Eigen doden eerst

De fascisten in Nederland krijgen het wel erg zwaar voor hun kiezen deze dagen.
Eerst heeft Justitie het bestaan er een andere norm op na te houden (in hoeverre van harte laat ik in het midden) met betrekking tot de rechtsstaat dan de hooivorkenbrigades die zich gewoonlijk tot moord en geweld aangetrokken voelen zoals u hier kunt zien.
Dan is er het feit dat er geen Arische kindjes waren bij de kranslegging op de Dam op 4 Mei.
Pink Floyd roept popgroepen waaronder The Rolling Stones op niet meer op te treden in zekere apartheidsstaat van de om genocide lachende Kees van der Staaij en etnisch zuiveraar en Schlümpfe-Führer Wilders.
Verder heeft iemand het openlijk bestaan om de suggestie te doen aan het OM om dat ‘verfrissende’ GeenStijl eens onder de loep te nemen.
En nou heeft de Gemeente Utrecht het ook nog geflikt om tijdens de officiële dodenherdenking aldaar de Marokkaanse vlag te hijsen.
Let trouwens even op de hetzerige kop in de krant van fascistisch Nederland.
Het is toch wat en hoe fout dát wel niet is leggen intellectuele hoogvliegers als ‘Mottih’ en ‘Ben Ziene’ u onderaan het bericht haarfijn uit: eigen doden eerst.
Laten wij er nog even aan herinneren dat waar Nederlanders met enthousiasme meehielpen de joden te vergassen en dertigduizend ‘waarachtige vaderlanders‘ naar het Oostfront stuurden om de nazi-broeders te assisteren, de Marokkanen vrijwel de hele joodse bevolking in hun land van de Holocaust wisten te redden.
Verder: het aantal Marokkanen dat het leven liet aan de zijde van hen die tegen het fascisme vochten bedraagt een veelvoud van het aantal Nederlanders dat zulks deed.

5 gedachten over “Eigen doden eerst”

  1. En wie zat er in de Grote kerk bij de 4-meiherdenking..? Ja,ja, Fleur.. ze zat ontroerd te luisteren naar Jan Terlouws “broederschap”..Weet al dat ik net zo min als bij mijn kleindochterje van een paar maanden me af moet vragen waar Fleur met dat hoofdje van haar aan zou denken! En dan te bedenken dat Fleur haar opvoeding al heel lang achter de rug heeft!

  2. Langzaam maar zeer zeker en uitgesproken komt het Profile van onze “moderne” maatschappij tevoorschijn: het gaat niet meer over de scheiding achterlijk Rechts tegenover progressief Links.

    Het gaat in de waarheid om de scheiding tussen het (neo) Fascisme en alle progressieve mensen die er tegen zijn en tegen herhaling van het fascistische holocaust in hun eigen land en op wereldniveau.

Reacties zijn gesloten.