Bloed en dood

Mensen als Theodor Holman (in VERZETSBLAD het parool), Joost Niemoller, Bart Schut, en nog veel meer van dat soort primitieve levensvormen, zijn geen haar beter dan die SISI-nazis die mensen de schedel afsnijden. Want uit hun stukjes blijkt een lust naar bloed. Sterker nog, ze zijn laffer dan die SISI medewerkers.

Lees hun stukjes en hoor hun dingetjes. Schut, Niemoller, Holman, Paradijs. Ze willen schedels afzagen, bommen, en ze willen dood en bloed. Alleen zijn ze te laf om het zelf uit te voeren. Jengelen om precisiewapens en sniper geweren, dat kunnen ze nog net. Verder roepen ze alleen maar “oeh oeh oeh”, Neanderthalers dat het zijn.

Lees Elsevier, die Volkert kapot wil. Te laf om zelf uit te voeren. Ziek.

Lees Marianne Zwagerman, oprichtster van Powned. Het adres van Volkert moet en zal bekend gemaakt worden. Zelf is ze uiteraard te lui om iets aan Volkert te doen, maar ze rekent op de bloedlustige horden. Uiteraard gebeurt dit met steun van Radio 1. De favoriete omroep van rabiaat rioolrechts bloedminnend Nederland.

Lees daarentegen mijn stukjes, ik wil vrede. Ik wil al die doden en al dat bloed niet op mijn geweten hebben. Ik wil vrede en recht. Zowel Schut als ik willen dat Iran samen met de VS ingrijpen in Irak. Maar uit mijn stukjes spreekt menselijkheid en recht. Uit zijn stukjes spreekt moord en bloed.

Ik ben geen fan van Volkert. Hij is die klootzak die van die randdebiel Fortuyn een icoon heeft gemaakt waar je bang van wordt. Dus wat er verder met hem gebeurt: I don’t care. Dit even terzijde.

Maar moord en bloed en dood. Is dat niet precies wat de SISI-goorlappen in praktijk brengen?

Femke Halsema
Femke Halsema
Het enige verschil tussen de SISI-primaten en Holman en Schut en noem die stupide hierboven genoemde idioten maar op, is dat die lui van SISI tenminste de guts hebben om hun gorigheid eigenhandig in praktijk te brengen.

Holman, Paradijs, Schut, Zwagerman, Marbe en noem al die debielen maar op, zijn oneindig veel weerzinwekkender dan die jihadi’s.

Ze willen exact hetzelfde, bloed, moord, afgezaagde koppen, bommen en dood, maar ze zijn te LAF om het zelf uit te voeren.

Echt laffer dan laffer dan laf en viezer dan viezer dan vies.

En uiteraard zijn ze perfect on speaking terms met Femke Halsema, voormalig fractievoorzitter van “GroenLinks”, op twitter die ons, krapuul.nl, “vreselijk” vindt.

Wat gaat er winnen? Vrede en recht? Of toch zoals altijd bloed en dood? Ik denk het laatste. Ik ga dit verliezen. Maar ik ben er trots op.

10 gedachten over “Bloed en dood”

 1. Leuk dat je deze foto heb geplaatst omdat ik nooit bladen voor gooische vrouwen lees en dan mis ik natuurlijk deze soort “prachtige troela” foto’s.

  In de lijn van je redenering is ook het feit te plaatsen dat toen de Hutu’s en Tutsi’s mekaar de hoofden gingen inslaan uit irrationele haat, net van deze type die nu in Nederland aanwezig is tegen allochtonen, buitenlanders, Marokkanen is het later bij het onderzoek ernaar gebleken de gruweldaden dat behalve de directe aanvoerders met de wapens in handen de beslissende rol voor het aanzetten tot het plegen van genoemde gruweldaden is door de MEDIA gespeeld waarbij mensen die zelf geen wapens in handen toen hebben genomen, bijvoorbeeld over de radio steeds een vijandig beeld over de “anderen” schetsten.

  Het onderzoek heeft deze aanzetters tot geweld als de directe oorzaak aangewezen en naar berechting voor het aanzetten tot gruweldaden gevraagd.
  Mediamakers, tevens aanzetters tot gruweldaden.

  Toen kwam de vonk in de pan aanslaan en de misdaden tegen de menselijkheid zijn toen begonnen.

  Mooie foto daar bovenop.

 2. Nu is SISI ook geen lieverdje, maar dat terzijde.

  Het is inderdaad zo dat de gevolgen van het steeds maar publiceren van foto’s van Volkert en wellicht ook nog een keer zijn adres niet te overzien zijn door de sensatiegeile media.

  Ach de tijden dat het Telegraaf hoofdkantoor bestormd werd, toen de mensen de vuilspuiterij van dat blad zat waren……………..

 3. “Op naar #radiobrasil voor Volkert duiding. Speciaal voor Sjuultje m’n juichjurk aan”

  Het incestueuze van ‘de TMG familie’. Enig Sarcasme inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.