Ook uit de anonimiteit

Mijn naam is Jeroen S. van den Heuvel. Die S. daar schaam ik me een beetje voor want beetje rare tweede naam. Ik heb deze site opgericht in juni 2009. Mijn gebruikersnaam was toen jvdheuvel. Ik vond dat niet echt anoniem maar dat is later toch altijd wel zo uitgelegd door kwaadwillenden. Jeroen van den Heuvel is ook best anoniem. Het sterft er van. Ben ik een bankdirecteur? Ben ik een coureur? Ben ik een verkoper van caravans? Nobody knows. Die “S”, die maakt het verschil. Als je me echt wil vinden, dan heb je alleen die S.

Maar zonder gekheid. Als mede-hoofdredacteur Laurent Bruning uit de anonimiteit treedt dan kan ik echt niet achterblijven. Het punt dat hij maakt is 100% de waarheid.

Om alles nog wat te vergemakkelijken voor jullie krijgen jullie voortaan ook mijn lelijke kop te zien. Mijn kop is zo lelijk omdat ik een VERSCHRIKKELIJK leven heb gehad en het ziet er niet echt uit dat het op korte termijn gaat verbeteren. Ik doe weliswaar mee aan de lotto en de staatsloterij maar okay.

K. ’t Jong, was enige maanden mijn onderduikadres. Kutjong. Maar ik wil helemaal geen onderduikadres. Ik wil staan voor waar ik voor sta. En dat is killing nazis. Dat was zo in 2009 en dat is zo in 2014 en dat blijft zo tot die kut nazi’s mij de oven inschuiven.

De stukken van K’ t Jong zullen dus op naam van Jeroen S. van den Heuvel gezet worden en dan zal Jeroen S. van den Heuvel gewoon weer bovenaan de site staan met tig miljard stukken.

Zoals het hoort op een fatsoenlijk internet zonder nazi-shit.

14 gedachten over “Ook uit de anonimiteit”

 1. Ik hou het bij knutselsmurf. Normale mensen zullen je niet kwalijk nemen dat je een hekel aan nazi’s hebt en een nazi-knokploeg hoef je ook niet te vrezen, maar ik heb onder mijn eigen naam wel enige ervaring opgedaan met wat er verder kan gebeuren. Ze zuigen een verhaal uit hun duim : jij zou een keer een kind verkracht hebben, en de politie kan je niks maken. En dat verhaal duikt elke keer op. Voordat je klaar bent met het typen van het mailtje naar de moderator, is het bericht alweer weg. En dan komt er een ander met een kopietje van je CV van Monsterboard.

  Vroeger zei ik gewoon op mijn werk dat ik in het week-end in Woensdrecht had gedemonstreerd. Wist ik veel.

  Privé en zakelijk gescheiden houden is niet achterbaks, het is meer een veiligheidsgordel.

 2. Da’s helemaal ok Knutselsmurf. Is gewoon persoonlijke afweging, afhankelijk van persoon en omstandigheden.

 3. Anoniem blijven blijft ongetwijfeld de beste optie maar wij gaan nu los.

 4. Trouwens, jij hebt wel degelijk een echte foto erop staan, Knutselsmurf 🙂

 5. Mijn volledige naam is Erik Schepers, en ik vind dat de ranzige nazi’s van de PVV (en nog een hele groep ander aanverwant tuig) terug in hun bruine holen moeten. Maar bovenal ben ik van mening dat je als deals maakt of op enigerlei wijze zaken doet met nazi’s je zelf ook nazi bent.

 6. Vandaag even een fotootje van mezelf opscharrelen. Ik ben solidair met Jeroen, Laurent, Ina, Huib, Arnold en de overige medestrijders- en schrijvers…

 7. @Erik :
  Iemand die zaken doet met nazi’s is niet zelf een nazi, maar een bakker, een kruidenier of werknemer met een foute baas.
  Nazi’s wonen niet in holen, maar in een rijtjeshuis met een tuintje en een auto.
  Ze hebben een vrouw en 2 kinderen en waarschijnlijk een hond.
  Je kan ze niet herkennen aan hun helm en je mag niks onaangenaams met ze uithalen.
  Dat betekent niet dat je voor ze hoeft te kruipen.

Reacties zijn gesloten.