6 gedachten over “Twist over islam brengt Halsema dichtbij Wilders”

  1. “En daar kan ze ‘t mee doen.” Of niet natuurlijk, want Goslinga krijgt direkt tegengas van reaguurders die de fout in zijn redenering blootleggen. Ook de kop is al fout, want het gaat Halsema niet om de Islam maar om alle religies: over individuele vrijheid versus de vrijheid van de groep. Daarom viel Rouvoet er ook over – het strookt niet met zijn Christelijke opvattingen die dan plotseling heel dicht bij de zware refo’s van de SGP lijken te liggen.

    Maar de beste weerlegging staat in dezelfde krant (van ook een columniste): http://www.trouw.nl/religie-filosofie/opinie/article3263911.ece/Het_sprookje__van_de_religieuze_hoogachting_.html. Waarin zeer uitgebreid de vrouwenonderdrukking van alle drie de grote monotheistische godsdiensten aan bod komt.

  2. #1 Bedankt. Het sprookje van de religieuze hoogachting zou een apart verhaal in Krapuul waard zijn. En dan op een manier dat ook later het gemakkelijk terug te vinden zou zijn, want het is over een maand of een jaar ook nog belangrijk.

  3. Ach ja het hoofddoekjes gezeik , natuurlijk v’éééél belangrijker als het feit dat westerse regimes juist de fundementalisten van Saud uit geo-politieke overwegingen aan de macht hielpen en houden en dat het door de CIA getrainde en gefinancierde Al Qaida vele malen meer Moslim-slachtoffers maakt dan non -Moslims … Maar de Femke praat liever over de hoofddoekjes van haar buurmeisjes , kamerwerk is straks over en als je moeilijke vragen over dit soort dingen durf te stellen kan je een sappig baantje wel op je buik schrijven …

Reacties zijn gesloten.