14 gedachten over “Islamkritiek in Dordrecht. Moskeegangers met schrik vrij.”

 1. Geen helikopters eromheen vliegen?
  Geen zwaarbewapende eenheden om die criminelen vast te pakken?

  Stel voor dat it het rond een clubje van de PVVD was gebeurt? Ja?

 2. Het is bitter om te moeten schrijven maar ik denk inderdaad dat er mogelijk doden moeten vallen voor bepaalde mensen wakker worden. Ik hoop uiteraard van niet. Als het gebeurd dan is Rechts Nederland wel zijn demoniseringsargument kwijt. De slachtoffers zijn dan namelijk niet meer uit hun hoekje. Dan kun je ook niet meer beweren dat Racistisch geweld in dit land niet meer bestaat.

 3. @ #2 Nexus Geen helikopters eromheen vliegen? Geen zwaarbewapende eenheden om die criminelen vast te pakken?
  O, maar die komen gegarandeerd op driedubbele sterkte zogauw er ook maar één kogel vanuit zo’n moskee terug zal worden geschoten. 👿

 4. En de OM maar beweren dat wilders niet tot geweld oproept, deze KOGEL komt duidelijk van RECHTS.

 5. #5 Dat weten we niet he. Het kan ook een (s)links complot zijn om de PVV te demoniseren.

 6. haha, de kogel komt van rechts…wat een simpele analyse zeg. Het is aannemelijker te constateren dat mensen het antisociale gedrag van moslims zat zijn.

  en racistische geweld bestaat al lang in Nederland. Marokkanen tegen Joden, Marokkanen tegen autochtonen.
  Haal je kop eens uit het zand en probeer eens verder te denken.

 7. demian Schreef:

  haha, de kogel komt van rechts…wat een simpele analyse zeg. Het is aannemelijker te constateren dat mensen het antisociale gedrag van moslims zat zijn.Haal je kop eens uit het zand en probeer eens verder te denken.

  Domme Demian! Er is geen sociaal moslimprobleem in Nederland!!
  Er is slechts de overlast van waanzinnig stompzinnig kleinburgerlijk gezever van Henken & Ingrids op last van hun lijdende Meester. 🙁

 8. Sofia van der Linde Schreef:

  Dan kun je ook niet meer beweren dat Racistisch geweld in dit land niet meer bestaat.

  Dit ontkennen op dit moment heet bote arrogantie gedekt door sausje post-kolonialisme.

 9. Demian probeert goed te praten dat iemand uit woede om het wangedrag van bepaalde Moslims op een Moskee gaat schieten. Zelfs als dat het motief van de dader zou zijn dan is dat nog altijd verwerpelijk.

  Een gebouw beschadigen en willekeurige mensen in gevaar brengen of aan het schrikken maken door te schieten is volslagen verwerpelijk. Als eigen rechting slaat het nog eens nergens op. Je treft er mensen mee die niks met die problemen te maken hebben.

  De wijk waar ik opgroeide heeft een tijd last gehad van Christelijke tuig jongeren. Op een van hun kerken schieten is nooit in me opgekomen.

 10. Waar ik niet tegen kan is dat als een autochtoon iets doet dan wordt beweert dat het met zijn/haar jeugdtrauma te maken heeft {vroeger geen driewieler gehad etc.}. , maar als een allochtone jongere iets doet dan wordt het gelijk op het geloof gegooid en word de hele gemeenschap ter verantwoording erbij gehaald.
  Terwijl deze allochtone jongens bijna nooit een moskee bezocht hebben,
  Ik ben verantwoordelijk voor wat ik doe en niet voor wat een ander doet ,

Reacties zijn gesloten.