De ‘day after’ en de lange weg naar beschaving

Het was stil in het Führer-hauptkwartier toen de exit-polls bekend werden van de verkiezingen: geen gejoel en gebrul van ‘minder, minder, minder’ zoals in maart waar een fatsoenlijk mens als ie eraan terugdenkt nog steeds de koude rillingen van over de rug voelt lopen.
Ook ziet het er naar uit dat Europa het zonder de expertise zal moeten doen van een stukjesschrijver op TMG-haatsite GeenStijl dat zich verkneukelt over de ellendige dood van Afrikaanse medemensen in de wateren om Europa, diezelfde mensen een evenzo zo niet nóg ellendiger dood toewenst door het ebolavirus in de rol van Zyklon B en dat bekende homoseksuelen bedreigt en terroriseert enzovoorts, enzovoorts.
Zoals iemand het op Twitter verwoordde en ik zal het even in mijn eigen woorden parafraseren: de nazi’s hadden geen tijd gisteren want ze zaten zich te bezatten aan goedkoop bier met wegwerpbarbecuetjes aan de waterkant.
Maar dat laat onverlet dat Nederland gisteren absoluut niet de deur op ook maar een kier zelfs heeft opengezet naar de beschaving waar het eens deel van uitmaakte.

Het ‘minder, minder, minder’ zal nog vaak gehoord worden evenals het gejank over de ‘islamitische EUSSR die dijkdoorbraken aan stelende Roemenen en Bulgaren veroorzaakt die onze banen en onze huizen en vooral ook onze vrouwen inpikken ten einde ons land te laten overspoelen door onvoorstelbare hoeveelheden zwarten uit Afrika die uitgeroeid moeten worden middels het ebolavirus.’
Want ook dat zullen we zien: dat na 19 maart toen de Führer aller Smurfen een kelder vol liet brullen om etnische zuivering het gebruik van massamoord en genocide steeds vaker zullen worden aangeprezen door de nazi’s van vandaag ter bevordering van de participerende, gelijkgeschakelde heilstaat.

Zolang het echter nog niet zover is, zullen ondertussen mensen met een anti-nazistische houding meer of minder openlijk worden bedreigd.
Ook het PvdA-lid Herbert Kuiling weet daar van mee te praten inmiddels.
Hij zei op Twitter namelijk, terecht, dit:

2014-05-22 HK - 2

Waarop lynchmoborganisator Jan Bennink van de racistische hufteromroep POW-Ned zich blijkbaar op de extreem rechtse lange teentjes getrapt voelde en dit liet weten:

2014-05-22 JB HK

Dat lijkt mij tamelijk bedreigend van de kant van iemand die er wel even voor zorgt dat iedereen die met hem te maken krijgt er goed van doordrongen is dat meneer aan kickboksen doet en goeie maatjes is met allerlei nazi-tuig op het internet:

2014-05-22 JB BH

De weg naar iets van beschaving in dit land is nog heel, heel lang.
Temeer daar racisme en fascisme in ditzelfde land bijna zeventig jaar na de ondergang van het Derde Rijk al lang en breed geïnstitutionaliseerd zijn.
En dát zult u via de gelijkgeschakelde media nog heel vaak gaan horen.

6 gedachten over “De ‘day after’ en de lange weg naar beschaving”

 1. Het is en blijft een sneu ventje, die ‘Superjan’ Beninnk.

  Gaat Herbert Kuiling overigens aangifte doen? Gevalletje belediging en bedreiging, me dunkt (als niet-advocaat/ niet-jurist zijnde).

 2. https://twitter.com/Jan_Bennink
  Ik heb eens 5 minuten uitgetrokken om zijn gezwitscher te bekijken.
  Stapelgek, die kerel. Stapelgek en het wordt erger.
  Zijn vrouw is arts? Waarom grijpt ze niet in? Ze kan hem ritalin of prozac voorschrijven.

 3. Geert de Velosser is het dus niet gelukt om Nederland uit Europa weg te scheuren.
  Het lukte hem alleen voorlopig met Saoedi Arabië om de biel te verzieken en hij zal dit natuurlijk met zoveel mogelijk landen proberen te herhalen.

  Dus oppassen geblazen en niet ophouden vigilant te zijn.

 4. Herbert Kuiling heeft het over Artikel50. Op DDS is er dagelijks een maand lang propaganda voor gemaakt. Resultaat: een niet noemenswaard stemmenpercentage. Een deel van extreemrechts heeft het niet goed begrepen: alleen flagrante stupiditeit (Koran verbieden) levert stemmen op.

 5. Nog even over Artikel50: 0,51% van de stemmen in de officiële verkiezingsuitslag. Dat is verder totaal oninteressant. Maar de partij heeft heel veel gratis publiciteit gehad via de rechterkant van de al rechtse MSM, via Telegraaf-columnist Sassen van Elsloo bijvoorbeeld. Misschien is dat ergens hoopgevend. Stemmen werven lukt niet meteen met een rechtse publiciteitscampagne.

 6. James bondfilm A view to a kill.
  Zorin en may day….wat zat ik steeds aan geert en ayaan te denken zoveel gelijkenis..james bond noemde zorin psychopaat

Reacties zijn gesloten.