.krapuul.nl/overig/nieuws/152927/koningshuis-verboden-en-ontbonden/
    Mooi stuk ’t Jong, je bent weer lekker op dreef. Ik moet trouwens iets bekennen: ik wist helemaal niet hoe die van der Steur – VVD proleet – eruit zag en vorige week zag ik ergens een fotootje van hem: HA HA HA HA HA HA HA HA…….HA HA HA!
    Of eigenlijk: heel heel triest dat dat soort clowns het tegenwoordig kunnen maken in dit land….

  2. Pindakaas op brood is best gezond; net als kaas overigens mits je er maar niet allergisch voor bent.

  3. Onze koning heeft in zijn IOC periode wat opgestoken van voedingsexperts.Kom,dacht de koning, toen hij ’s morgens in zijn gouden pyama opstond: in kaas en hagelslag zitten veel suikers en koolhydraten. En die zijn het best als kinderen ’s middags gaan sporten.Maar…onze koning is niet zo simpel als-ie er uitziet.Hij bedacht een subliminal truuk. Wat is er Hollandser dan pindakaas en hagelslag? En wat er is Hollandser dan Oranje? Briljant gevonden van WimLex. Ik draag hem voor voor de Orde van de Gouden Aluhoed.

Reacties zijn gesloten.