Zo zien de ‘dobbernegers’ van GeenStijl’s Annabel Nanninga eruit!

Begin vorige maand pleurde Annabel Nanninga, de muts die werkelijk niets anders kan dan hatelijkheden rondstrooien en echt het laagste van het laagste soort leven vertegenwoordigt, van haatsite GeenStijl (van de Telegraaf Media Groep) een wel zeer vunzig stukje op die site (waar ook een kandidaat parlementslid namens de tweedekansnazi’s van Wilders voor de EU genaamd Hans Jansen zijn mensonterende domheid en diarree mag etaleren) over mensen die in vaak wrakke bootjes de Middellandse Zee over proberen te steken teneinde Europa te bereiken.
Vaak lukt dat niet zoals bekend mag worden verondersteld en zo zijn er inmiddels honderden mensen op een verschrikkelijke manier om het leven gekomen.

Vandaag, precies op de dag overigens dat Schreibtischmörder Fred Teeven de Tweede Kamer mag voorliegen over andere vluchtelingen en gewoon met steun van Diederik Samsom voor wie vluchtelingen handelswaar en uitruilthema’s zijn mag aanblijven komt RTL met een schokkende video over hoe het er op de bodem van de Middellandse Zee uitziet.

Naar het voornoemde stukje van piece of lowlife Nanninga ga ik niet linken. Elke klik betekent meer advertentie-inkomsten voor die nazi’s.
Wel wil ik iedereen vragen en oproepen de video over de verdronken vluchtelingen te delen via Twitter, Facebook en andere social media.
Laat deze video zien aan uw familieleden, aan uw vrienden, collega’s en bekenden en vooral hen die gevoelig zijn voor de hersenspinsels van degenen die menen dat een hek om Europa en triggerhappy agenten een paradijselijke toekomst garanderen.
Het is namelijk wat Schreibtischmörder Fred Teeven niet wil dat u weet: hoe immoreel en misdadig de leiders van Europa zijn die in hun grootheidswaanzin denken dat ze een muur om een heel continent kunnen bouwen en tot wat voor gruwelijke gevolgen het iedere keer weer leidt.
Laat iedere burger van Europa die belasting betaalt beseffen dat ie meebetaalt aan moord en massamoord!

21 gedachten over “Zo zien de ‘dobbernegers’ van GeenStijl’s Annabel Nanninga eruit!”

 1. Het wordt vissers ontraden op bepaalde plaatsen in de Middellandse Zee netten uit te werpen, want de kans dat je een mensenlijk ophaalt is er te groot. Maar zwemt en zonnebaadt u rustig verder,

 2. Gaan ze een debat voeren over hoe we ze moeten tegenhouden.
  Je zou ook een debat kunnen voeren over hoe je de mensen die het wel gehaald hebben beter kan helpen.
  Of wat je zou kunnen doen om de situatie in hun eigen land te verbeteren.
  Want al die wapens hebben ze niet zelf gefabriceerd.
  En die dictators en krijgsheren hebben ze ook niet zelf gefokt.
  Zelfs die godsdiensten zijn geïmporteerd.

 3. Wel lekker Marshall hulp krijgen maar na 400 jaar V.O.C en SHELL, bloeddiamanten, wapenhandel, mensenhandel, hardhout, ivoor anno 2014 geen flikker willen geven om mensen uit Afrika.

  En dan die kop van die Fritsma van de PVV. Echt een kale nazi kop. Van WWBtje naar kamerzetelgraaipluche.

 4. Dobberneger iess satire,zoals alles op Geen Stijl satire iess,je hebt het niet begrepen, Ralph.

 5. Klaas hier ook graag je mening dan.

  Precies. En Klaasje de door links bevochten stemrecht gebruiker is foetsie. Want in dit topic gaat het om Negertjes uit Afrika en niet om wat zielige rechtse Israeli.

 6. Kijk, je moet de marktfilosofie kunnen begrijpen: we exporteren oorlog (Libië, Tunesië,Syrië,Sudan,Nigeria enz.) en importeren vluchtelingen daar tegenover. Of kunnen weigeren de prijs voor onze onophoudelijke oorlogen te importeren.

  Het is de logica van de vrije markt gereguleerd door onze regeringen.

  Bedankt Ralph.

 7. Kon het niet laten dat artikel op geen stijl op te zoeken. Wat een achterlijk kutwijf is die nanninga, ik ben even kotsen!

 8. Had t een tijdje terug al gezien, vreselijke horror. En zo’n Nanninga die erover schrijft alsof t over pleziervaartochtjes gaat. Als je dit onder de noemer satire wilt plaatsen ben je echt de weg kwijt.

 9. Ik vind geenstijl grappig, vooral ook het op de kast jagen van lezers door scherpe insinuaties.
  En nu lees ik dat ik een nazi ben, terwijl ik het ook erg vindt dat mensen op zoek naar beter sterven.

  Als ik stel dat iedereen werkt (in elke hoedanigheid ook) meedoet aan een betere wereld, is dat dan zo?
  Als ik stel dat iedereen werkt (in elke hoedanigheid ook) meebetaald middels de belasting aan zelfverheerlijking in arme landen, is dat dan zo?

  Ik ben dan ook een beetje de weg kwijt. Links niet goed, rechts niet goed en gemiddeld ben ik ook niet.

  Mocht iemand mij dat kunnen verhelderen hoor ik dat graag, ook mag je trollen/insinueren. Wil je me werkelijk helpen, zet dan een asterix achter de tekst.

 10. Volgende keer in Italië dus geen vis meer eten hoor, als je op vakantie bent…..

  De meeste Europeanen kan dit geen bal schelen overigens. Zij gaan, en dat hoor je steeds vaker in de media, uit van het eigen risico van de vluchtelingen. Zo van : “Had je maar een goede boot moeten nemen”.

  Deze verharding en verasocialisering leidt tot een enorm gevaarlijke onverschilligheid. Vergelijkbaar met die tijdens de Joegoslavië oorlog, ach, het is hun probleem.

  En deze trend gaat steeds en steeds verder. Ook in onze maatschappij.

 11. De reactie die ik net kreeg op Fb na het posten van de video spreekt boekdelen en geeft PERFECT de asocialiteit weer waar ik het hierboven over heb :

  “Dat is afschuwelijk, maar wat heeft de vakantieganger daar nou mee te maken eigenlijk? Het zijn de mensensmokkelaars die deze arme mensen in overvolle boten proppen, niet de werkende Europeaan die 5 weken per jaar even mag niksen. Of bedoel je dat Italië vermeden moet worden als vakantieland? De kustwacht maakt overuren om te proberen dit soort tragedies te voorkomen.”

  Gadverdamme.

 12. Pingback: We failed miserably | Krapuul

 13. Pingback: Kijk, dat bedoel ik nou met fascisme faciliteren | Krapuul

 14. Pingback: PvdA: SS, dat heet Sterk en Sociaal adverteren op een nazi-blog | Krapuul

 15. Pingback: Annabel ‘Dobbernegers’ Nanninga lijsttrekker voor Forum voor Democratie | Krapuul

Reacties zijn gesloten.