Jan Bennink wil redactie JOOP.nl uitroeien met…

In Afrika vindt momenteel één van de meest verschrikkelijke rampen plaats die je je maar kan voorstellen.
Het is een uitbraak van besmetting door het ebola-virus.
Om te weten waar we het over hebben raad ik u aan deze site er even op na te slaan en de inhoud ervan goed tot u door te laten dringen.
Vooral dat gedeelte waar de symptomen worden beschreven en de lijdensweg die een persoon doormaakt voordat iemand die besmet is vrijwel zeker zal komen te overlijden doet je de koude rillingen over je rug lopen. Zo gruwelijk is het.

We horen er hier vrij weinig van en omdat één beeld vaak meer zegt dan duizend woorden, deze buitengewoon indrukwekkende fotoserie van Al Jazeera dat – in tegenstelling tot de media hier – wél snapt wat echt van belang is in de wereld.
Toch zijn er in Nederland die wél aandacht hebben voor ebola….
Zoals het valse loeder Annabel Nanninga dat als een lieve, zachtaardige poezenmevrouw (wat hebben nazi’s toch eigenlijk met huisdieren?) ofwel ongelooflijk kneuterige naar spruitjeslucht riekende burgertrut in één of ander damesblad schijnt te staan.
Zouden ze bij de redactie van dat blad wel eens onderzoek doen vóór ze iets plaatsen? Zouden ze bij de redactie van dat blad iets weten over moreel besef?

O ja, en welk diep gezonken voormalig verzetsblad waar mensen hun leven voor geofferd hebben noemde de internet-SA van dat Nanninga-wijf ook al weer ‘verfrissend in de beste traditie van Spinoza’ omdat het geen ontzag zou hebben voor ‘heilige huisjes’? Flikker toch op. De doden van weleer zouden zich in hun graf omdraaien als ze wisten wat voor met van spruitjeslucht tot in elke vezel van hun lichaam doortrokken gajes er zeventig jaar later in hún krant – niet die van Elma Drayer of Cees van der Laan – zou worden opgehemeld.
En dan is er, ik zou bijna zeggen: uiteraard, deze goorlap die naast zijn obsessie met de racistische karikatuur in de vorm van zwarte piet, Anouk en zijn obsessie met dodelijk geweld nóg een obsessie schijnt te hebben:

2014-06-23 Bennink ebola

en

2014-06-20 Ebola tweets

U ziet het, de gore nazi Jan Bennink weet voor alles een Endlösung: bevalt je de redactie van een site niet, roei je ze toch uit?

10 gedachten over “Jan Bennink wil redactie JOOP.nl uitroeien met…”

 1. Je kan aandacht blijven besteden aan de nietsnut Jan Bennink of hem gewoon negeren.

  Je kan ook aangifte tegen hem doen wegens deze opmerkingen.

  Kijken wie er dan nog lacht. Bennink zeer zeker niet.

  En om Jan Bennink de grafkankertiefuspestpokkepleurisaids te wensen, nee dank u. Ik verlaag me liever niet tot zijn niveau.

 2. Het is dat ik Heineken al goor bocht vind, dat ik het niet drink, maar anders zou ik er subiet mee stoppen.

 3. Volgens mij heeft Jan Bennink niks met Heineken te maken. Let op dat er twéé zijn: een of andere topmanager en dan “onze” reclamejongen die onlangs nog een anti-Heinekenreclamecolumn schreef.

 4. En daar sluit ik mij bij aan. Overigens ben ik het niet eens met Jan Zwaaneveld. Kijk, je hoeft niet aan elke lunatic aandacht besteden want dan zou je je vingers blauw tikken. Alleen de Bennink van de racistische hufteromroep POWNed welke vrijwel dagelijks zijn gif de ether in slingert maakt deel uit van een machtig en invloedrijk concern. Een concern dat een groot gevaar is voor de vrijheid van meningsuiting en andere fundamentele mensenrechten zoals dat op privacy en veiligheid.
  En ik vind dat je in zo’n geval niet weg kan kijken maar moet blijven waarschuwen. Anders dit soort gore zwijnen nog vaker opgevoerd als lieve, zachtaardige poezemeneren – en mevrouwen…totdat de ware aard boven komt en het te laat is…

 5. Ik ben niet zo van het namen en shamen. Ik laat dat liever aan NSB’ers als Bennink en de redactie van GeenStijl over. GeenStijl dat, nu Nanningding in de Libelle staat, definitief haar rebelse imago kwijt is.
  Maar het is dan ook een contradictie, conservatieve rebellie.

 6. Precies, zouden ze bij Libelle (want dat was, zo heb ik inmiddels begrepen, dat blad) ook weten hoe Nanninga denkt over vluchtelingen die een afschuwelijke dood sterven in de Middellandse Zee? Zouden ze daar ook weten dat dat wijf net als antisemiet Le Pen vindt dat je mensen moet uitroeien? Ik zal in elk geval de dames van dat blad even op de hoogte stellen wie ze tentoongesteld hebben.

 7. Waar is nu die Asimov met zijn grote bek vol leugens en zijn shit for brains.

  Rechts is en blijft walgelijk volk.

 8. Ik vind het toch wel errich dat jullie een zo eenzijdig beeld schetsen van zo’n belangrijke Nederlander als meneer Bennink. Mensen die onze Jan nog niet zo goed kennen en het bovenstaande stukje lezen zouden denken dat hij een soort van hork is, maar dat is hij niet. Tenminste niet altijd, want hij heeft ook zijn goede kant. Bijvoorbeeld als het om “zijn” Joden gaat. Want als het om “zijn” Joden gaat dan is hij zelfs bereid om mensen tegen de Alpe D’Huez op te laten trappen alleen maar om het woord “kkjoden” (excusez le mot) uit de sociale media te trappen. Zo schreef onze Jan vorig jaar nog in de vk: ( http://tinyurl.com/m4ffv36 )

  “Ik schaam me tegenover Anne Frank, omdat niemand iets doet tegen die groeiende groep schorem die onze Joden weer achteloos met een dodelijke ziekte vergelijkt.”

  Let vooral op de woordjes “schamen” en “schorem”. Iemand die er zo over denkt en zich notabene zelfs schaamt voor schorem dat achteloos dodelijke ziektes in de mond neemt als het om Benninks eigen Joodjes gaat, kan toch niet alleen maar een slecht mens zijn enkel omdat hij iedereen die hem soms een lastige vraag stelt per twitter ebola en/of tyfus toegeworpen krijgt: http://tinyurl.com/oslrhk9

 9. Pingback: Ahmed Aboutaleb: vleesgeworden gotspe van Rotterdam | Krapuul

 10. Pingback: Weg met de Schuts, de Nanninga’s, de Karskensen en het overige haatzaaiende gajes | Krapuul

Reacties zijn gesloten.