Die Palästinenser sollen ausgerottet werden!

Een Israëlisch parlementslid heeft op FB een oproep gedaan tot het uitroeien van het Palestijnse volk. De oproep werd een dag voor de ontvoering en gruwelijke moord op de Palestijnse jongen Mohammed Abu Khdeir geplaatst.
Wat genocide precies is leest u hier.
Ayelet Shaket, het parlementslid in kwestie en lid van de Habeyit Hayehudi partij welke deel uitmaakt van de regering Netanyahu, staat met haar oproep niet alleen.

Haar oproep kreeg duizenden ‘likes’ op FB in het land dat volgens de krant Haaretz nooit vrede wilde: toen niet, nu niet.
De oproep doet denken aan die van Leon de Winter in november 2012 tot het plegen van genocide op de Palestijnen en waar Tweede Kamerlid Kees van der Staaij van nazi-collaborateursclub SGP zo hartelijk om moest lachen.
Er lijkt zo langzamerhand een ware wedijver te ontstaan tussen de verziekte geesten der planeet in wie het hardst en vooral ook het openlijkst kan roepen om genocide.
Ons lijkt het een zeer onheilspellende ontwikkeling , dat hele gemak waarmee steeds meer verknipte figuren maar schreeuwen en joelen om ‘met wortel en tak uitroeien’, Ausrotten! en Vernichten!

En Ronny Naftaniel, die de dood van een fascist die bij leven het woord ‘uitroeien’ ook zeer gemakkelijk hanteerde betreurde als zijnde een ‘verarming voor het debat’ mag voor zichzelf de vraag beantwoorden of die dat wijf uit de Knesset met haar oproep tot het uitroeien van een heel volk speciaal op het oog had toen hij deze tweet afgelopen zondag plaatste:

2014-07-04 Naftaniel over moraal

Van zijn hand klinkt iets dergelijks als je het mij vraagt op zijn zachtst gezegd niet echt geloofwaardig.
Wanneer stopt Nederland eindelijk met het klakkeloos steunen van een regime dat in woord en daad steeds meer ‘Endlösung’ als politiek acceptabel ziet? Een regime dat volgens dit bericht al heel snel wist dat de drie Israëlische tieners die vorige maand werden ontvoerd, dood waren en ook wie die daad op hun geweten hadden. Alleen….het kwam Netanyahu en zijn bende beter uit die informatie voorlopig geheim te houden ten einde de racistische nachtmerrie van haat en dood te creëren waar het land zich thans in bevind.

Wanneer worden Nederlandse bedrijven die profiteren van de beestachtige wederrechtelijke bezetting door Israël van andermans gebied en de daarmee gepaard gaande oorlogsmisdaden eindelijk tot paria van de maatschappij gemaakt?
Wat dat laatste betreft zou u wellicht een andere keus als consument kunnen maken in plaats van te kopen bij Albert Heijn, Jumbo of Media markt en de overige schaamteloze profiteurs en ondersteuners van een misdadige bezetting.

23 gedachten over “Die Palästinenser sollen ausgerottet werden!”

 1. Niets nieuws, Benny Morris schreef al ‘dat Ben Gurion het karwei had moeten afmaken’.

 2. het kwam Netanyahu en zijn bende beter uit die informatie voorlopig geheim te houden ten einde de racistische nachtmerrie van haat en dood te creëren waar het land zich thans in bevind.

  En dat is het nog wel het meest gruwelijke. Daarbij opmerkende dat het ‘bestaansrecht’ van Israël louter een basis heeft op een interpretatie van hetgeen in ‘een heilig boekkie’ staat.

  Atheïsten die, bijvoorbeeld, voor het joodse volk opkomen is verder prima, geweldig zelfs, maar even verder denken is voor een aantal zelfbenoemde “Islamcritici” overduidelijk te complex. Maar dat terzijde, en een geheel andere discussie..

 3. De Minister van Buitenlandse Zaken van Israel, de corrupte Lieberman heeft zich van Netanyahu gedistantieerd. Hij vindt hem een watje en wil het liefst zo snel mogelijk de Gazastrook, een gebied met zo’n 1.2 miljoen mensen, platbombarderen.Maar wie denkt dat deze geluiden alleen in Israel zijn te horen, heeft het mis.Op de haat-en scheldsite van e.j.bron ( via google te bekijken ) is het schering en inslag van fascistische kreteologie.Een recent voorbeeld van een reagant: het is beter om deze soort (moslims) preventief te ruimen.En zo gaat het bijna elke dag door.Ik vraag me af, zitten ze bij de AIVD of bij de anti-discriminatie dienst te slapen? Want er wordt opruiende,haatzaaiende en discriminerende taal op dit blog neergeplempt.Bewust.

 4. ‘het kwam Netanyahu en zijn bende beter uit die informatie voorlopig geheim te houden ten einde de racistische nachtmerrie van haat en dood te creëren waar het land zich thans in bevind’.

  Daar lijkt het inderdaad op, met een nieuwe vrijbrief om Gaza te bombarderen en de verzekering van nog maar eens 10 jaar gegarandeerde steun van de buitenwereld. Maar die steun is aan slijtage onderhevig, zoals o.a. blijkt uit de adviezen van 12 Europese landen aan hun ondernemers om niet in bezet gebied te investeren of handelen. Dit betekent dat de frequentie van de incidenten dient te worden opgevoerd: 2006 – Lebanon, 2008 – Gaza, 2010 – Flotilla, 2014 – tieners voor Gaza. Met andere woorden de houdbaarheid van de buitenlandse steun is van steeds kortere duur. BDS begint een uitwerking te hebben.

  Maar er is nog meer aan de hand. De houdbaarheid van steun in de eigen samenleving is ook maar beperkt. Het zou best zo kunnen zijn dat de gemiddelde burger van Israël het een beetje zat aan het worden is, dat leven in die kooi. De permanente oorlogstoestand, de dienstplicht van de jongelui, het optrommelen van reservisten, de afkeer en schaamte in het buitenland. Het IDF morft terug in de oude Haganah en Irgun bende, rabiate fanatici, afkomstig uit de immigrantengolf van na 1990, domineren de politiek. De ondernemerswereld wordt gedomineerd door een insiderkliek van voormalige IDF personeel die elkaar de defensie opdrachten toespelen. Straks is er ook geen water meer. Kortom, het werd hoogste tijd om de interne onvrede de kop in te drukken en de gelederen te sluiten door middel van angst en haat.

 5. De volslagen overreactie van het Israelische leger zou bekend verondersteld moeten zijn.

  Iedere qassam raket die afgeschoten wordt vanuit Gaza, de afgelopen weken ongeveer 100, wordt steevast beantwoord met drie tot zes bommen. Men waarschuwt dan ook nog de bewoners van Hamas niet in hun huis te zijn want dat wordt opgeblazen.

  Men heeft denk ik daar erg veel geleerd van:

  Oradour sur Glane
  Lidice
  Putten
  Warschau Ghetto

  En nog duizenden andere plaatsen die in de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetter plat werden gegooid vanwege “terroristische” verzetsacties. Al moet gezegd worden dat daar vooralsnog meer doden bij vielen. Duitse Gründlichkeit zullen we maar zeggen.

  Dat er niet meer mensen bij omkomen verbaast me iedere keer weer.

  Overigens is de blonde militaire woordvoerder van het IDF prima uit te dossen in een zwart uniform met runen, hij heeft er de kop voor.

  Israel gedraagt zich tegenover de Palestijnen als Duitsland tegenover zoveel andere volken die in bezette landen woonde.

  Dat mag je officieel niet zeggen maar het zijn gewoon de feiten. En die parallel dient dan ook getrokken te worden.

  http://www.crimesofwar.org/a-z-guide/reprisal/

 6. Jan-Jaap, ga je mond wassen. Die parallel mag niet getrokken worden, dat heet antisemitisme. Zoals het jezelf al opviel: er vallen verrassend weinig doden. Dat is geen toeval. In jouw parallel vielen opvallend veel doden, ook dat was geen toeval.

  Klaas

 7. En dan nog wat Klaas.

  De houding en acties van de Israelische machthebbers en de kolonisten is wel degelijk te vergelijken met die van de SA tegen de Joden in de jaren 30.

  Kan je gaan roepen dat ik mijn mond moet wassen maar ga je volledig voorbij aan kille en koude feiten.

 8. Het getto genaamd Gazastrook bombarderen. Palestijnen collectief straffen. Waar kennen we deze methode’s ook weer van? Oh ja! Van de nazi ideologie! Dus, een regering met dezelfde methode’s en ideologie als de voormalige Duitse nazi’s, wat is deze regering dan? Inderdaad, nazi’s! In dit geval, Israelische nazi’s! Het zou mij niets verbazen of de Israëli’s hebben bordjes gespijkerd op het gettohek. Tekst: Palestijnen viertel. Gevoeglijk kunnen we de aanhangers van de Israelische massamoordpolitiek dus medeplichtig aan oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid noemen. Of gewoon net zulke criminelen als de Israelische politici met een voorkeur voor volkenmoord!

 9. Vergelijk je de Arabieren in Soedan, de turken in Armenië, Isis is Syrië en Irak, etc etc etc etc etc ook met de Nazi’s, of bewaar je die parallel alleen voor Joden?
  Als het over Joden gaat is een dergelijke vergelijking nooit op z’n plaats. De mensen die dit beeld propageren hebben echt andere motieven. De motieven van dit soort mensen zijn wel 1 op 1 te vergelijken met die van de Nazi’s: de wereld is beter af zonder Joden.
  Dus nogmaals: ga je mond wassen.

  Klaas

 10. Totale onzin.

  Ik vergelijk ook :

  Het Amerikaanse buitenlands beleid en hun spionagepraktijken
  Het asielbeleid van deze regering en de afzonderlijke acties van Teeven
  Het zorgbeleid van Schippers
  Het arbeidsbeleid van Klijnsma
  De militaire dogmatiek van Rasmussen en de NAVO
  De manier waarop Assad met andersdenkenden omgaat
  De moordprtijen van ISIS, Boko Haram en legio andere terreurorganisaties

  En nog veel en veel meer

  Met de Tweede Wereldoorlog en de Nationaal Socialisten en hun beleid.

  Je kan er niet tegen dat ik dit aanhaal in context van het Israelische beleid naar de Palestijnen toe en begint meteen te huilen “omdat het Joden zijn zeker”

  Driewef neen. Wat er wél mee te maken heeft is dat wanneer je kritiek uit tegen de Israelische regering of Kolonisten zij meteen de Holocaust aangrijpen en dat zelf als excuus gebruiken voor hun beestachtige gedrag naar de Palestijnen toe. Want ze willen een nieuwe Holocaust voorkomen.

  Je hebt zeker nooit de film Defamation gezien. Zou ik eens gaan doen als ik jou was.

 11. Ok, ik snap je. Zoiets als iemand die een pul bier in 1 teug leegdrinkt en het over een mythische daad heeft.
  Vind je niet dat jouw parallellen het misdadige van het ideeëngoed van de Nazi’s devalueert?

  KLlaas

 12. Jan-Jaap en Ralph, ik ontken zeker niet dat Israël misdaden pleegt tegen Palestijnen. De video van Norman Finkelstein is erg sterk, hij heeft recht van spreken en heeft gelijk: de holocaust geeft geen rechtvaardiging voor de daden van de Israëlisch.
  Maar het is 1 conflict van de duizenden in deze roerige wereld. De misdaden van de Israëlisch zijn niet buitenissig in vergelijking met de misdaden van veel andere regiems. Waarom maken we ons over het ene regiem zoveel drukker dan over het andere regiem? Hier zie ik de anti-semitische component.
  Het conflict is ongelofelijk ingewikkeld. Belangrijke factor hierin is dat veel moslims, zeker in Gaza en de West-bank, Jodenhaat ingeprent krijgen waarin de leermeesters van de Jodenhaat terugpakken op de Koran. Een heilige haat dus, en dat maakt het onoplosbaar.

  Klaas

 13. Zou ik zeggen, neem je bier en ga lekker in je eigen kelder met je maten drinken. Proost.

 14. “Few men are willing to brave the disapproval of their fellows, the censure of their colleagues, the wrath of their society. Moral courage is a rarer commodity than bravery in battle or great intelligence. Yet it is the one essential, vital quality for those who seek to change a world which yields most painfully to change.” -Robert F. Kennedy 1966 Speech, US Democratic Politician.

  Norman Finkelstein is voor mij groter dan Superman of Thor.
  Hij is het Held van onze tijd, naast vele anderen die durven zeggen waar het om gaat.

 15. Klaas

  Het conflict is niet ongelofelijk ingewikkeld. Haal de Bijbel en Koran uit het conflict en los het pragmatisch op en baseer je op het verdelingsplan van de VN van 1947. Een verdelingsplan dat in essentie al verkeerd was, want 600.000 joden kregen 60% van Palestina en 1,2 miljoen Arabieren mochten de overige 40% bewonen.Maar ja, je moet ergens beginnen.Na de oorlog van 1967 toen de Israëli’s de Westbank veroverden en Oost Jerusalem annexeerden tegen de wil in van de internationale gemeenschap zijn er meer dan 35 VN en Veiligheidsresoluties geweest om Israel te bewegen zich terug te trekken en een begin te maken met een twee staten oplossing.Intussen is de wereld bijna 40 jaar verder en er niets gebeurd.Ja, vanaf het begin van de bezetting is Israel begonnen met het bouwen van nederzettingen, want de Westbank was 3000 jaar geleden het hart van Israel: de koninkrijken Juda en Israel.Vandaar de obsessie van Israel voor de Westbank.Emoties in plaats van ratio, pragmatisme.Je refereert aan de haat van Palestijnse moslims en je denkt in je naieve onschuld dat de Israëli’s heilige boontjes zijn. Nou me neus, de haat is even groot,ook op Israelische huizen staat Dood aan de Arabieren gekalkt.Ook voor en tijdens de wedstrijden van de kolonisten-voetbalclub Beitar Jerusalem worden haatteksten geroepen.Vlak na de moord op de 3 Israelische tieners werden op facebook en twitter oproepen gedaan om op grote schaal Palestijnen te vermoorden.Hoezo geen haat van Israëli’s?

  Is er een oplossing? Jawel. Of twee, internationaal erkende staten met elk hun eigen grenzen. Of een democratisch Palestina met evenveel rechten voor joden,christenen,moslims.

 16. Als het zo gemakkelijk zou zijn dan zou 65 jaar toch voldoende tijd moeten zijn om tot een oplossing te komen. Of komt het echt alleen maar doordat de Joden zo slecht zijn?

  Klaas

 17. Wat een enorme domme opmerking weer Klaas !

  Je haalt het Joods zijn van de Israeli’s keer op keer aan in de hoop ook maar een sprankje antisemitisme te ontdekken in de boosheid die velen voelen tegenover de misdadige acties van het Israelische leger en de Kolonisten, die een factor 1000 keer groter zijn dan de misadige acties van de Palestijnen die aan de éne kant in een Ghetto wonen dat Gaza heet en aan de andere kant bezet zijn in de WestBank.

  Dit heeft geen bal te maken met antisemitisme. Ook het recht in het gezicht zeggen dat zij de holocaust meerdere malen gekaapt hebben voor hun eigen rechtvaardiging van hun misdadige acties is iets wat bijvoorbeeld Finkelstein feilloos doet. En ik ben het daar mee eens.

  Buiten dat bestaat er voor mij persoonlijk eerlijk gezegd maar één landverdeling in die regio, Noord-Afrika en Europa en dat is onderstaande (toen was het nog redelijk rustig zonder intolerant Monotheïstisch gebral) :

  http://stpaulscollege.ie/history/wp-content/uploads/2011/04/Roman-Empire-A.D.-117-Full.jpg

  En dat betekent ook dat ik anti Germaans, anti Parthisch en anti-Sarmatisch ben.

  Israel is Romeins gebied en ik zou hopen dat de Senaat een massief leger stuurt om de boel daar op te schonen bij beide strijdende partijen. Maar de Wereld Senaat die VN heet is log en heeft totaal geen rechtstreekse bevoegdheden tot het nemen van actie mede doordat een aantal Volkstribunen in wat de Veiligheidsraad heet constant hun Veto uitspreken.

  Noem me vooral geen antisemiet. Die term bestond in mijn tijd nog niet eens.

 18. Klaas

  Er zijn geen goeieriken en slechteriken in dit conflict, alleen verliezers. Onschuldige burgers, vrouwen en kinderen.Gaza is een open stad, heeft geen afweergeschut, alleen wat ouderwetse korte-en lange afstandsraketten uit de dump van Iran.Het Israelische leger kan doen en laten wat het wil.Het is een ongelijke strijd.Maar wat als één van deze raketten een woonwijk in Tel Aviv of Jerusalem treft met tientallen Israelische doden? Ik kan het je voorspellen. De media spugen vuur. Hoe durven die Palestijnen het uitverkoren volk pijn te doen. En dan zal de rioolrechtse blogwereld met de PVV ers voorop om verdelging van die insecten brullen.Het schorem schreeuwt om bloed.Het laatste laagje beschaving laten die ratten vallen en met veel plezier.

Reacties zijn gesloten.