Vindt Sneeuwwitje Le Pen haar Zeven Dwergen?

Geert Wilders kan er niet omheen: Hij is het initiatief voor een Eurofascistenfront (EFF) in het Europese Parlement helemaal kwijt. Geloof maar niet dat het in Frankrijk triomferende Front National (24 EP-zetels) zich ook maar iets van de tot amper 4 zetels geslonken PVV zal aantrekken.

Sneeuwwitje Marine Le Pen heeft gewoon nog even zes of zeven grappige dwergjes nodig om het quotum van 35 zetels uit 7 verschillende EU-staten te halen. Dat is nodig om een EU-fractie te kunnen vormen en allerlei faciliteiten, waaronder extra geld, te kunnen bemachtigen.

Dus of Geert morgen (woensdag 28 mei) nu wel of niet naar de aangekondigde FN-persconferentie in Brussel over het EFF gaat, is van ondergeschikt belang. De bedoeling is om daar het Eurofascistenfront EFF, pardon, de ‘Alliantie voor Vrijheid’ van FN, PVV, VB en FPÖ te lanceren.

Wilders liet eind april al eens onverwachts verstek gaan op een dergelijk persgebeuren onder de hoede van het FN in Straatsburg. Daar moest de ‘gezamenlijke campagne’ van FN, PVV, VB en FPÖ worden aangekondigd. De Le Pens, Strache (Ö) en het Vlaams Belang zaten klaar, maar Wilders liet vanwege de herrie over “minder Marokkanen” in Nederland afzeggen door ‘Krijssie’ Stassen, fractievoorzitster in het EP, die sindsdien de Wilders-sekte verlaten heeft.
Zulk grof gedrag zal Geerts populariteit bij Marine en anderen niet hebben vergroot.

Het VB heeft nog nèt 1 zeteltje in het EP overgehouden en de FPÖ komt met 3 zetels aanzetten. Contacten van Strache met het FN zijn goed, vanwege de FN-buitenlandfunctionaris Aymeric Chauprade (nieuw FN-EP-verkozene voor Ile de France) die permanent in Wenen verblijft.

“Wie heeft er op mijn stoeltje gezeten, wie heeft er op mijn potje gepoept? Wie heeft er in mijn bedje geslapen en wie heeft er van mijn taartje gesnoept?”
Je kunt je het jengelen van de Zeven Dwergen levendig voorstellen. Marine krijgt er nog een hele hijs aan, om zelfs de FN-fractie zelfs bijeen te krijgen

Of Wilders voor haar taartje, haar stoeltje, haar potje of haar bedje, valt, is nog maar zeer de vraag.
We kennen een lange en repetitieve geschiedenis van mislukte internationale vrijages van het Blonde Fenomeen. Vanaf 2004, toen fundi-protestants angehauchte NeoCons en vogue waren, via het grandioos mislukte “Die Freiheit”-experiment in Duitsland, doemt nu het falen op van het EFF met de o zo entnazifizierte Marine cs.

Maar één ding is zeker: Als het morgen mis gaat is het NIET de fout van Geert. Het zal, zoals immer, de schuld van anderen zijn.
Calimero is het trouwste PVV-lid!

8 gedachten over “Vindt Sneeuwwitje Le Pen haar Zeven Dwergen?”

 1. Lang geleden, maar zoals altijd weer uitstekend opgeschreven Huib 🙂

 2. Briljant geschreven! Ik kijk uit naar nog veel meer mooie stukken van je.

 3. Ik zag die blonde snol liegen op TV. Zijn we wel gewend van rechts tuig maar gewoon ontkennen wat Pa “lief” gezegd had over dat Ebola virus en Afrikanen. Teken aan de wand als je zo liegt. Vooral die idioten blijven volgen Frankrijk.

 4. Ten voordele van de democratie , terwijl Le Pen gevaarlijk is binnen haar eigen land is ze wél onderdeel van een ‘erfvijand ‘van zowel de Duits als Engelstaligen , terwijl Wilders uit een onbelangrijk landje komt .. Dat Wilders in een post-verkiezing depressie de EFF bal laat vallen is een goede ontwikkeling …

 5. Vanavond op CANVAS het volgende gezien. Wilders en zijn criminele nazi vriendjes. Veel leugens en ontkenningen zoals we gewend zijn van dat soort wormen. Verder kwam er in dat programma ook naar voren dat nu FN zetelt in diverse gemeente raden ze zich als ware SA bruinhemden ontpoppen. Ze treiteren letterlijk de oppositie weg met schofterig wan gedrag. Echte Tokkies dus. Het ware gezicht komt steeds vaker en beter in beeld.

  Op CANVAS noemen ze het beestje bij de naam. EXTREEM RECHTS. 40-45. Zeer slechte zaak.

 6. ‘Als het morgen mis gaat is het NIET de fout van Geert. Het zal, zoals immer, de schuld van anderen zijn.’

  Het is inmiddels morgen. Marine Le Pen heeft dwerg Wilders links laten liggen en op rechts Van Klaveren en Bontes benaderd. (http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3760533/2014/10/02/Marine-le-Pen-probeerde-ex-PVV-ers-te-werven.dhtml)

  Het is de schuld van de EU dat Le Pen zoveel Fransen achter haar rok aan krijgt en daardoor belangrijk wordt.

Reacties zijn gesloten.