PVV en CDA samen ten strijde tegen kinderen

Dat het CDA een partij vol met huichelaars en gluipjurken is, heb ik hier al vaker geschreven. Het CDA is misschien nog wel smeriger, want geniepiger, bruin dan de VVD. Ze steken eerst veel tijd in het overtuigen van de kiezer dat de partij er prachtige en fatsoenlijke standpunten op na houdt als ‘goed rentmeesterschap’, maar voor je het weet zitten ze gezellig samen in een gedoogconstructie met de bruine PVV-kliek en zetten vervolgens een barbaar als Bleker op Natuurbeheer.

Om u een indruk te geven van de manier waarop het CDA de kiezer in slaap tracht te sussen hierbij de volgende tekst die regelrecht van de website van de partij, cda.nl, komt:

“Het gaat om iedereen. Jong en oud, klein en groot, rijk en arm, man en vrouw, ziek en gezond, student en gepensioneerd, stedeling en plattelander, ondernemer en werknemer, nieuwkomer en achterblijver. Het gaat misschien wel het meest om onze kinderen. Als wij nu niet doen wat nodig is, zitten zij straks met onze problemen: schulden, verdeeldheid, verruwing, overlast, vervuiling, werkloosheid.”

Ach ach ach, wat mooi allemaal he. Het is net een sprookje. De tranen springen er zowat van in je ogen. Heeft u ook dat ene zinnetje zien staan? “Het gaat misschien nog wel het meest om onze kinderen.” Dat de nadruk hier op het woordje ‘onze’ ligt, werd vandaag wel pijnlijk duidelijk. Want wat blijkt? Wederom heult het CDA met de racisten van de PVV, deze maal in de strijd tegen kinderen die volgens de onnavolgbare gedachtenkronkels van staatssecretaris van Uitzetzaken Fred Teeven buiten het gammele bootje van het kinderpardon vallen. Kinderombudsman Marc Dullaert meent dat de regeling, die volgens hem overigens op meerdere punten strijdig is met het VN-kinderrechtenverdrag, moet worden verruimd en naar de geest en met het belang van de kinderen voorop moet worden toegepast. Het gaat hier zonder uitzondering om kinderen die al vijf jaar of langer in Nederland verblijven en hier naar school gaan. En nu weerklinkt er dus het gezamenlijke hysterische gekrijs van PVV en CDA dat het kinderpardon ‘dreigt te escaleren’ en voorziet men een nieuwe tsunami aan geldbeluste asielzoekers.

Hoe komt men er in die kringen toch bij dat mensen die vanwege oorlogsgeweld, honger en/of vervolging op de vlucht slaan, huis en haard en soms familie en vrienden moeten achterlaten, hier naartoe komen om een uitkering in de wacht te slepen en om op onze zakken te teren? Een oud spreekwoord zegt: ‘zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten’. Ongetwijfeld heeft het daar iets mee te maken.

Teeven heeft al laten weten dat hij er niet over denkt om de regeling te versoepelen. We hadden ook niets anders van hem verwacht. Van de PVV hadden we ook niets anders verwacht. Maar die nepchristenen van het CDA zouden misschien hun bijbel er nog eens op na moeten lezen, bijvoorbeeld deze passage.

5 gedachten over “PVV en CDA samen ten strijde tegen kinderen”

 1. Ondanks dat ik christen ben heb nooit op een christelijke partij gestemd.
  Deze huichelaars houden zich niet aan welk christelijk gebod dan ook.
  En ze zijn inderdaad gevaarlijker en bruiner dan de pvv met hun zogenaamd “christelijke” aanhang.

 2. Rechts heeft het altijd gemunt op de zwakkeren. Want ze zijn laf TOT OP HET BOT!

  PVV = VVD = Bankiers.

  Wilders ooit iets horen zeggen over zelfverrijkers ? Precies. NEE DUS. Kinderen.

  Kinderen op de vlucht, kinderen met kanker en op de vlucht (Teeven Much ?)

  Je broek zakt er van af. Terwijl de Crisis niet door kinderen maar door maatpak volwassenen wordt veroorzaakt. En daaropvolgend OORLOG!

 3. Oh en dat rechts kinderen haat bewijst 400 jaar slavernij wel. Daar zaten ook heel heel heel heel veel kinderen bij.

 4. Het doet mij herinneren aan een interview met Roel van Duijn op Krapuul. Hierbij kwam dit kwalijke CDA ook heel duidelijk naar voren.

  “Donner vind je erger dan Wilders?”

  “Wilders is veel openlijker. Bij hem weet je met wie je te maken hebt. Donner heeft iets over zich heen van: wij zijn beschaafde mensen die christenen zijn en wij vertegenwoordigen een waardige Nederlandse traditie. Dat is allemaal camouflage. Het gaat op de eerste plaats om keiharde macht ten koste van de burger.”

Reacties zijn gesloten.