Hef POWNed op

2014-05-29 Jan RoosJan Roos van de racistische hufteromroep POWNed twitterde gisteren dit:

2014-05-29 POWNed tokkie over eerwraak
U mag zelf overigens op zoek gaan als u behoefte daaraan hebt, naar het betreffende HP-stukje.

Een ‘omroep’ die zichzelf o zo onterecht associeert met het brengen van nieuws maar in feite niets anders is dan een door de belastingbetaler gesponsorde nazi-kliek, schrijft dus op deze manier historie door haar achterban zo op te zetten tegen moslims.

Want laten we wel zijn: POWNed haar enige functie is het zaaien van haat.

Daar kan een Russische winkelier die niets van doen had met een diplomatiek incident tussen Rusland en Nederland maar wel om die reden bezoek kreeg van de omroep-SA van meepraten. Hij is nog lang niet bekomen van de ellende die dat bezoek teweeg heeft gebracht voor hem en zijn geliefden.

POWNed bestuurder en lynchmob organisator Jan Bennink heeft op twitter over van alles en nog wat met zijn grote bek een mening maar over wat hij en zijn kornuiten met die winkelier geflikt hebben, zijn ze doodstil.

Zo rollen fascistische lafbekken: als het zonder risico kan is er niks aan de hand wat hen betreft en dus ook wat Jan Bennink betreft.

Ik wil er ook aan herinneren dat POWNed deel uitmaakt van de Telegraaf Media Groep: de bende waar men lacht over vluchtelingen die op een verschrikkelijke manier aan hun einde komen in de Middellandse Zee.

De kringen waar men fantaseert over het ebola-virus in de rol van Zyklon B, in te zetten tegen alles en iedereen dat niet past in het verknipte wereldbeeld dat POWNed tracht te promoten.

En daarmee heeft die tokkie met zijn kabouter Plop microfoon meteen klip en klaar antwoord op zijn hypocriete, jengelige vraagje waarom hij door mensen voor extreem rechts gehouden wordt.

Omdat de trackrecord van Jan Roos en consorten er één is van ongeloofwaardigheid, liegen en bedriegen en vooral intimidatie en het zaaien van haat.

Het wordt nou eindelijk tijd dat POWNed wordt opgeheven.

10 gedachten over “Hef POWNed op”

 1. Als alles doorgaat stopt PowNews er gauw mee. En je kan zeggen van die gekken wat je wil, je kan ze Nazi’s noemen, rechts en creeps, en daar zal ik het tot op zekere hoogte nog mee eens zijn ook, maar dit stukje van hen deed en doet mij nog steeds lachen :

  Marechaussee :

  http://youtu.be/M4SNBHmBpsU

 2. De duivel zal altijd proberen de gelovige van zijn of haar religie af te helpen en op een dwaalspor te zetten,dat was wat de duivel riep toen hij verbannen werd.
  Nu zie hoe de duivel zich ontpopt als nieuwszender,politici,rechtse haatzaaiers die dus proberen met haat,dwang,ophitsing de gelovige te kwellen en hopen dat deze bekeert….de duivelsmissie….en elke gelovige weet dit!

 3. Daar heb ik het dan ook niet over. Ik kan er altijd smakelijk om lachen als overheidspersoneel voor *** wordt gezet.

 4. JJB, ik kan er absoluut niet om lachen. De reden is dat POWNed, die gore nazi’s van de Telegraaf Media Groep het altijd op de zwakkeren voorzien hebben en altijd maar dan ook altijd de kant van de (oppermachtige) overheid kiezen.
  Het zijn laffe, nazistische onderkruipsels, minder dan het ergste ongedierte. En daarom moeten ze verdwijnen en is er niets grappigs aan die lui.

 5. Hebben we het feit dat ze nog steeds bestaan niet aan een PvdA’r te danken ???

 6. Kunnen wij niet een petitie starten om te zorgen dat dat geteisem geen geld meer krijgt?

 7. @RalphvanderGeest , wat een hatelijke taal weer zeg. Wat zit jou toch dwars allemaal?

  Ook niet mijn favoriete omroep dat powned hoor. Ik zie ze liever verdwijnen. Maar zolang er mensen zijn die omroepen als powned steunen, dan moeten we in een democratie deze mensen de ruimte geven. Beste wat wij kunnen doen is laten zien dat het ook anders kan. En dat doe je niet door te gaan zitten haten.

 8. Wat een PvdA type geblubber Henry , Powned had geeneens genoeg leden maar Plasterk probeerdedoor Powned in het bestel te houden bruine stemmetjes voor de PvdA te winnen …

 9. Pingback: Jan Roos (Powned), de ‘aanrander’ | Krapuul

 10. Pingback: Sorry Onno Hoes: sympathie en medelijden misplaatst | Krapuul

Reacties zijn gesloten.