Rioolrabiaten liegen dat ze barsten over “nazi-vlaggen” op demo

The usual suspects, Esther Voet, Ronny Naftaniël, Bart Schut, Joost Niemoller, Geenstijl, en ga zo maar door beweren dat er nazivlaggen waren op de demo tegen de Israëlische bombardementen op Gaza, waarbij talloze burgers worden gedood. Dit was echt vreselijk, ja niet de bombardementen, nee de nazivlaggen op de demo.

Maar waren er eigenlijk wel nazivlaggen? Ik heb geen foto’s van nazivlaggen gezien hoor.

Ravotr, die erbij was, heeft een uitgebreid overzicht van wat er zoal te zien was:

Intussen had ik wel om me heen gekeken. Wat ik zoal wel heb gezien is het volgende:

Veel Palestijnse vlaggen , waaronder echt een hele grote waaronder plaats genoeg was een heel groepje mensen
Eén groene vlag met Arabische tekst, vermoedelijk een Hamas-vlag. Eéntje dus.
Borden en spandoeken met :

My name is Tariq 15 years), and I was brutally beaten by Israeli police (een hele handvol)
My name is Mohammed (16 years) , and I was kidnapped by zionists and burned alive ( een hele handvol, veelal op de achterkant van borden met de vorige tekst)
Stop the bombing, stop the killing, free Palestine (best veel)
Koop geen Israëlische apartheid (op een groen t-shirt)
Palestina vrij – boycot Israël nu – socialisme.nu ( een aantal)
Boycot apartheid Israel
One solution – revolution, plus Arabische tekst (socialisme.nu)
The world must stop Israel
Stop Israeli terror
End Israeli apartheid – Free Palestine
Netanyahu oorlogsmisdadiger
Zionism = whiste supremacy, colonialism, genocide
Stop doing what Hitled did to you
Een enkele Davidster, met ernaast een hakenkruis en een is-gelijk teken ertussen. (bron)

Die onderste, door mij vet gedrukt, kun je ook zien op de foto’s die bij de diverse hysterische artikelen over “nazivlaggen” te zien zijn. En dit ligt zelfs wat genuanceerder, want het betreft hier geen Davidsster, maar het betreft de vlag van Israël.

Zo’n bord is dus in het geheel geen nazivlag. Integendeel: het is het statement dat de vlag van Israël gelijk is aan de vlag van de nazi’s. Een “godwin” dus. Daar kun je het niet mee eens zijn, of smakeloos vinden, ik ben het er bijvoorbeeld niet mee eens, maar zoiets valt volgens mij nog steeds onder de vrijheid van meningsuiting. Het is dus tamelijk debiel om overal artikelen te gaan schrijven over “nazivlaggen op een anti-Israëldemo”. Het is al debiel genoeg dat die dingen zijn verwijderd op last van de politie.

In het geval van Voet en Naftaniël van CIDI is het nog extra schunnig omdat we ze nooit hebben horen klagen over het continue framen door de PVV van moslims en linkse mensen als “nationaal socialisten”. Iets wat in feite het zelfde is als het gewraakte bordje.

Dus Voet en Naftaniël, en de rest van dat mondsnoerende tuig hierboven, fuck off.

Die "megasupernieuws" was ook iets mee geloof ik.
Die “megasupernieuws” was ook iets mee geloof ik.

16 gedachten over “Rioolrabiaten liegen dat ze barsten over “nazi-vlaggen” op demo”

 1. Die haattokkie Terstall zou eens iets aan spelling moeten doen. Als je zo graag te pas en te onpas de naam van de plek wilt noemen waar meer dan 1.5 miljoen mensen zijn vermoord, schrijf het dan ten minste correct.
  Laten wij van Krapuul allemaal maar een weekje de hashtag #ikbengeenbpschut voeren 🙂
  Verder helemaal eens: de usual suspects weer op het leugenpad.

 2. Als je het verschil niet weet tussen een (PVV/ princen)vlag en een kartonnen en beplakte plakkaat, dan donder op uit enig discussie over.

  Overigens begreep ik dat die @megasuper-compensatie gelul (pun intended), geretweet door Joost den Schedelmeter dingetje, een stuk of wat rechtszaken tegemoet ziet? Ik gebruik enkel twatter via de zoekfunctie van. Easypearldiving4lunacy. Oh, daar had een hashtag moeten staan, toch? ;-p

 3. Een bord, ja. Geen vlag.
  Er werd een vlag gedragen ( zoals die Princenvlag ) is iets anders dan het dragen van een protestbord.
  Met een vlag geef je aan dat je tot een bepaalde groep hoort en met een protestbord zet je je ergens tegen af.
  Als ze het helemaal ok zouden vinden wat de nazi’s gedaan hebben, gingen ze natuurlijk niet Israël vergelijken met Nazi-Duitsland, want dan zou Israël ook ok zijn.

  Ik denk dat de gemiddelde lagere-school student deze poging tot misleiding wel doorziet.

 4. Deze mening heb ik ook aan het AD aangeboden als reactie op een artikel. Zoals gewoonlijk niet geplaatst. het AD houd niet van kritiek op rechtse meningen of kritiek op Israel. Stompzinnigheden van rechtse huize worden wel geplaatst.

  Er wordt weer eens tegen de klippen op gelogen door de media, volksvertegenwoordigers van christelijke huize en de PVV! Dan hebben we nog iemand die iets te beweren wil hebben en de burgemeester van Den Haag lid maakt van de PVDA! Het gros van de foto’s in de media is gemanipuleerd. Dan is er nog een aantal welke het recht op een mening alleen voor zichzelf reserveert. Hoe triest kun je zijn! Laten we vooral het Cidi in de persoon van Mevr. Voet om een mening vragen. Hoe voorspelbaar!

 5. Laat Israel Hamas nu maar eens kapot maken. Net zo lang door gaan totdat die terroristen allemaal op zijn.
  I STAND WITH ISRAEL

 6. Terwijl CIDI zich erg druk maakt over twee swastika’s op evenzovele borden, werden vandaag vanaf een Israëlisch fregat 4 spelende kinderen op het strand van Gaza door twee projectielen aan flarden geschoten.( bron: Haaretz).Die spelende kinderen waren natuurlijk Hamas leden en terroristen in spé, hoor ik de woordvoerder van het moreel hoogststaande leger ter wereld zeggen volgens de Nederlandse Vrienden van Israel.

Reacties zijn gesloten.