Zat

Weet u wiens tronie dit is?
Henk Bres
Nee? Ik zal u op weg helpen.
Een paar jaar geleden vroeg Thomas von der Dunk zich in een column af wanneer Nederland hem eindelijk zat zou zijn. Deze meneer waar ik het over heb is namelijk alles en iedereen altijd helemaal zat. Zó zat zelfs dat zelfs Nederlands hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, zich tot verlengstuk heeft laten maken van deze meneer die altijd alles en iedereen helemaal zat is.

U zegt: ‘Och, maar dat ging over van die goorlappen die met hun klauwen niet van andermans kindjes af kunnen blijven, daar kun je het toch moeilijk mee oneens zijn’? Wel, afgezien van het feit dat pedoseksualiteit wel een iets gecompliceerder fenomeen is dan de manier waarop het in de kroeg, op verjaardagen of in de sportkantine in de regel omschreven wordt, of hoe de Hoge Raad er blijkbaar mee om meent te moeten springen, eindigt het verhaal niet hier. Deze meneer is namelijk niet alleen pedoseksuelen ‘zat’, deze meneer is ook Marokkanen ‘zat’. En daarom moeten er volgens deze meneer ‘minder, minder, minder’ Marokkanen zijn.

Dat hij als een echte fascist terugkrabbelt als hem het vuur ook maar een ietsiepietsie aan de schenen gelegd wordt en geen verantwoordelijkheid durft te nemen voor wat-ie met zijn Führer in een Haagse Bürgerbräu-keller staat te brullen, doet daar niets aan af. Deze meneer krijgt in zekere zin van een zich volstrekt onverantwoordelijk gedragende Hoge Raad, nogmaals: Nederlands hoogste rechtscollege, ‘minder, minder, minder’ pedoseksuele mensen. En blijkbaar zijn er niet alleen in Duindorp maar ook in de fascistische enclave Almere er die hem maar al te graag zijn zin geven voor wat betreft ‘minder, minder, minder’ Marokkanen en de etnische zuivering alvast maar ter hand genomen hebben.

Zijn naam? Henk Bres. Hoed u voor dit soort geteisem met hun grote bek en hun voortdurend leeglopende onderbuik. Geteisem waar gewetenloze opportunisten binnen en buiten de politiek als ook een ruggengraatloos rechtscollege de oren (soms maar al te graag) naar laten hangen. Henk Bres is medeverantwoordelijk voor wat er in Duindorp en Almere inmiddels gebeurd is of nog staat te gebeuren, net zoals de door hem aanbeden Schlümpfe-Führer Geert Wilders medeverantwoordelijk is voor de massamoord in Noorwegen.

Denkt u er maar eens over na hoe lang u eigenlijk nog wilt leven in de dictatuur van Henk Bres en zijn maten. Voor ze u zat zijn…

6 gedachten over “Zat”

 1. Ondanks het feit dat de meneer op bovenstaande foto zo aardig kijkt alsof hij net “Marokkanen” gezien heeft, het enige wat hij propageert is Nederland – Zatland.

  Het grappigste erbij is dat een heleboel burgers ook Wilders/PVV helemaal zat zijn maar daar past de Staat toch met twee maten mee.

 2. “Minder, minder, minder Marokkanen”. Ach ik zei het in een jolige bui, aldus racist Henk Bres die zijn donkerbruine straat na confronterende mails nu schoonveegt. Minder, minder, minder joden. Aldus een moordende nazi die miljoenen medewereldburgers in een jolige bui om zeep hiel.

  Het voetvolk van Wilders op de werkvloer en op de Bres voor roomblank Nederland.

 3. De eerste keer dat ik hem zag, was ik hem al ‘zat’. Daarna nooit meer ergens gezien gelukkig.

  Maar Ralph, mooi stukkie en een waarheid als een koe (waar die uitspraak ook ooit vandaan is gekomen 😉 )

 4. Deze man valt in de categorie “omhooggevallen schreeuwplebs” Hij is alleen maar bekend dank zij wat programma’s die hij voor diverse omroepen deed en voor zijn algemeen Haagsche geschreeuw. Het is iemand zonder enige opleiding noch intellect, en dat hij serieus wordt genomen door een groot aantal zogenaamd weldenkende mensen is zorgelijk te noemen, zoals de intellectuele staat van ons land sinds de jaren ’90 alleen maar slechter is geworden.

 5. Jaren geleden zat Bres in een tv programma, de naam weet ik niet meer,als de vleesgeworden Stem van het Volk.Ik dacht toen: als dit de Stem is van het Volk dan zijn we reddeloos verloren.Bres is de Haagse nazaat van het plebs dat in 1672 de gebroeders de Witt vermoordde en gruwelijk verminkte, nabij de Prinsenpoort.

 6. Laarmans, bij de talkshow Knevel en van de(r?) Brink gaf Henk Bres tevens aan dat hij jonge meisjes van een jaar of dertien ‘seksueel zeer aantrekkelijk’ vond. Saillant detail: Bres is een voormalig pooier.

Reacties zijn gesloten.