CIDI in shock: Wilders met extreemrechts in zee!

Die Braunzeitung maakt heden melding van het feit dat Esther Voet van het CIDI in shock is geraakt. Ze heeft namelijk ontdekt dat Wilders heult met extreemrechtse elementen. Daar komt ze wel een beetje laat achter, want iedereen met gezond verstand in zijn of haar hersenpan weet dat Wilders niet alleen heult met extreemrechts tuig maar daar zelf ook toe behoort. En dat is niet sinds gisteren, maar al jarenlang het geval.

Wat Esther Voet en het CIDI werkelijk schokt is natuurlijk het feit dat Wilders nu samenwerkt met antisemitische rechtsextremisten, met de nadruk op antisemitische dus. Hoewel ze daar ook rijkelijk laat achter komt.

Ze geeft er blijk van over de naïviteit van een te vroeg geboren koalabeertje te beschikken als ze opmerkt: “Het is verontrustend dat Wilders als een blad aan een boom is omgedraaid. Altijd heeft hij gezegd niet met extreemrechts in zee te gaan, maar dat gebeurt nu toch.”

Ja mensen het is toch wat. Een extreemrechtse moslimhater die op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen het gepeupel staat op te hitsen tegen Marokkanen, die met extreemrechts in zee gaat! Dat had nu werkelijk niemand zien aankomen! Die volstrekt betrouwbare Wilders nog wel, die nooit zijn woord breekt! Dat geloof je toch niet!

Esther Voet meent dat de FPÖ, opgericht door oud-SS’ers, zich nog wentelt in een bruin verleden. Huh? Verleden? Kweetniet hoor, maar volgens mij is het toch zo dat hele volksstammen, onder aanvoering van Wilders en zijn extreemrechtse makkers in Europa, zich nu, op dit moment, in het heden dus, wentelen in de bruine drek.

Wilders laat volgens het stuk weten ‘niet bang te zijn om met extreemrechts in een hoek te worden geplaatst’.
Laat me dat nou niets verbazen.

7 gedachten over “CIDI in shock: Wilders met extreemrechts in zee!”

 1. “De naïviteit van een te vroeg geboren koalabeertje” hahahaha, briljant!

 2. Dat moet dan wel heel erg te vroeg geboren zijn, aangezien buideldieren altijd al te vroeg geboren worden 😉

 3. “Wilders laat in een reactie weten ’niet bang’ te zijn om met extreemrechts in een hoek te worden geplaatst. Verder doet de PVV-voorman er het zwijgen toe.”
  Zo kan je je ook outen. Hij hoeft er niet bang voor te zijn omdat hij er al jaren is. Eindelijk de lang verwachte bevestiging uit Wilders’ eigen mond (voor zover de TeleGetver te vertrouwen is, natuurlijk).

 4. Met ‘vrienden’ als Voet en het CIDI heb je geen (antisemitische) vijanden meer nodig lijkt me zo. En verder is die uitspraak van Voet over ‘extreem rechts’ en het ‘verloochenen van principes’ volgens mij een ongehoorde belediging aan het adres van hen die destijds als gevolg van het nazisme het leven hebben gelaten.

 5. Ach, die Geert. Ik weet niet wat er precies mis is met die man. Ooit eens een interview bij P&W gezien met zijn broer. Dat vond ik erg verhelderend.

 6. welnu CIDI, zolang wilders blind de racistische behandeling van de palestynen goed praat, kein problem.
  Selectieve verontwaardiging dus.
  Orthodoxw joden schynen jarenlang uit amerika de merkwaardige GW financieel gesteund te hebben.
  Pas nadat Geert net zo als Hitler in zn bierkelder ging roepen werden ze wakker immers menselijk gezien is Joden heraus net zo schofterig als minder Marokanen.
  of meet CIDI met twee maten???
  Ralph van der Geest heeft gelyk met zn kritik

Reacties zijn gesloten.