Waarom Geenstijl dood kan vallen en Radio 1 een kutzender is

Vice Premier Zijne Excellentie de Heer Asscher
Vice Premier Zijne Excellentie de Heer Asscher

Titels moeten altijd een beetje kort zijn dus de vlag dekt de lading niet echt. Maar ik zal dit even nader toelichten.

Toen wij vorig jaar het hadden aangedurfd om Lodewijk Asscher advies te geven omdat hij duidelijk worstelde met de manier waarop je het beste de inwoners van Nederland etnisch kan categoriseren, nam hij direct in het openbaar aanstoot.

bartschutHet gevolg was een maandenlang durende hel. Deze hel begon met VERZETSBLAD Trouw dat ons zonder wederhoor voorzag van een degelijk ANTISEMIET stempel uitgebraakt door boze toverkol Elma Drayer. Vervolgens rook allerlei rioolrabiaat achterlijk-rechts tuig de kans om definitief met ons af te rekenen. Bart Schut, de man die graag alle islamisten met wortel en tak uitgeroeid wil zien en dat zelf een beschaafd, intelligent, en vooral redelijk standpunt vindt, noemde onze site een nationaal-socialistische site. Waar deed hij dat? Op het door ons allen gesubsidieerde weblog Joop.

Esther Voet, baas van de zio-lobby, weigerde antwoord te geven op mijn vraag of ze ons anti-semieten vond. Maar haar voorganger, hoe heet ie ook al weer, kon dat wel. Hij vond ons anti-semieten want we wisten DONDERSGOED dat Asscher van Joodschen bloed was. Hij kan kennelijk gedachten lezen. Toevallig interesseert het mij geen ruk of iemand Joods is of Chinees, of whatever. Dat is nou juist het hele punt. Maar goed ik zit dan ook niet bij de zio-lobby en ik werk ook niet aan plannen om de inwoners van Nederland etnisch te categoriseren. Uiteindelijk waren we ZOOOO anti-semitisch dat we niet eens de CIDI anti-semitisme monitor gehaald hebben. Nou en trust me, dan ben je zeker NIET anti-semitisch. Mooi, hebben we dat dus ook weer vastgesteld.

paternotteHet volgende uitvaagsel dat meende met ons te kunnen afrekenen was het proletenduo Bert Brussen en Bas Paternotte van het door Veronica gefinancierde The Post Online. Veilig vanachter hun hun miljoentje. Maar het was nog niet veilig genoeg voor ze. Weliswaar bedreigen die idioten ons al jaren met aangiftes maar op de een of andere manier krijgen ze dat maar niet voor mekaar.

Maar ja, hun hippe popi-jopi siteje was inmiddels zo populair bij politici in alle varianten, van guurlinks tot en met met rioolrabiaat rechts, dat deze racistische virtuele hooligans, want dat zijn het, wel even dachten hun nieuwe politieke vriendjes te kunnen inzetten om ons tot de grond toe af te branden. Deze heldenrol hadden ze in gedachten voor onze vice-premier, Zijne Excellentie de heer Lodewijk Asscher. Maar een mindere god, of godin, was ook goed.

brussen1Deze hysterische mondsnoer-oproep van de racistische hooligans van Der Muilkorver Online om ons kalt te stellen, werd tamelijk vredig ontvangen door iedereen eigenlijk, behalve dan bij de VOLTALLIGE redactie van Der Muilkorver Online dan trouwens, maar dat is een ander verhaal. De enigen die het een beetje voor ons opnamen waren de blogger Peter Breedveld van Frontaalnaakt, die wat dit soort geintjes betreft goed kan meepraten, dank nog overigens, en, heel verrassend: onze vijanden bij De Dagelijkse Standaard. De Dagelijkse Standaard schreef een heel onvriendelijk stuk over ons, maar legde wel goed uit waarom ons geen strobreed in de weg gelegd dient te worden. En we kregen ook nog een alinea bij Abu Pessoptimist.

That was it.

brussen2Verder kon het niemand wat schelen wat er met ons zou gaan gebeuren. En keek echt IEDEREEN de andere kant uit. Waren we bij wijze van spreken bijvoorbeeld voor eeuwig van de aardbodem verdwenen dan zou dat werkelijk NIEMAND een barst hebben uitgemaakt, afgezien van boven genoemden dan, en uiteraard de voltallige redactie van Der Muilkorver Online die er een pint op zou hebben genomen, of een xtc’tje voor Bert dan want die krankzinnige maniak schijnt niet te drinken.

Hoe het komt weet ik niet, ik wil ook niemand beschuldigen, maar we hebben in het verleden al eerder meegemaakt dat we te maken kregen met DDOS aanvallen na een onprettig artikeltje over Lodewijk Asscher. Maar dit keer ging het helemaal los. WEKENLANG heeft het geduurd. Wekenlang waren wij niet te bereiken. Onze hele hosting provider de eerste paar dagen ook niet trouwens. Tot hij onze stekker eruit trok. Toen liep hij weer als een zonnetje.

Onze volgende hostingprovider, eentje met een hele grote bek over hoe robuust hun netwerk is, en hoe veilig etc. hield het ook niet met ons uit. Uiteindelijk draaide het wel een beetje, maar met minimale functionaliteit, en zo traag als dikke stront. En vaak lagen we er weer uit. Uiteindelijk zijn we ergens terecht gekomen waar het ze wel lukt om ons in de lucht te houden. Maar dit kost bakken vol met geld. Dat geld staat totaal niet in verhouding met ons bezoek of ons dataverkeer. Want toen er nog geen tuig van de richel bereid was om er wekenlang geld voor uit te trekken om ons het zwijgen op te leggen liepen we als een zonnetje op een huis tuin en keuken shared hostinkje.

Gedurende deze lange tijd dat er een hetze tegen ons werd gevoerd vanwege vermeend antisemitisme en gelul over dat we blijkbaar “extreem-links” zijn, en dat er politici werden opgehitst om ons te naaien, en dat we continu onder vuur lagen van DDOS aanvallen hadden alle Ridders van Het Vrije Woord er schijt aan dat wij te grazen werden genomen. Alle TPO-frequenterende politici “van linkse huize”, zogenaamd onze “medestanders”, hoewel iemand die een beetje oplet weet dat dat pure kolder is, keken de andere kant op en hielden hun smoel. Dan maar een kritische website minder in dit land. Die zijn er al zo veel toch?

Verder zweeg iedereen. Sargasso, ook zo’n “kritische website”, zweeg. Joop zweeg. Retecool zweeg. Alle websites zwegen. Radio 1 zweeg, hier kom ik later op terug. 99 % van Twitter zweeg. Met name ook alle vrijheidslievende “invloedrijke tweeps” zwegen. Echt stuk voor stuk. Oh laat ik vooral niet alle vrijheidslievende politici vergeten, van die obscure clubjes met het woord “vrijheid” in de naam. Zwegen. Allemaal. En wie zwegen er vooral? Geenstijl.

Alle seinen stonden op groen om een onwelgevallig geluidje voorgoed te slopen en IEDEREEN vond dat best.

Ok. Dan weten we wat we aan jullie hebben, vrijheids-liefhebbers. Geen fuck. De vrijheid van meningsuiting is bij jullie net zo veilig als een… Ja als een niks eigenlijk. Er zijn mensen tegen de muur gezet voor vrijheid van meningsuiting, maar wat doen jullie als er iets van een issuetje is met vrijheid van meningsuiting? Geen hol.

Dit brengt mij op het volgende: Radio 1.

Daar hoorde ik vandaag toch iets krankzinnigs:

Marianne Zwagerman:

“Aangifte doen tegen Geenstijl en eerder ook tegen Wilders is voor mij het TOTALE signaal, dat dit land naar de klote is”. En verder NSB dit en dat. En laf. Vooral laf. Laffer bestaat er niet. Aldus Marianne Zwagerman. (luister hier, vanaf 11 minuten)

Marianne Zwagerman zit óók bij Der Muilkorver Online.

IronieNou vieze hypocriete kut, je bent dus een NSB’er en het laagste en lafste wat er bestaat. Lees de berichten op je eigen vitrioolpagina Der Muilkorver Online maar.

Sterker nog, die aangiftepoging op Der Muilkorver Online was nog ONEINDIG VEEL LAFFER dan de huidige aangifte tegen Geenstijl. Immers de aangifte tegen Geenstijl wordt gedaan door een persoon die met naam en toenaam bekend is. De aangifte poging van Der Muilkorver Online tegen Krapuul daarentegen, was een poging om namens “REDACTIE” anderen OP TE HITSEN om ons aan te klagen. Duidelijk veel laffer dus.

Anyway, daarom is Radio 1 dus een kut-omroep.

En waarom mag Geenstijl van mij doodvallen? Omdat deze Superhelden van de Vrijheid van Meningsuiting niet thuis waren toen wij gemold werden. Niet dat ik denk dat Geenstijl nu gemold wordt, integendeel. Eerder zal al het andere gemold zijn.

4 gedachten over “Waarom Geenstijl dood kan vallen en Radio 1 een kutzender is”

 1. Geenstijl is voor infantielen.

  Het soort dat nog bij paps en mams thuis woont een soort van HBO doet in iets commercieels en droomt van topfunctie maar wel de hele dag WOW speelt en dus KUT cijfers haalt en de hele week verder in de kroeg hangt.

  Ze weten niet eens wat het leven inhoud. Zou ze goed doen om een tijdje van een WWBtje te moeten rondkomen. En laat de VVD daar nu net voor zorgen. Want er is steeds minder werk voor die schoolverlaters met een 5.5 gemiddeld. Praten over hard werken. Ze zouden eens plees schoon moeten maken. Of bejaarden wassen. Stel je voor zeg. Fuck ‘m! GS pubers met waanbeelden.

  Of het zijn volkomen gestoorde racisten.

  Weet je wat ik ook een hele rare reclame vind terwijl dit land een destructieve rechtse koers vaart. Die met Jort Kelder en Gerard Joling. We gaan in dit land alsmaar links af. Jort is een smerig liegebeestje. Want zijn vrindje Rutte is zo smerig rechts als maar zijn kan. En hij verkloot het land.

  Nu jullie weer rechts tuig. Oh nee SCHAAKMAT!

 2. Mooi stuk, mij uit het hart gegrepen. Ik heb me ook gruwelijk zitten ergeren aan die bende laffe weekdieren met hun grote bek maar die als het erop aankomt geen fuck en zo mogelijk nog minder dan geen fuck voorstellen.
  Bij het eerste de beste beetje tegengas blêren dat ANDEREN aangifte moeten doen (o god, hoe laag kunnen primaten zinken?) of ze zitten – zoals een deel van de genoemde redactie van tepelonline aka Der Muilkorver Online (net zo’n ranzige site als GeenStijl) – ineens even niet meer bij de ranzige, bruine, racistische en ronduit fascistische bende.
  Nogmaals hulde aan Nourdine Tighadouini die inderdaad – en dat vergt moed in deze bruine Rijn-delta – met open vizier dreksite GeenStijl de wacht aan heeft gezegd. Ik wacht nog steeds op de aangiftes tegen Krapuul.nl en die van de gewelddadige en geestelijk gemankeerde Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed welke eveneens tot de nazaten van Julius Streicher gerekend kan worden. Ik zal maar niet vragen hoe het met die arme Russische winkelier is…

 3. Pingback: Alsof een beschaafd mens Ruud de Wild als collega wil | Krapuul

Reacties zijn gesloten.