Fantaseren over genocide

Ik heb het al vaker gezegd: massamoord om de wereld in te richten naar het ideaal van sommigen, wordt steeds meer een geaccepteerd iets in dit totally fucked up landje.
Genocide-grappenmaker en Holocaust-uitbater Leon de Winter zal echter als het zover is niet voor je deur staan op een nacht om jou en je gezin een overvalwagen in te knuppelen onder veel gebrul of het toeziend oog van buren die óf hun goedkeuring laten blijken óf zwijgend toekijken.
Evenmin zal Kees van der Staaij die zo hartelijk moet lachen om genocide jou en je geliefden de gaskamer intrappen.
Ook etnische zuiveraar Geert Wilders, Führer aller nazi’s in de polder, zal het vuile werk laten opknappen door anderen.

Bijvoorbeeld door dezen, die blijkbaar staan te trappelen om één ander even op te knappen:
2014-05-26 oproep massamoord 12014-05-26 oproep massamoord 2

Hier hebben de media waar jankert Jos Heymans en Sven Kockelman alsook de NRC (‘antisemitisme is een verschijnsel dat overgewaaid is uit de Arabische wereld’) en de Volksbruine Haat- & Lasterbode plus uiteraard de Telegraaf Media Groep alsmede al die anderen die meenden vrijwel dagelijks de reet te moeten likken van de geblondeerde heilsprofeet en elke scheet van hem uitvergroot en rondgestrooid hebben flink aan bijgedragen: dat mensen die werkelijk helemaal niets zijn zich vandaag de dag gelegitimeerd en flink genoeg voelen om zonder ook maar enige gêne openlijk te fantaseren over massamoord middels atoombommen, Zyklon B, nekschoten en ebola-virus.
Pas als de media ondubbelzinnig en heel snel er gewag van gaan maken dat ze snappen wat de rol van Radio Mille Collines in Rwanda is geweest in de aanloop naar de genocide aldaar in de jaren negentig, zal ik overwegen mijn opvattingen over diezelfde media bij te stellen.
Tot dan houd ik ze medeverantwoordelijk voor wat Jeanpaul Speelman, Marco Wever, Randy Nieweg, Cor van Leuven, Sjaak Rensen, Leo Jonk, Feike Iden en Arwin van der Weide hierboven hebben gezegd en wat er eventueel nog voor verschrikkelijks gaat volgen.

6 gedachten over “Fantaseren over genocide”

 1. Gezeur over genocide. Ik pleit al jaren voor een totale genocide op het menselijk ras. Niet dat gezever met die bevolkingsgroep wel en die niet… Waarom zou je in piposnaam onderscheid willen maken, omdat iemand toevallig een andere tint heeft of de denkbeeldige man in de lucht een andere naam geeft. We zijn allemaal onderdeel van hetzelfde mislukte evolutionaire experiment en in die zin kunnen we allemaal wel opgeruimd worden.

  Zoals iemand ooit zei: Global genocide is a GOOD idea!

 2. Peter Breedveld schrijft hier ook over op Frontaal Naakt. Hij richt zijn pijlen vooral op naïeve medestanders die hopen dat de anonieme aanstichters van deze schokkende vrijheid van meningsuitingen-onder-eigen-naam slechts grappenmakers zijn.
  Achter de betreffende facebook-pagina zit echter OOK een anoniem clubje stokers en hetzers die meeliften op Wilders en kornuiten. Ze hebben een Gefolgschaft van 26000 (!) ongeveer. En bijna dagelijks lanceren ze tussen oubollige fotos van molens en klompen, oproepen tot haat en laster tegen minderheden en linksen.
  Ik heb het dus over “Nederland Mijn Vaderland”, facebookpagina. Want daarvandaan komen de reacties die je reproduceert.
  Aan “NMV” zou mijns inziens eens iets moeten worden gedaan.

 3. Hier nog wat info over die buitengewoon onfrisse club: en het lijkt mij dat er verdacht veel ‘weleens tussendoor glipt’ en hoe die lui anders te betitelen zijn dan ordinaire nazi’s is mij een raadsel.
  @Huib, bedankt voor jouw bijdrage. Breedveld heeft helemaal gelijk m.i: domheid, wegkijken, passief blijven, bagatelliseren, afdoen met ‘het zal wel meevallen’ of ‘het is maar satire’…..het zijn allemaal verwerpelijke en vooral ook gevaarlijke keuzes. Maar de msm waar ik het op heb voorzien zijn er de oorzaak van dat zoiets heeft kunnen gedijen. Stel dat Wilders vandaag een hartaanval krijgt en er in blijft: wie dan de illusie heeft dat het gevaar van het fascisme geweken is, is wel op het verbijsterende af naive. Het zaad van het fascisme heeft in dit land al zo flink wortel geschoten dat het ook zonder de polder-Führer wel verder kan…voor een groot deel dankzij de msm. En het is in dat klimaat waarin mensen openlijk kunnen geilen op het massaal uitroeien van andere mensen. Omdat ze anders bang zijn iets tekort te komen en verder niets zijn.

 4. Nou, maar zo’n Wilders geeft het wel vaart hè. Ik bedoel, de bezielende leiding van Mat Herben bleek het toch niet helemaal te doen voor de LPF. En dan verliezen de main stream media hun interesse.

 5. @Laurent, da’s waar. Overigens gaat Joke Kaviaar waarschijnlijk de bak in maar echt tuig mag gewoon vrij rondlopen zolang ze Jos Heymans maar een beetje lief behandelen.

 6. Huib, welke?

  “Ik heb het dus over “Nederland Mijn Vaderland”

  Ik las vandaag een artikel over enkele PVV-‘vrijwilligers’. Nummer 13 v/d leesmap, zelfs.
  Hooliganisme x 3(+ intro) geïnterviewden. Zie: kaak.

Reacties zijn gesloten.