Weigering om voor Wilders in de houding te springen breekt rechtbank op

Even leek het erop dat de rechters in het process Wilders redelijk capabel waren. Maar toen ze vandaag per abuis lieten doorschemeren dat ze even geen zin hadden om naar Moskowicz pijpjes te dansen werden ze gewraakt door Moskowicz en konden ze hun biezen pakken.

Wat hadden de rechters vandaag fout gedaan? Nou ze hadden per ongeluk niet duidelijk genoeg beargumenteerd waarom ze even geen zin hadden om acuut en a la minute arabarbarist Hans Jansen te horen over een relletje, zijnde een artikeltje wat Hans Jansen had geschreven over een etentje wat hij maanden eerder had gehad.

Hans Jansen had dat artikeltje natuurlijk best een paar maanden geleden kunnen schrijven maar dat zou niet zo spectaculair geweest zijn. Vandaar.

Timing is alles in dit soort dingen en daar weet Moskowicz natuurlijk alles van, de drama queen.

Anyway we krijgen nu een nieuw proces met nieuwe rechters.

Hopelijk voor Wilders zijn dat geen rechters die een schurfthekel aan Wilders, Jansen en de hele rataplan hebben en die weten waar ze mee bezig zijn (en dus niet in Moskowicz valletjes lopen).

En, hopelijk voor Wilders, krijgt hij op zijn nieuwe proces wederom te maken met een officier van justitie die gloedvolle betogen houdt ter verdediging van de verdachte, de brave en onschuldige hooggeachte weledelgestrenge heer Wilders

Wat ook heel vervelend zou zijn voor Wilders trouwens is als bij het volgende proces de aantoonbaar liegende fantast pardon “deskundige” Hans Jansen wel door de mand valt, in plaats van dat iedereen er met open mond naar zit te luisteren en alles wat uit die haatbek komt voor zoete koek slikt.

Kortom, nieuwe rondes nieuwe kansen, en een mooie nieuwe extra sjieke sportwagen voor Mosko.

Ongeschikt

17 gedachten over “Weigering om voor Wilders in de houding te springen breekt rechtbank op”

 1. De PVV is dacht ik wel een partij die voorstander is van meer aandacht voor de belangen van de benadeelde partij. Vroeg me ineens af: kan de benadeelde partij eigenlijk ook de aanklager wraken? Lijkt me dat mij een nieuw proces misschien ook maar een aanklager gezocht moet worden die wat meer zin heeft om zijn werk goed te doen.. Weet iemand hoe dat zit?

 2. Zou wel lachen zijn als die nieuwe rechtbank zich volkomen correct en neutraal opstelt, om vervolgens Wilders to 1583 uur dienstverlening in de plantsoenendienst te veroordelen.

 3. Erg he, dat ook rechters zich aan de wet dienen te houden.
  Geweldige overwinning voor Geert en Bram, daar er geen rechter meer te vinden is die zijn vingers durft te branden aan een schuldig in dit proces.
  Het zou mij niets verbazen als deze zaak zelfs eindigt met een niet ontvankelijk voor het OM, daar er nu ook officieel aangifte is gedaan tegen de rechter van het Amsterdams Hof die zo stom was om de zaak met arabist Jansen te bespreken.
  Na vandaag is er één ding heel zeker, Wilders wordt nooit veroordeeld.
  Dat is mijn oordeel, daar moet u het mee doen.

 4. Ik ben altijd tegen dit proces geweest maar inmiddels lijkt me die veroordeling toch helemaal niet zo verkeerd. 😀

 5. Ik denk dat je gelijk hebt; Ik vermoedt dat het proces nog steeds gaande is in 2020

  Kassa voor Mosk-o-witz en gratis zendtijd voor Wilders voor zijn haatzaaierij .

  Wat zullen de heren in een deuk liggen

 6. @Marcel: over een zeker aantal jaren wordt er met verbijstering teruggekeken naar deze jaren, hoe men toch ooit zo dwaas heeft kunnen zijn. Ongeveer zoals men nu kapsels van popmuzikanten uit de jaren tachtig beziet. Alleen wel met ernstiger gevolgen. Over kapsels gesproken.

 7. Het ergste is: dit geeft Geert straks opnieuw een uitgebreid podium om te beweren dat ‘de linkse rechters’ niet deugen en dat ‘1,5 miljoen kiezers worden gedemoniseerd’ en meer van dat fraais. Je zou bijna gaan denken dat Mosko c.s. het erom gedáán hebben. Balen!

 8. Herr Senf Schreef:

  Het ergste is: dit geeft Geert straks opnieuw een uitgebreid podium om te beweren dat ‘de linkse rechters’ niet deugen en dat ’1,5 miljoen kiezers worden gedemoniseerd’ en meer van dat fraais. Je zou bijna gaan denken dat Mosko c.s. het erom gedáán hebben. Balen!

  Natuurlijk heeft Moslovitz het gepland .. daar is hij slim genoeg voor ..

 9. Bepalingen ten aanzien van de nieuw te benoemen rechters:
  1. De nieuw te benoemen rechters gaan onmiddellijk na hun aanwijzing in quarantaine, gedurende de volledige tijd tot en met de uitspraak.
  2. Gedurende het proces, inclusief de uitspraak, zullen zij zich van iedere negatieve uiting ten aanzien van de aangeklaagde onthouden.

 10. ik denk dat de nieuwe rechters eerst bij wilders op kantoor moeten komen voor een gesprekje a-la Gert Leers 🙂 😛 😮

 11. Daar gaan de belastingcenten…aan een proefproces, jammer dat de aanklagers niet mee moeten betalen.

 12. Wilders en Moszkowicz vormen het koningsduo

  Peter R. De Vries was laaiend toen hij hoorde dat Geert Wilders in het strafproces waarvoor hij was gedaagd zou worden bijgestaan door topadvocaat Bram Moszkowicz. Daarvoor had de misdaadverslaggever een serie redenen, die allemaal verband hielden met het Derde Rijk en alle andere bruimhemdige acties die daarmee samenvielen. Sinds afgelopen vrijdag denk ik dat De Vries daarmee het achterste van zijn tong nog niet heeft laten zien; de SBS-presentator en prominent Geertofoob (© Afshin Ellian) wilde Wilders gewoon het liefst achter de tralies hebben. Met een scherp retoricus als Moszkowicz, die in twee weken tijd zelfs een buitengewoon lastig proces als de zaak tegen Wilders eenvoudig naar zijn hand kon zetten, zag De Vries die hoop natuurlijk in vlammen opgaan. Dat de met een Emmy bekroonde journalist echt geen hoop meer hoeft te koesteren, daarvan getuigt ook het toegewezen wrakingsverzoek van vrijdagmiddag. lees verder http://www.onzestem.com/2010/10/24/wilders-en-moszkowicz-vormen-het-koningsduo/

 13. 😎 😎

  Geweldig hoe die Mosko en Wilders het Gerechtshof van Amsterdam te kakken zetten

 14. Andreas Schreef:

  Bepalingen ten aanzien van de nieuw te benoemen rechters:
  1. De nieuw te benoemen rechters gaan onmiddellijk na hun aanwijzing in quarantaine, gedurende de volledige tijd tot en met de uitspraak.
  2. Gedurende het proces, inclusief de uitspraak, zullen zij zich van iedere negatieve uiting ten aanzien van de aangeklaagde onthouden.

  Prima , maar dat geldt dan ook voor de aanklager , de aangeklaagde , alle advocaten en alle getuigen … 😮

Reacties zijn gesloten.