13 gedachten over “PVV maakt zich weer eens druk over niks (tevens gratis “rel” in Telegraaf)”

 1. Lees de reactie’s van Het Volk 😯 😯 😀 😀

  Quote: Supsidie intrekken en de desbetreffende naar het land van afkomst sturen. Uiteraard op eigen kosten.

  Quote: Wat een klinklare onzin. Die landen hebben hun zaakjes gewoon niet op orde. Om te beginnen moeten ze de polygamie maar eens afschaffen zodat er minder kinderen geboren worden.

  Quote: Kunnen ze ipv deze campagne geen campagne voeren tegen de explosieve geboortegroei in bepaalde gebieden? Juist om de druk op die bepaalde gebieden waar de schaarste heerst te verminderen?

  Nee, natuurlijk ligt het nooit aan Het Volk zelf. Nee, het is de eigen schuld arme landen dat ze getroffen worden door rampen, omdat zij teveel kinderen krijgen. 😆

 2. Om te beginnen moeten ze de polygamie maar eens afschaffen zodat er minder kinderen geboren worden.

  Dit en het eindeloze gezwets over hoofddoekjes bevestigt mij in het steeds sterker wordende gevoel dat al dat antimoslimgelul op seksuele frustratie of (op niets gebaseerde) afgunst neerkomt.

 3. @ Arnold J. van der Kluft:

  Klopt afgunst en geen spoor van zelfreflectie en gevoel voor de medemens. Het Volk heeft zelf een bepaalde levensstandaard en daar willen ze niet inleveren voor een ander.
  Komt wel vaker voor, ook bij Het Volk onderling. Want owee als de buren een nieuwe flatscreen hebben en een nieuwe auto. Dan willen de andere buren dat ook.

  Tja en als het gaat om een buurman die moslim is, is dat natuurlijk dubbel zuur.

 4. Ik ben voor de polygamie in Nederland en ik denk dat we naar deze vrijheid moeten streven. Nix PVV.

 5. #Nexus: van mij mag je 😆 Mijn lief heeft het soms al moeilijk genoeg met één vrouw 😆

 6. Polygamie geldt natuurlijk voor beide partijen hoor, Keira
  (een harem heet dan zijnem)

 7. @ #2 Kluft steeds sterker wordende gevoel dat al dat antimoslimgelul op seksuele frustratie of (op niets gebaseerde) afgunst neerkomt.
  Ja, dat denk ik ook. Moslims krijgen hem sowieso beter omhoog omdat ze niet drinken. Ik hoor Henk sixpack al tegen Ingrid: `Zwartjoekels met zúlke knoeperds! `t Is een schande.’

 8. #6, nou dan wil ik wel een leuke tuinman, een leuke loodgieter, een leuke klusjesman, een leuke chauffeur, eh een leuke 😀 Wordt een huis vol. 😀

 9. Keira Schreef:

  #Nexus: van mij mag je Mijn lief heeft het soms al moeilijk genoeg met één vrouw

  polygamie , polyandrie , polyamorie , groepshuwelijken .. gewoon alles legaliseren

Reacties zijn gesloten.