Nazi’s verheerlijken doe je zo

2014-07-24 Nazi verheerlijkingOtto Skorzeny (1908-1975) was een toegewijd nazi.
Zijn rol in de bevrijding van Mussolini in 1943 en bij het installeren van Ferenc als stroman van de nazi’s in Hongarije ten einde de massamoord op de joden – die onder Horthy tot stilstand kwam wegens zijn angst voor de Russen na de onvermijdelijke nederlaag – ongehinderd verder door te laten gaan alsook zijn daden bij het neerslaan van de 20 Juli opstand tegen Hitler in Berlijn waren cruciaal.
Door zijn toedoen hebben tienduizenden zo niet honderdduizenden en wellicht miljoenen mensen het leven gelaten simpelweg omdat de oorlog, het moorden en het ontstellende lijden verlengd werden.

Voor de Telegraaf Media Groep waar men pleit voor het uitroeien van mensen middels dodelijke virussen, lacht om verdrinkende vluchtelingen, het ontstellende verdriet van nabestaanden van de slachtoffers van MH17 op een zo weerzinwekkende manier uitvent dat woorden om de walgelijkheid en ranzigheid ervan te beschrijven hopeloos tekort schieten is dat allemaal geen beletsel om een toegewijd nazi eens even flink in het zonnetje te zetten.
Want wat een leven had die gore nazi-moordenaar! Wat een wandelend jongensboek! Daar likt elke opgroeiende jongen zonder enig historisch besef toch zijn vingers bij af?
Ik denk dat het langzamerhand tijd gaat worden het TMG concern te ontmantelen en een verschijningsverbod op te leggen en dat nooit weer op te heffen.
Hier is namelijk geen sprake van meningsuiting en de vrijheid daarvan. Hier is sprake van nazi-verheerlijking en propaganda.

Zouden ze bij de Libelle er inmiddels achter zijn welk piece of lowlife ze destijds in the picture hebben gezet?

18 gedachten over “Nazi’s verheerlijken doe je zo”

 1. “Zijn rol in de bevrijding van Mussolini in 1943 en bij het installeren van Ferenc als stroman van de nazi’s in Hongarije ten einde de massamoord op de joden – die onder Horthy tot stilstand kwam wegens zijn angst voor de Russen na de onvermijdelijke nederlaag – ongehinderd verder door te laten gaan alsook zijn daden bij het neerslaan van de 20 Juli opstand tegen Hitler in Berlijn waren cruciaal. (‘ongehinderd verder door te laten gaan’ was weggevallen. Excuus).

 2. @Ina, dank. @JJB, ja..alle nazi’s zijn smeerlappen. Ook de hedendaagse die door voormalige verzetskranten worden bejubeld als het beste dat ons sinds Spinoza is overkomen.

 3. Er demonstreerde gisteren weer een groep met nazi-sympathieen ongestraft in Den Haag. De leden ervan brachten openlijk de hitlergroet en riepen op tot moord op joden. Waar gaat het verdomme heen met dit land?

 4. Nazi sympatien ? wel nee die lui hebben hun eigen absurde ideeen , maar kan je ze kwalijk nemen dat ze het verschil tussen ” israel ” en Joden niet weten wanneer alle media en ook het CIDI maar blijven volhouden dat het een en hetzelfde is .. ??

 5. Daarbij zal je in ieder geval geen ISIS vlaggen zien , eerder plegen de fans van ISIS een aanslag op dit protest , compleet andere groep ..

  Dat jij het ze wil kwalijk nemen vind ik best , ik wilde even wijzen op het feit dat die verwarring Joden = Israel stelselmatig door het CIDI en de Nedermedia in stand worden gehouden .. kan je van een zooitje ex-pimps en ander uitschot dat via dit soort ” islam ” het licht heeft gezien en meest amperan de VMBO heeft afgemaakt het onderscheid wel verwachten ???

 6. Pingback: Zijn Tijs van den Brink, Andries Knevel en de EO een aanwinst voor het land? | Krapuul

 7. Pingback: Kijk, dat bedoel ik nou met fascisme faciliteren | Krapuul

 8. Pingback: Michiel de Ruyter en Otto Skorzeny: van hetzelfde laken een pak. | Krapuul

 9. Pingback: PvdA: SS, dat heet Sterk en Sociaal adverteren op een nazi-blog | Krapuul

 10. Pingback: OM: Vervolging als je een notoire racist… racist noemt. ‘Minder, minder, minder’ vooralsnog OK | Krapuul

 11. Pingback: Bij het overlijden van een ‘deugniet’ die niemand zich later zal herinneren | Krapuul

 12. Pingback: De zich verspreidende terreur van Wilders en zijn bondgenoten | Krapuul

Reacties zijn gesloten.