Tony Bliar goes to war (again) en Bartje en Geertje gaan met hem mee

Er is niet zoiets als snel toenemende armoede op ongekend grote schaal.
Er zijn niet zoiets als heel gemakkelijk te genezen ziektes waarvan de genezing werkelijk geen drol kost en er zijn geen tienduizenden en honderdduizenden kinderen die elk jaar weer overlijden aan die ziektes omdat medische hulp niet voor ze is weggelegd omdat de fucking paar dollars ervoor ze niet vergund is.
Er is geen atmosfeer om de Aarde die een dramatisch tekort aan ozon heeft om het leven op de planeet te beschermen tegen kanker veroorzakende UV-straling.
Er is geen tropisch regenwoud dat in een ijltempo verdwijnt door houtkap.
Er is geen verschraling van kostbare landbouwgrond door monocultuur en de rotzooi van Monsanto.
Er zijn geen exploderende voedselprijzen als gevolg van oorlog, droogte en klimaatverandering en exploderende prijzen uiteraard voor hen die toch al met moeite zich de prijzen konden veroorloven.
Er zijn geen maatschappijen die ineen storten als gevolg van torenhoge schuldenlasten aan corrupte banken en een door en door pervers financieel stelsel.

Er is geen……

Er is geen…..

Er is geen…..

Er is geen…..

Er is maar één en allesomvattend wereldprobleem: de islam!
Die gruwelijke islam die der Untergang wordt van alles wat ooit was en is in het Universum.
Minder! Minder! Minder!
En gelukkig: in navolging van ‘onze’ eigen nationale massamoordverheerlijker Bart Schut en Smurfen-Führer Geert Wilders legt oorlogsmisdadiger en pathologisch leugenaar Tony-45 minutes- Blair het ons allemaal nog eens haarfijn uit.

Tony, Geert en Bart, ze doen me denken aan Adolf Hitler.

14 gedachten over “Tony Bliar goes to war (again) en Bartje en Geertje gaan met hem mee”

 1. Krakeel is sprekend Wilders, one line beweringen, nooit enige discussie.
  Wat hierboven nu staat is inhoudelijk erger dan Wilders.

 2. Met het vingertje wijzen naar moslims en hen van alles de schuld geven, is geen onschuldig basisschoolspelletje meer, wat je met wat opvoeding best kan doorbreken. Het begint verdacht veel te lijken op het in deze dagen weer actueel gedachte nazi-verleden. In panische angst voor een wereldontwrichtend bedrieglijk jodendom gaven Nazi’s met hun besnorde Führer na niet lange tijd alle joden de schuld van alles en nog wat. Het nu weer herinnerde galmende Juden raus (vgl. Minder Marokkanen)werd via Kristallnacht tot letterlijk opruimen van alle joden, die men maar te pakken kon krijgen. Hopelijk bieden Nederlanders, nu het hen nog niet de kop kan kosten, meer weerwoord en weerstand tegen een PVV met de blonde leider dan ze toen in de dertiger jaren tegen nazisme en groeiende nsb boden.

 3. Toendertijd stond Versailles bekend als joodse conferentie. Baruch leidde een joodse delegatie van 117 man. De Weimar Republiek werd geleid door joden. Solsjenytsyn legt uit hoe het bolsjewisme dreef op joden. De Kristallnacht, tja, er zijn speculaties dat joden die wilden door de moord op de Duitse diplomaat in Parijs. Provocatie is een schitterend middel, gelukkig lijkt Putin dat te begrijpen.
  Tjong.
  Wie schrijft op een discussieforum moet er rekening mee houden dat er reacties komen die niet in het beperkte denkraam passen.

 4. “De Kristallnacht, tja, er zijn speculaties dat joden die wilden door de moord op de Duitse diplomaat in Parijs.”

  Speculaties, ja die zijn er ontzettend veel. Zo speculeer ik erop dat jij je langste tijd op dit forum wel hebt gehad. Dat is een tamelijk onschuldige speculatie en bovendien behoorlijk reëel. Die speculatie van jou is volstrekt walgelijk en bovendien totaal van de pot gerukt.

 5. Pffff….piterfrots….het 10.000 ste aluhoedje dat zijn liedje in de hoogste toonsoort zingt.Ik word er zo moe van. Het is de zoveelste samenzweringstheorie, waarin joden een hoofdrol spelen. Het begon met de Protocollen van de Wijzen van Sion, een pamflet uit het begin van de 20e eeuw, waarin werd verteld hoe het joodse complot de wereld wilde beheersen.Een pamflet dat door tig historici ontmaskerd is als een vervalsing door de Russische geheime dienst.Maar tot op vandaag wordt dit pamflet door antisemieten, neo-nazi’s, ultra-orthodoxe christenen omarmd als de Heilige Graal in hun haat tegen joden.Pitertje is een slecht brandend lampje in de menigte die vandaag de dag op het internet bleren dat de Nieuwe Wereldorde ( de eindtijd) een congsi is van joodse bankiers, Bilderbergers en vrijmetselaars.Ik verzin het niet. Lees het blog Xandernieuws en het wordt je duidelijk in welke droomwereld en onzin deze lieden zoals pitertje leven.

 6. Nog even een post scriptum. Wie wil weten wat de gedachtengang is van pitertje, gaat via Google naar de site andere kijk. Voor een onafhankelijk denken en leven.Veel plezier, maar niet heus.

 7. @laarmans:
  [Nieuwe Wereldorde ( de eindtijd) een congsi is van joodse bankiers, Bilderbergers en vrijmetselaars.]

  Bilderbergers, vrijmetselaars en bankiers in het algemeen (of ze nou joods zijn of niet) zijn sowieso enge mensen, die niets goeds met hun medemens voor hebben. Of we dat “Nieuwe Wereldorde” noemen of een andere naam geven: hun snode plannen zijn altijd alleen maar goed voor henzelf.
  Als antisemitische, leugenaar naziPitertje dat toevallig óók vindt: zelfs een foutlopende klok geeft 2x per etmaal de juiste tijd aan.

 8. Pitefroets laat inderdaad zien dat hij iets tegen joden heeft. En inderdaad het klopt je laat een zeer beperkt en benepen denkraam zien dat wij doorgaans antisemitisme noemen. Sterker nog dat is het gewoon.

  Dus stuur hem maar naar stormfront waar hij hoort.

Reacties zijn gesloten.