Was ik maar een Rus in de Krim

mercenaryIk heb de beelden gezien van het oproer in de Oekraïne en ik ben jaloers. Wij moeten het doen met een lullige mars tegen de vrijlating van Volkert van der Graaf. Met vlaggetjes en spandoeken lopen we door de straten en scanderen wij wij onze leuzen. Heel links Nederland lacht ons uit.

Was ik maar een Rus in de Krim. Ik wil bij een beweging horen waar ik iemand, die niet bij ons hoort, lens kan slaan met een honkbalknuppel. Ik wil door de straten lopen en verstopt achter een bivakmuts en met een kalasjnikov in de aanslag de macht overnemen. Honden als Volkert afslachten. Ik wil wonen in een land waar het volk de baas is en niet een stel linkse pennenlikkers die het monopolie op het fatsoen hebben. De echte Nederlanders moet onder de wapenen om alle buitenlanders het land uit te schoppen. Al die linkse klaplopers van het pluche schoppen. En dan gaan we uit de EUSSR en krijgen we de gulden terug. Dan zal Wilders onze leider zijn en kan hij eindelijk zonder beveiliging ons land bevrijden van al het links gespuis. Alle pedofielen opjagen tot ze allemaal opgepakt zijn. De doodstraf invoeren en een dubbel paspoort verbieden. Strenger straffen, veel strenger straffen. Ik zal niet rusten tot de moordenaar van Pim Fortuyn de straf krijgt die hij verdient.

10 gedachten over “Was ik maar een Rus in de Krim”

 1. *Proest*, zielig hè voor die primaten die hier niets anders hebben dan ‘flink’ te zijn achter hun toetsenbordje en klaarkomen op hun geweldsfantasietjes over wat ze m,et al dat linkse tuig zouden doen als….
  De grap is dat als ze een keer echt tegengas krijgen, het in hun broek doen.

 2. Maar onze grote Vredesstichter en Wereldheerser Geert sprak (met het oog op te verwachten binnenlandse stemmenwinst) en zonder masker op RT wel Rusland en de EU toe en maande Poetin gas terug te nemen voor een zonder Wilders tandeloze nazi-EU. Dat durft ons megalomaantje toch maar!

 3. Zo zijn rechtsen. Hun intellect schiet tekort dan maar geweld gebruiken. Dode tak mensen.

 4. Was je maar in 1920 geboren. Had je bij de Waffen-SS Rusland kunnen bezoeken.

 5. @RalphvanderGeest

  Ik wil nog wel eens zien hoe groot die mond van jouw is wanneer er een leger van huurlingen wordt ingezet in dit land, en je niet meer kunt vertrouwen op politie en leger!En waar “reageren” op Krapuul een luxe is!

  Wanneer de wens van het volk is omgslagen in een realiteit waar “Guy Verhofstadt” een europees leger voor nodig heeft! Dat is dan niet meer het land van jouw zogenaamde “primaten”!

 6. Ron,
  Ik heb het donkerbruine vermoeden dat jij dezelfde rechtse klaploper bent als de Ron welke stand.nl onveilig maakte met je neo-nazi praatjes!

 7. Ron zou niets liever dan 60 jaar geleden willen leven. En dan wat joden aangeven voor wat geld.

  Hij heeft alle kenmerken van een Nederlander die achteraf zegt dat hij in het verzet zat.

 8. Wat zeg ik 60 jaar geleden ? 74 jaar geleden. De tijd vliegt. En rechts maakt er nog steeds een teringzooi van in de wereld.

Reacties zijn gesloten.