De superlatief van perversie

Je bent nog aan het bijkomen van de ene perversiteit uit naam van het Herrenvolk in het Midden Oosten of het volgende dient zich al weer aan.
Een Israëlisch parlementslid heeft opgeroepen tot… het laten sterven van nierdialysepatiënten in het getto van Gaza waarvan de bewoners thans collectief en in flagrante schending van de Vierde Conventie van Genève gestraft worden onder het voorwendsel dat Israël ‘het recht heeft zich te verdedigen’ en ter collectieve bestraffing van de Palestijnen voor de moord op drie tieners die voor de agressors als een geschenk uit de hemel kwam.

Parlementsleden die de moed hebben een oorlogsmisdaad een oorlogsmisdaad te noemen, worden zonder omhaal van wegen… uit het parlement gezet. Zo gaat dat in de ‘enige democratie’ in de regio.
Bent u het er mee eens dat nierpatiënten vanwege Israëls ‘recht op zelfverdediging’ maar een vreselijke dood moeten sterven, Andries Knevel van de EO die ons wijs tracht te maken dat het IDF zoveel mogelijk probeert het aantal slachtoffers te beperken?

Bent u het er mee eens dat nierpatiënten vanwege Israëls ‘recht op zelfverdediging’ maar een vreselijke dood moeten sterven, Kees van der Staaij die zo hard moest lachen om de suggestie van Leon de Winter om de Palestijnen uit te roeien?

Bent u het er mee eens dat nierpatiënten vanwege Israëls ‘recht op zelfverdediging’ maar een vreselijke dood moeten sterven, Harry van Bommel die ons wijs tracht te maken dat ‘Israël natuurlijk het recht heeft zichzelf te verdedigen?

Dat nierpatiënten vanwege Israëls ‘recht op zelfverdediging’ maar een vreselijke dood moeten sterven, is dat wat u bedoelt, Ronny Naftaniel, als u zegt dat haat verblindt en alle moraal wordt afgestompt.
Ooit gaat u allen antwoord geven op dit soort pijnlijke vragen, dan zal er geen omheen draaien meer bij zijn en zullen er geen volkomen geperverteerde en inhoudsloze begrippen meer zijn om uw valse intenties te verbloemen.
Dat zal zijn als het laatste restje geweten dat u nog bezit zijn stem zal laten horen.

1 gedachte over “De superlatief van perversie”

  1. [vanwege Israëls ‘recht op zelfverdediging]

    Ter verduidelijking: Israël heeft GEEN techt op zelfverdediging wanneer het ten strijde trekt tegen een volk dat het bezet. Zie internationaal recht. Zou het om andere landen gaan, dan wel (maar ook niet wanneer het bewust burgers aanvalt = oorlogsmisdaad). Dat is de prijs van de bezetting. Rutte en Timmermans zijn zodoende leugenaars en collaboreren met de Israëlische terreur. http://www.informationclearinghouse.info/article39079.htm

Reacties zijn gesloten.