De leugens van schedelmeter Asscher andermaal ontmaskerd

Terwijl de verzameling racistisch geteisem dat zo hecht aan tradities en minder, minder, minder Marokkanen zich vandaag laaft aan een orgie van imbeciele persoonsverheerlijking jegens ’s lands ergste parasiet en dat op een manier ook nog waar Kim Jong-un de vingers bij af zou likken, houden wij van Krapuul dat gedeelte van het land dat nog wel enigszins oog heeft voor hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt op de hoogte van wat echt belangrijk is.
U herinnert zich ongetwijfeld nog hoe de gewetenloze racist en schedelmeter van het tweede bruine regime sinds Seyss-Inquart Lodewijk Asscher liep te janken over ‘dijkdoorbraken’ als de grenzen van Roemenië en Bulgarije met de EU open zouden gaan.

Hordes en hordes, zo blèrde Asscher, uit die landen zouden in no time ‘onze’ banen inpikken. En dat terwijl dit prachtige land achter de blanke top der duinen in feite al een zoveelste provincie was geworden van Polen. Polen die wel eens een blikje uit het autoraam werpen zo blaatte eerder dit jaar een bruine wethouder.

Om al die overlast door dat geteisem uit Polen tegen te gaan (echte Nederlanders doen zoiets niet: die pissen door brievenbussen en gooien stenen bij anderen door de ruiten) moest er ook maar eens uitgerekend worden hoeveel mensen uit Polen er opgehokt konden worden volgens Mariëtte Hamer van de bijwagen van de VVD ten einde de ‘minder, minder, minder’ scanderende tokkies die er naast wonen niet op de lange xenofobe teentjes te trappen.

Wat blijkt: andermaal is aangetoond – in het VK zijn soortgelijke uitkomsten verkregen na onderzoek en ook hier is gebleken dat het aantal mensen uit Roemenië en Bulgarije dat een werkvergunning aanvroeg op de vingers van één hand te tellen is – dat het hele verhaal over ‘dijkdoorbraken’ in al zijn variaties en bruine smaken een gore leugen is.

In Duitsland is tien jaar na de uitbreiding van de EU naar het oosten gebleken dat er geen sprake is van hordes uit datzelfde oosten en verdringing van arbeidsplaatsen door mensen uit Polen.
Sterker nog: de inspanningen van de mensen uit die landen – vaak onder schandalige arbeidsverhoudingen – hebben voor een enorme toename van de welvaart gezorgd.

Wanneer gaat Nederland eindelijk eens begrijpen dat het zich de wet laat voorschrijven door een stel pathologische leugenaars en klonen van Hitlernakomeling Wilders?

12 gedachten over “De leugens van schedelmeter Asscher andermaal ontmaskerd”

 1. De werkeloos thuiszittende vrachtautochauffeurs zijn heel blij met dit verhaal.
  Bouwvakkers ook.
  De enige troost is dat niet allen capabel zijn, bij een kennis waren zonnepanelen geplaatst door twee Polen en een Marokkaan, het kost nu aan halve dag om de fouten te herstellen.
  Bij Kwikfit kwam ik er achter dat een allochtoon het kapotte lampje dat ik hem had meegegeven had omgeruild voor een ogenschijnlijk zelfde exemplaar, maar met andere contacten.
  Maar misschien leren ze het nog eens.
  Verder is er geen registratieplicht, zodat geen enkele regering weet hoeveel er zijn gekomen.

 2. @pietfris, jij snapt openbaar niet hoe Nederland in elkaar zit. Blijkbaar ben je pas kort in onze land.

  Al deze gevallen vermenigvuldigd met honderden en nog meer kan ik je vertellen met autochtonen in de hoofdrol die geen snars van snappen of goed kunnen doen. In der ergste gevallen betrof het ook bedrijven die volgens de laatste trend naar de wet gecertificeerd voor de kwaliteit zijn.

  Vroeg ik een vertegenwoordiger: ” Wat is de nut van deze certificering indien jullie helemaal dezelfde fouten steeds blijven begaan, net als voorheen?”

  Zou iets met bescherming tegen rechterlijk onderzoek te maken hebben, zei toen hij onder vier ogen.

  Dus, zeker niet met het behouden van kwaliteit, moest ik toen weer vaststellen.

 3. @pieterfris, heb ik langs deze praktisch weg toen op een gegeven moment kunnen vaststellen dat Nederlandse bedrijven heel vaak verschillende kwaliteit productie leveren aan autochtonen klanten, dan aan allochtonen klanten.

  @pieterfris, hoe lang ben je nu in Nederland?

 4. pliterfrets, je vergeet al die roomblanke vrijgezellen die nu geen vrouw hebben, omdat ‘zullie’ de wijfûh ook al hebben ingepikt.

  Gast, je bent stuitend stupide als je zulke retoriek bezigt. Maar dat toon je hier dan ook met enige regelmaat aan. Ga zo door! Altijd hilarisch hoe domrechtse randdebielen zich in allerlei bochten wringen om hun…euh, ja wat eigenlijk? Veel verder dan flatuleren komt men veelal niet.

 5. Als je door de steden loopt en met droge ogen durft te beweren dat de multi culti een succes is, dan ben je straalgestoord!
  Maar pliterfrets, geef het maar op om het uit te leggen hier, ze zijn zo blind als een mol en geloven echt dat een samenleving goed kan werken zonder grenzen en kapitaal.
  Dat ze nu dan zelf in zo’n wereld geen huis of aardappel hadden gehad, dat zieken en ouderen dan hadden mogen wachten op een aalmoes van een ander, want ook in een wereld waar geen geld zou zijn, waar geen grenzen zijn gesteld, daar werkt de natuur gewoon door!
  En de natuur is simpel, het recht van de sterkste, dus zonder regels, grenzen, kapitalistisch systeem ed stort alles in en komt er vanzelf weer een ander systeem om te overleven.
  Dit systeem wat wij nu hebben valt genoeg over te zeggen, maar blijkbaar is het zo goed dat de hele wereld hierheen wil komen om mee te profiteren van ervan.
  Dat systeem is er dankzei de inspanningen van onze voorouders, die met gevaar voor eigen leven de zeeën bevoeren en handel dreven met de hele wereld.
  Door ons onderwijs en wetenschap, door de mentaliteit van aanpakken en lange termijn visie van investeringen.
  En nu moeten wij de laatste vijftig jaar opeens alles maar delen met volk wat hier niets mee te maken heeft,die hier komen meeliften op ons succes, die ook nog eens niet dankbaar zijn daarvoor maar criminaliteit en enorme kosten voor uitkeringen en gezondheidszorg ervoor teruggeven.
  Daar mag je van krapuul niets van zeggen, want racist bruinhemden.
  Let maar op t antwoord wat nu volgt pliterfrets, niet onderbouwd en niets dan gezwets

 6. John,
  Meeliften op ons succes. Welk succes? Geslaagde deportatie’s? Geslaagde uitroeiing van bevolkingsgroepen? Dit succes nu trachten te evenaren? In Adolfs naam, welk succes? Uit welke bruine aars ben jij gekropen? Jij bent gewoon te stom om te beseffen in welke wereld jij leeft!

 7. John is een infantiel met een WWB. Die ziet zijn hele kleine wereldje in elkaar donderen. Niet door hetgeen waarvoor hij bang is (maar dat wil hij niet zien) maar door VVD wanbeleid. En de PVV zal hem ook niet redden. Wilders geeft geen fuck om de Johnny’s en Anita’s van Nederland. En de VVD al helemaal niet.

  Hij kan beter naar stormfront vertrekken en lekker samen bang zijn voor joden, moslims en alles wat niet blank of rechts is. Hij probeert met volwassenen te redetwisten. En dat is wat een infantiel zoals hij niet moet proberen. Dat verliest hij altijd.

 8. Nog een nieuwtje voor John. Je rechtse redneck broeders in Amerika hun wereldje wordt ook steeds kleiner. Amerika het door rechts gestolen land wordt met de dag minder blank. Wij die dat kunnen accepteren en daar geen probleem mee hebben en dus overleven zullen overleven. Zij die iets natuurlijks willen bevechten gaan ten onder. Haat verliest namelijk altijd.

  En het is nog altijd rechts vs rechts. Relie fanaten van welke kleur dan ook zijn rechts net als Neo Nazi’s zoals jij. Ga lekker naar een zandbak en dood elkaar en laat de rest van de mensheid met rust. Want die zijn bezig met hun gezin, kunst, cultuur, wetenschap en de toekomst.

  Rechts is en blijft de dode tak aan de boom der evolutie.

 9. Kamerleden vinden de PVV volstrekt ongeloofwaardig geworden in het pensioendebat, nu blijkt dat Wilders jarenlang geen pensioenpremies heeft betaald voor zijn personeel.

  Trouwe medewerkers van de PVV zitten met een pensioengat van maximaal zes jaar, terwijl hun baas in het parlement vurig bepleit dat de oudedagsvoorziening beter moet.

  Wat had rechts ook alweer met haar medemens ?

 10. Nog iets. Relie rechts heeft heel lang volgehouden dat de wereld plat was. Linkse wetenschappers van die tijd wisten wel beter.

  Wetenschap ook niet zo een rechts dingetje. Religie dan weer wel.

 11. En als het aan rechts lag was er geen arbo wet / dienst. Dus ze staan schaakmat en al haar nitwit aanhangers.

  En alle grote Universiteiten en wetenschapsinstellingen. Zijn multiculturele instellingen. Maar daar komt nitwit rechts nooit. En ik kan je berichten de mensen aldaar hebben meer bij gedragen aan onze ontwikkeling dan welke Neo Nazie dan ook. En daar komen Iraniers, Russen, Chinezen, Amerikanen, Nederlanders, Duitser etc… Ik noem een CERN bijvoorbeeld. Dankzij hen kun jij nu je bullshit op het WWW plempen John de infantiel.

Reacties zijn gesloten.