Aan de tweeps

Even een korte verklaring voor wat betreft mijn account op twitter. Dit heb ik ooit opgezet om (titels van, en links naar) berichten op deze website te kunnen publiceren.

Dit werkte prima toen ik nog alleen was maar inmiddels zijn we een redactie bestaande uit tien personen en daarnaast plaatsen wij bijdragen van diverse andere personen.

Stel dat een twitteraar/tweep op (de titel van) zo’n bericht reageert en van mij een antwoord verwacht betekent dat dus dat ik zou moeten reageren op een tweet die een reactie is op (de titel van) een bericht dat door iemand anders op deze site geplaatst is. Want een reactie op iets anders dan alleen de titel heb ik sowieso nog niet mogen ontdekken.

En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

Ook zijn er nog steeds een aantal twitteraars/tweeps die denken dat “krapuul” 1 persoon is.

Als voorbeeld noem ik Femke Halsema die onlangs Krapuul “een betweter” noemde nadat ze ons had ontvolgd op twitter. Dit werd vermoedelijk veroorzaakt door het volgende:

1 zij weet helemaal niks van deze website/mijn persoon.
2 zij las op deze site een stukje met kritiek op GL. Er verscheen hier vlak voor het moment van ontvolgen toevallig zo’n stukje. Door iemand anders geschreven trouwens. 😀
3 zij was beinvloed door herhaaldelijk gescheld van bepaalde figuren (zal geen namen noemen want daar kicken ze op 😀 ) die een groot deel van hun tijd op twitter besteden aan het belasteren, uitschelden dan wel monddood maken (voorbeeldje) van anderen.

Daar heb ik geen tijd voor en ook geen behoefte aan.

Tenslotte wil ik nog constateren dat na een jaar twitteren ik de keren dat ik een inhoudelijk gesprek heb gevoerd dat ergens over ging kan tellen op anderhalve hand.

Met andere woorden: einde oefening.

Wil dat zeggen dat je nooit meer van Krapuul hoort op Twitter?

Verre van! We blijven onze berichten gewoon publiceren (ja ook (en juist!) met de Please RT prefix :mrgreen: ).

Daar kun jij als tweep op klikken of je kan hem retweeten. Dat is vanaf dag 1 de bedoeling geweest.

Antwoord van mij, of van een ander redactielid, krijgen kan ook, echter alleen via deze website of via mail/contactformulier, en dus niet langer via Twitter.

Enjoy 😀

9 gedachten over “Aan de tweeps”

 1. Hulde.:) Was het niet Jan Blokker die opmerkte dat Twitter een toevluchtsoord was voor professionele ijdeltuiten? Waartoe hij overigens per definitie alle politici rekende?

 2. Zij is beïnvloed door A, B en C. 😥 😥 😥 , of gewoon frustri omdat Geert aan de macht is en zij niet.

 3. “Klaar voor de toekomst”
  Die hoeft nooit meer te n***en denk ik dan 😆
  Wat een ongelooflijke misgreep, zo’n kreet

 4. Van Halsema mag je geen bruin zeggen?
  Op voorwaarden dat zij ophoudt met groen te zeggen!
  😎

Reacties zijn gesloten.