Vriend van Wilders in Bruin II worstelt met bruine streken en wordt gedwarsboomd door rechter

Gelukkig bestaat er in Nederland nog iets van rechtspraak. Ten minste: dat ben ik nog wel eens geneigd te denken als ik zoiets lees als dit.

Wat is het geval? De vriend van Smurfen-Führer Wilders in Bruin II, Lodewijk Asscher, heeft van de rechter de deksel op zijn neus gekregen met het naar de prullenbak verwijzen van een kutstreek jegens Marokkaanse weduwen geleverd door het eerste bruine regime sinds Seyss-Inquart. Bruin I dacht even flink te kunnen doen over de ruggen van mensen die ongelooflijk in de ellende zitten omdat ze hun geliefden zijn verloren en de vriend van Geert Wilders in PvdA en Bruin II, Lodewijk Asscher, vond dat helemaal te gek, super, tof!

Die laatste procedeert zich helemaal te pletter om toch zoveel mogelijk van het bruine erfgoed van zijn voorgangers intact te laten. Met een beetje geluk echter maakt de rechter tevens gehakt van nog een paar van dergelijke bruine hufterstreken als daar zijn de kortingen op kinderbijslag en toeslagen op kindgebonden budget. Eerder kon de Wildersvriend Lodewijk Asscher ook al een afschaffen van de toeslag op de AOW van mensen in het buitenland niet tegenhouden.

Nog even terug naar eerder genoemde bruine streek van premier ‘giechelbek fascisten zijn hele normale mensen met hele normale standpunten’ Rutte en zijn Telegraafkabinetje van weleer inzake wat heet ‘Wet woonlandbeginsel’: die werd in 2011 gesteund in de Tweede Kamer door PvdA, GroenLinks, D66, VVD, SGP, CDA naast de fascisten met hun hele normale standpunten en met wie het prima samenwerken is. Zo, nu weet u alsnog en voor het geval u het vergeten was wie daar de vrienden van Geert Wilders zijn.

En verder weet ik niet waar u aan denkt als u het woord ‘export’ hoort. Ik denk dan bijvoorbeeld aan containers en containers en containers vol bloemen of elektronica-onderdelen of aan miljarden en miljarden en miljarden kubieke meters aardgas. In elk geval aan zaken die in enorme, welhaast onvoorstelbare hoeveelheden voorkomen. We zien hier dat de Volksche Bruine Haat & Laster bode met het gebruik van het woord ‘export’ en de term ‘uitgavenexplosie’ in dit verband qua tendentieus en misleidend taalgebruik zich een ware gelijke toont van dat andere bruine schotschrift, de Telegraaf.
Want de suggestie wordt natuurlijk (willens en wetens, daar kennen we de sheeple-media met hun xenofobe track-record goed genoeg voor) gewekt dat ‘Henk & Ingrid’ honger gaan lijden als gevolg van die ‘gigantische’ bedragen die naar uitkeringsgerechtigden in het buitenland gaan.
Behalve dat het de xenofobe agenda van Asscher promoot, leidt het meteen ook mooi de aandacht af van het feit dat Nederland een belastingparadijs is waar voor een onvoorstelbaar veelvoud van die bedragen ligt opgeslagen welke op vaak misdadige wijze zijn verkregen door personen en bedrijven die het daglicht niet kunnen verdragen.
Met dat laatste zijn praktijken gemoeid die door de vriend van Wilders in Bruin II geen strobreed in de weg worden gelegd.

Verder is dik 4 miljard over de balk smijten aan een waardeloos vliegtuig pas echt een uitgavenexplosie. Ook een uitgavenexplosie zijn de kosten die gemaakt moeten worden om de rechter al die xenofobe kutstreken van Asscher en zijn bruine vrienden ongedaan te laten maken.

8 gedachten over “Vriend van Wilders in Bruin II worstelt met bruine streken en wordt gedwarsboomd door rechter”

 1. Zo van der Geest, dat lucht zeker op deze onzinnige tirade. Ik vraag me af wat je zou hebben geschreven als de rechter anders had besloten. Dan was het zeker een bruine hondelul geweest en was je zeker helemaal los gegaan op de fascistische rechtspraak in Nederland? Ik hou je op dat punt in de gaten.

 2. @1: Gewoon Gezond Rechts

  Geen verdere uitleg nodig, de ratten komen steeds vaker uit hun holletjes.

 3. gewoongezondrechts

  Verwar jij jezelf niet met een gore nazi? nee, want jij bent gewoon een gore nazi! Jawel, ikben links maar niet een links iemand welke zich door nazi gepeupel laat ondersneeuwen! Jullie krijgen het voor de volle 100% terug, bruine drol!

 4. een beetje balans zou leuk zijn.
  Als er een mensenhandelende en brandmerkende nederlander in marokko zit. Danis samenwerking niet aan de orde.

  Als er uitkeringen ge-expoteerd moeten worden dan zijn de eisen hoog en moet nederland zijn mond houden. Vriendschap komt van twee kanten.
  De export van het AOW geld kost banen waardoor de ouderenkostenpost NETTO flink gaat oplopen in de toekomst. Het geld verdwijt naar de economie in andere landen. De banen in de zorgsector hier vormen een gesloten circuit. Je spaart vanuit je werk, je geeft het weer aan de volgende generatie uit via lonen en uitgaven in winkels. Elke euro die je naar het buitenland stuurt kost dus dubbel geld. Terwijl het bruto bedrag onaangepast aan de waarde van de euro in de verre streek daar nog eens als (te? royaal gezien kan worden. De uitkering word niet aangepast aan de conjunctuur.

 5. Rechts heeft niks maar dan ook niks met gezond te maken. Getuigen de geschiedenis en nu weer het beleid van Edith Mengele Schippers. De kogel komt nog altijd van het rechtse tuig.

  Rechts is en blijft de dode tak aan de boom der evolutie.

 6. Smerig rechts tuig MOET EENS beseffen dat ze naar school kunnen, stemmen kunnen en in het geval van die amoebes zoals hier reageren een wwbtje genieten dankzij LINKS.

 7. Rechts en gezond. Nog NOOIT een combinatie geweest.

  150.000.000 natives
  1.0000.000.000 neger slaven schatinkje na 400 jaar V.0.C. durf te wedden dat ik het nog laag inschat
  1.000.0000.000 indo’s idem 400 jaar V.0.C.
  80.000.000 sovjets onder Stalin en Lenin (huh rechts? JA RECHTS. regime = rechts)
  MAO idem niks links aan. Want plebs sterft voor elite is niks links aan.
  6.000.000 joden
  2.000.000 zigeuners
  Aborigonals
  enz enz enz

  Wapenlobby NRA in Amerika ook niet bepaald linkse hippies.
  reli fanatici ook niet bepaald linkse hippies
  Neo Nazis / Gouden dagenraad

  enz enz enz…

  Rechts heeft niks met gezond te maken toen niet en NU NIET! Ouderen op straat gooien in dit land is een rechtse hobby.

  En ik heb het nog niet eens over milieu delicten. Slachtoffers zijn dier, plebs mens en plant .

  Rechts is alleen maar bezig met geld en macht meer niet.

  Kijk eens de film Gandhi en je weet wie rechts is en wie sociaal bewogen “links”.

  Hollywood geeft stereotype weer van the bad guy. Die zijn nou niet bepaald links te noemen. En dat komt omdat het een universeel beeld is. Een bad guy zou eerder VVD stemmen dan SP. Banksters, verzekeraars, graaiers megalomane egotrippers.

  UNIVERSEEL Beeld en het klopt. Kijk maar naar de financiele crisis. RECHTS WAN BELEID.

Reacties zijn gesloten.