Twitter krijst weer eens om bloed – en krijgt het

Israël knalt dagelijks tieners af, ontvoert ze en martelt ze. Maar dat mag je niet zeggen want dan ben je een antisemiet. Maar nu is er iets vreselijks gebeurd: 3 dode JODEN. Geen Israëli’s maar Joden. Je mag nooit Joden en Israël door elkaar gooien want dan ben je een antisemiet. Behalve als er 3 Israëli’s doodgaan. Dan zijn dat Joden. Maar we hebben het dus over dit nieuws:

Israel heeft maandag de lichamen gevonden van de drie kolonisten-tieners die 18 dagen geleden werden gekidnapt toen zij bij de nederzetting Gush Etzion wilden liften. Eyal Yifrah (19) en Gilad Shaar en Naftali Fraenkel (beiden 16) werden dood aangetroffen bij Halhul, the noorden van Hebron. Reuters citeert Israelische veiligheidsmensen die zeiden dat de tieners zoals het er nu uitziet, kort na te zijn ontvoerd zijn doodgeschoten.Hun lichamen werden ontdekt in een open veld onder een stapel stenen,. aldus een militaire woordvoerder, luitenant-kolonel Peter Lerner. Het Israelische ”veiligheidskabinet” een kern van de voltallige ministerraad, kwam aan het begin van de avond bijeen om zich te beraden op een reactie. (Lees verder bij abupessoptimist)

Dus ja, dan krijg je verheffende reacties in de social media. Wat vinden we bijvoorbeeld van dit:


Of dit:


Of dit:


Of dit:


Of dit:


Of dit:


Of dit:


Vervolgens nog even iedereen die niet om bloed krijst voor antisemiet uitmaken. CIDI krijgt het nog druk.

En ja hoor. Bloed. Heleboel. Gefeliciteerd stelletje psychopaten.

Lasterkut Bart Schut is trouwens gemakshalve even vergeten dat als je islamisten met wortel en tak wil uitroeien (zijn natte droom) je dus ook greppels moet graven en ze daar in neerleggen en dan met een mitrailleur erover heen. Met zijn “gedegen” artikel in de Groene. Die creep is geen haar beter dan ISIS. Dan weet je dat de volgende keer als je de Groene koopt.

7 gedachten over “Twitter krijst weer eens om bloed – en krijgt het”

 1. Het is veelzeggend dat algemene Psychopaten maatschappelijk bovenop in Nederland drijven.

  ( Niet te vergeten dat dit de voornaamste reden is dat Wilders/PVV in ons land enorm populair zijn.
  Altijd bloeddorstig naar de volgende oorlog en genocide over buitenlandse volkeren)

 2. Waarom moet ik treuren om 3 dode kolonisten jongens welke waarschijnlijk, dankzij hun ouders, ergens waren waar ze helemaal het recht niet hadden om er te zijn? Waarom MAG ik niet treuren om doodgeschoten Palestijnen, door Israëli’s, omdat ze protesteerden tegen de misdaden van Israel? Waarom tolereren we het Nederlandse addergebroed welke bij elk protest tegen Israelische misdaden hun muil opentrekken en beginnen te krijsen over “totale vernietiging “, “antisemiet” en daar kwijlend op klaarkomen? Waarin onderscheiden deze verzameling massamoorden verheerlijkers zich met nazi’s welke dezelfde ideologie hadden?

 3. Waarom verbaast het mij niet dat er nog steeds oorlog is in de wereld. Die wordt in stand gehouden door de PVV-nazi’s. Anders kan ik ze niet noemen, ondanks Godwin.
  Op alle vlakken vertonen zij namelijk dit gedrag.
  Waarom reageren ze niet als de Joden weer Palestijnen vermoorden? Dat gebeurt ook.

 4. Fijn dat Rechts na 6.000.000 joden nog steeds met 2 maten meten.

  Hypocrieten zijn en blijven het.

 5. Ja want wraak gaat echt helpen. Hebben deze idioten dan niks geleerd van de Amerikanen. Uitdelen van Chocola en cigaretten om de publieke opinie naar je hand te zetten. Niet als overheerser te keer gaan, want dat gaat niet helpen.

  Maar goed lekker in de angst zitten dan gaat het conflict wel voorbij. Hoop echt dat mijn Israëlische vrienden beslissen naar Noorwegen te emigreren (Zijn ze al langer van plan), want ook zij voelen zich steeds minder thuis in een land van haviken, geloofsfanatici en truttigheid. Net als Nederland regeert daar de truttige zure pruim.

 6. TwitterPlebs.

  Meer is het niet.

  Enge, hele enge mensen.

  Racisten, Islamofoben, Haters.

  BANGE wezels.

  Bang voor alles.

  Dat is de huidige tendens.

Reacties zijn gesloten.