Het personeel van Gerard Bouman

Afgelopen zaterdag maakten we hier melding van hoe korpschef Gerard Bouman van de politie er eindelijk blijkbaar ook achter is wat voor een zootje fascistisch schorem of zijn ondergeschikten eigenlijk is. Dezelfde dag liet de politie met de gewelddadige ontruiming van het Maagdenhuis zien waar zij eigenlijk voor is en wat altijd de primaire functie is van een politie-apparaat in welk land dan ook: het zijn van een privé-militie voor het handjevol heersers van het land en het koest houden van de rest. Desnoods – zoals zaterdag – met geweld. Desnoods met dodelijk geweld. En een politieagent die triggerhappy is, derhalve een zelfbeheersingsprobleem heeft en van mening is dat een snotneus van een jaar of zeventien een gigántisch gevaar oplevert voor de heersende machtsverhoudingen en hem daarom maar doodschiet alsof je een vlieg op het behang doodslaat, hoeft zich niet al teveel zorgen te maken. Dikke kans dat ie er mee wegkomt en zijn baan behoudt.

Laten we het geheugen van de heer Bouman eens even opfrissen en eens een paar van die onfrisse types uit zijn personeelsbestand nog even de revue laten passeren.

In november 2013 likte nazi Joost Niemöller zijn vingers af bij het feit dat eurocommissaris Barroso niet bereid was Bulgarije en Roemenië tot het Akkoord van Schengen inzake vrij reizigersverkeer toe te laten. Onder het aanhalen van degene die onder ander van mening is dat de teloorgang van de auto-industrie in de VS de schuld is van niet-blanken die een lager IQ zouden hebben, tweette de wijkagent van Haagsemarkt:

2013-11-15 Haags over afblazen Schengen

Herinnert u zich trouwens nog hoe Asscher en Aboutaleb voluit op het orgel gingen om stemming te trappen over ‘dijkdoorbraken’- de wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar himself zou in dit geval spreken over ‘een tsunami – aan Roemenen en Bulgaren die hierheen zouden komen? Het werden er uiteindelijk de spreekwoordelijk anderhalve man en een paardenkop.

Over arbeidsmigranten gesproken. Deze agent uit het collectief gestoorde en ultra-xenofobe Volendam heeft niet veel op met ondernemende mensen die huis en haard verlaten om god weet waar voor weinig geld zich af te beulen:

2013-10-01 Volendam Polen

Eigen prutsers eerst blijkbaar volgens deze diender.

Nico Lefferts van de politie in Groningen viel ook op:

2013-10-17 Vreemedelingen tweet politie

Wie slentert is verdacht!

Op 26 oktober 2013 komt ’s lands gedeelte dat heilig gelooft in het Nederland van Anton Pieck en Sinterklaas naar het Maliveld omdat ‘ze nu ook al onze Zwarte Piet willuh afpakkuh!!!’
De politie vindt het prachtig:

2013-10-26 Pol Den Haag

Maar daar gebeurt iets onverwachts. Een dame die aandacht wil vragen voor het lot van de Papoea’s in Nieuw-Guinea onder de door Nederland gesteunde Indonesische bezetting wordt aldaar door wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars van Wilders bedreigd. Zombies en anderen onder een steen of in riolen existerende creaturen zouden mogelijk nog kunnen volhouden dat de politie er is om je beschermen tegen fysieke bedreigingen en geweld alsook om jouw in de grondwet verankerde recht op demonstratie en vrijheid van meningsuiting veilig te stellen ten overstaan van een horde Neanderthalers. Normale mensen weten sinds op zijn laatst 26 oktober 2013 beter:

2013-10-27 Den Haag polite zp

1-0 voor de wannabe massamoordenraars en etnisch zuiveraars met dank aan de politie zullen we maar zeggen. Onze Jeroen S. van den Heuvel deed naar aanleiding daarvan nog deze geheel juiste constatering. Aanbevolen!

In Maasdam bleek de participatiesamenleving van Asscher en Klijnsma eind 2013 al een doorslaand succes en geïnspireerd door de Colonne Henneicke van weleer ging men goedgemutst en onder het genot van koffie en thee samen met de sterke arm op mensenjacht:

2013-12-25 Burgerpart in fascistische enclave R'dam

Ook de partijkrant van de PVV en tokkieomroep SBS vonden het prachtig en likten hun vingers erbij af. Dat een volmaakt onschuldige man door het door de politie opgehitste geboefte bijna werd gelyncht toen hij nietsvermoedend uit de bus stapte die avond, ach…

Paul van Musscher die eind 2013 de nieuwe chef wordt van politie-eenheid Den Haag blijkt gewoon een gore racist te zijn. Er duikt een uitspraak van hem op uit 2010 gedaan in het programma Z.O.Z met wijlen Anil Ramdas van Den Haag TV:

Anil: “Hoe komt het dat Marokkaanse jongeren uit Gouda zo betrokken zijn bij criminaliteit? Heeft het te maken met hun cultuur. Heeft het te maken met andere dingen? Wat denkt u?”
Paul van Musscher: “Ik heb het me laatst uit laten leggen door iemand waar wij les van krijgen over multiculturaliteit. Wij nemen dat onderwerp heel serieus. Een Marokkaanse man. En die legde me uit dat de inwoners uit Gouda uit het Rif gebergte komen. Dat zijn Berbers. Berber komt van het woord Barbaar. En dat is inderdaad cultureel ingebakken dat ze wat wilder zijn. Wat makkelijker op straat leven. Wat ruiger. Je zou kunnen zeggen dat het GENETISCH meegekomen is..” Anil: “Genetisch zelfs?” Paul: “Dat is zijn verklaring” Anil: “Wat denkt u zelf?” Paul: “Je ziet natuurlijk dat zij cultureel een andere gewoonte op nahouden dan wij”.

Bron

Wijlen Ramdas had het ooit over ‘white trash’ en dat lijkt me in het geval van Paul Musscher meer dan terecht.

Dan hadden we nog ooit de agent die volkomen door het lint ging en onder het toeziend oog van haar collega een dakloze man in elkaar trapte. Omdat het in de fascistische enclave Rotterdam gebeurde, kreeg ze van de Gemeente Rotterdam als dank voor de bewezen diensten een bloemetje. Zie hier de onheilspellende contouren van wat je zou kunnen noemen ‘de rechtsstaat in een fascistische dictatuur’….

Dan zijn er voortdurend berichten over het buitengewoon grove geweld van de politie in de Haagse Schilderswijk waarvan onder ander een weerloos jochie van amper 14 het slachtoffer wordt:

Israël aan de Noordzee…

Toch is de politie een groot kindervriend zo hebben we hierboven al geconstateerd en wat het geüniformeerde geboefte betreft zal die liefde voor de tere kinderzieltjes desnoods ten koste van elementaire burgerrechten met wederom uiterst grof geweld kracht bij gezet worden.
Quinsy Gario kan er van meepraten:

Sterke maag is nodig om dit zonder teiltje bij de hand te kunnen bekijken.
En zo gaat het ook bij de Sinterklaas vertoning van vorig jaar in Gouda waar extreem rechts hand in hand met de politie tekeer gaat tegen vreedzame demonstranten:

Kijk Gerard Bouman, dit zijn jouw ondergeschikten die keer op keer tekeer gaan als beesten en consequent de kant van het fascisme in Nederland kiezen. Hoe dat kan? Omdat het politieapparaat volkomen doortrokken is met het gif van het fascisme. Zoals ik zaterdag al aangaf: dat wordt die ondergeschikten van je bijgebracht door dit soort mensen:

2014-09-06 Groenewold haat molsims

2014-09-06 Groenewold klaar

Is ie al ontslagen. Doet ie als ‘bijstandstrekker’ al ergens dwangarbeid, vernederd door hedendaagse versies van Kapo’s?

Trouwens ook opvallend: normaal gesproken wanneer er grove misstanden aan het licht komen schiet PVV-sympathisant en hypocriete zak stront Ahmed Marcouch van de partij van schedelmeters en etnisch monopolisten direct in zijn Pavlov-reflex van ‘keihard aanpakken.’ Over wat Gerard Bouman naar buiten heeft gebracht inzake die fijne club van hem, heb ik de dappere strijder tegen baard kammende jihadisten in zijn partij tot op heden nog niet gehoord…

Kun je als burger iets doen tegen die gewapende tak van de PVV? Ik vrees dat de mogelijkheden beperkt zijn: met geweld is een lastige zaak. Geweld escaleert en leidt tot meer geweld terwijl het beoogde doel steeds verder uit het zicht raakt. Dus dat is geen optie. Maar die politie-agenten zijn wel allemaal man, vrouw, broer, zus, oom, tante, zoon, dochter, vriend, vriendin, kennis van mensen. Ze zullen ongetwijfeld ook deelnemen aan het sociale leven in hun woonplaatsen. Je kunt ze aanspreken op wat er speelt bij de politie. Je kunt je zorgen uiten over hoe de politie steeds meer een fascistisch monster lijkt te zijn.

Wie van hen dan nog volhoudt dat dat een prima zaak is, zou je tot paria van je omgeving kunnen maken. Je zou ze kunnen bespotten en beschimpen en op talloze manieren kunnen laten merken dat optreden als een privé-militie van Wilders ten ene male uit den boze hoort te zijn. Een politie die zich als zodanig gedraagt, die hoef je echt niet te accepteren.

2 gedachten over “Het personeel van Gerard Bouman”

  1. Pingback: Die zogenaamde ‘elite’ is ons ongeluk! | Krapuul

  2. Pingback: Telegraafkind sponsort illegaal politiegeweld | Krapuul

Reacties zijn gesloten.