Kabinet van Stoere Mannen (zonder vrouwen)

Topvrouwen uit het bedrijfsleven maken zich druk over het feit dat er nauwelijks vrouwen in kabinet Bruin I zitten. Wat zou de oorzaak zijn? Misschien konden Rutte/Verhagen wel helemaal geen vrouwen vinden om in zo’n kabinet te gaan zitten om daar de rivieren van bloed van de PVV te gaan gedogen zodat rechts Nederland zijn vingers kan aflikken. Zou mij niks verbazen. Lijkt mij toch meer een stoere mannen zaak.

10 gedachten over “Kabinet van Stoere Mannen (zonder vrouwen)”

 1. Da is toch emansiepasie ofzo? 💡 want vrouwen zijn gelijk aan mannen.

 2. Verdonk heeft de zonde begaan zich gelijk te stellen aan de Neder-haat-profeet Wilders , wij zullen nog slechts van haar horen als zij na het einde van haar wachtgeld in de bijstand komt en daar een groot artikel over in de Telegraf verschijnt ..

 3. Tja als je stelt dat mannen en vrouwen gelijk zijn zou het niet uit moeten maken hoe de verdeling is. Maar bewezen is dat mannen en vrouwen anders zijn en elkaar aanvullen, dan is het wel jammer dat er een oude mannen kabinet komt. Want jong is ook niet echt vertegenwoordigd.

 4. De vrouwen in NL mogen al blij zijn dat ze met 3 kabinetsleden vertegenwoordigd zijn. In het aanstaande kabinet zit er tot nu toe geen enkele niet-westerse allochtoon. Dat zal vast te maken hebben met de invloed van Wilders op het aanstaande kabinet.
  Blank mannelijk Nederland op leeftijd daarentegen kan zich verheugen op de oververtegenwoordiging in het aanstaande kabinet. Ach tja dit is het zoveelste bewijs dat de old white boys netwerk springlevend is.
  .

 5. Aanvulling: ik had nog even gedacht dat het CDA die excuus-Turk v.h. CDA congres naar voren zou schuiven maar blijkbaar hebben ze daar bij het CDA toch liever dat allochtonen moeten functioneren als hun schoothondjes en geven ze de kabinetsposten toch aan hun eigen mensen.
  Hopelijk wordt meneertje wakker en komt hij tot de (terechte) conclusie dat hij gewoon wordt misbruikt door z’n partij.

 6. Niet zo vreemd dat het hoofdzakelijk bestaat uit oude mannen ( Nee , ik ga niet zeggen dat er meestal oude mannen rond schandknapen van Rutte’s type zwermen 😉 )
  Geen Jonge politicus met ook maar een greintje gevoel voor cariereplanning gaat zijn vingers aan dit kabinet branden …. Alleen lui die dit als hun “laatste kunstje ” doen voor ze in de vergetelheid verdwijnen nemen dit risico …

Reacties zijn gesloten.