Gewelddadige pro-Geert meute op weg naar NL

EDL'er
Hoewel vergelijkingen met de Weimar republiek niet gemaakt mogen worden omdat dat ten eerste verboden is en omdat je ten tweede dan de discussie verliest is het toch opvallend dat er inmiddels Wildersaanhang bij duizenden tegelijk slaags raakt met de politie.

Weliswaar in Engeland, maar toch; zo ver weg is dat niet.

Geweld was 1 van die fascisme kenmerken die volgens de volksmond niet op de PVV van toepassingen zouden zijn maar daar die ballon hebben wij hier reeds eerder doorgeprikt met deze waslijst van gewelddadige incidenten met, en uitspraken van PVV’ers.

Nou en nu hebben ze dus ook hun meute van duizenden gewelddadige schreeuwlelijken.

Binnenkort komen ze trouwens naar Nederland. Ze hebben een soort internationale (o.a. samen met de zogenaamde Theedrink Partij in de USA) en de Nederlandse versie heet dan Dutch Defence League. Ze vereren Geert als een soort godheid. Zie de banner hieronder.

Nou leuk experiment dus als deze horde op 30 oktober in Amsterdam gaat demonstreren tegen “de oprukkende sharia wetgeving in Europa”. 😆

Als ze zich weten te gedragen zou ik dat eigenlijk jammer vinden; ik heb liever dat ze het hele Museumplein afbreken en ook in Nederland hun ware rivieren van bloed gezicht laten zien.

Eens kijken of CDA en VVD ze dan nog steeds gedogen. 😮

6 gedachten over “Gewelddadige pro-Geert meute op weg naar NL”

 1. Dacht dat men het over o.a.Amsterdam had maar dan wel met een capuchonmeute,gekleurd enz.enz.
  had het mis,er wordt hier STIEKUM gewag gemaakt van een WILDERS MEUTE die NIET zou onderdoen van de meute welke Nederland al jarenlang teistert dank zij een kop thee!
  Maar het mag gezegd worden,ben er niet op tegen als de andere partij EINDELIJK eens hun lange tenen beter inpakte en niet meteen jammeren .
  Daar op letten is beter,je kan iedereen die NIET voor de bekende islam is wel tegen de haren instrijken maar verwacht dan ook wel de bal terug.Hoor en wederhoor heet zoiets.Moelijk,begrijp ik ook wel,maar wel NODIG! Aan beide zijden!!

 2. Dutch Defence League? Wat is dat voor Angelsaksisch zelf-Kolonialisme? Echte Nationalisten spreken toch gewoon hun moerstaal? Of hebben ze ook een echt Nederlands naampje?

 3. @1 Dit lijkt wel een cryptogram: “de meute welke Nederland al jarenlang teistert dank zij een kop thee”. Wat betekent dat?

 4. Pyt van der Galiën Schreef:

  @1 Dit lijkt wel een cryptogram: “de meute welke Nederland al jarenlang teistert dank zij een kop thee”. Wat betekent dat?

  Dutch Tea Party , dat zou dan de PVV zijn .. meute klopt .. teistert ook 😮

 5. Sofia van der Linde Schreef:

  Dutch Defence League? Wat is dat voor Angelsaksisch zelf-Kolonialisme? Echte Nationalisten spreken toch gewoon hun moerstaal? Of hebben ze ook een echt Nederlands naampje?

  D.D.L word dan Dietsche Defensie Lullos ??

Reacties zijn gesloten.