Haatzaaiers maken amok bij haatdemo

Oehoehoehoehoe
Oehoehoehoehoe
Het is weer komkommertijd dus gingen A. Nanninga, de vrouw die de term “dobbernegers” bedacht voor de Noord-Afrikaanse bootvluchtelingen op de Middellandse Zee, en deze introduceerde op het (volgens hun eigen polls) voor 88 % door rioolrabiate knetterrechtse “reaguurders” gefrequenteerde opruiende haatvehikel Geenstijl, een site waar van haar hand onlangs nog een juichstuk over een invloedrijke SS’er stond, “journalist” Bart Schut, blogger op de dagelijkseonderbuikschedelmeter, de man die geilt op bloed en dood (hij wou immers een dag na het neerhalen van MH17 dat de Koninklijke Luchtmacht “full Gaza” ging in de Oekraïne en hij wil islamisten “met wortel en tak uitroeien”, en tenslotte nog zijn sidekickje Frank Verhoef, een vreemd soort kabouter die alleen maar infantiele artikeltjes kan tikken over dat de publieke omroep “links” is, heerlijk provoceren bij een club islamisten die gebruik maakten van de vrijheid van meningsuiting die in dit land uiteraard het allerbelangrijkste is dat er bestaat (voor sommige mensen) en lekker demonstratief “minder, minder, minder (Joden)” stonden te roepen.

Dat laatste is natuurlijk volstrekt verwerpelijk daar zal iedereen het over eens zijn. Heus niet alleen hypocriete islamofobe filosemieten zoals bovengenoemd drietal. Maar goed in dit land mag dit nu eenmaal.

Althans er zijn 5000 aangiftes gedaan tegen Geert Wilders tegen zijn “minder, minder, minder (Marokkanen)” en justitie maakt bepaald geen aanstalten om daar nog iets mee te gaan doen. En wat mij betreft hoeft dat ook helemaal niet. Ik heb veel liever dat iedereen die verwerpelijke dingen wil roepen dat vrijuit kan doen, dan weten we wat we aan ze hebben. Hoeft Schut ook geen Tweets te verwijderen uit lafheid.

Maar goed, wat je dan misschien beter niet moet doen, is om namens genoemde racistische poelen van verderf jezelf af te vaardigen en dan tegen die islamistische dobbernegers te zeggen: “hee islamistische dobbernegers, wij zijn van de firma’s Haat 1 en Haat 2 en vinden dat jullie met wortel en tak moeten worden uitgeroeid en daarom willen wij foto’s van jullie maken en op Geenstijl zetten want dat heet persvrijheid”.

Ruzie zoekenheet dat. Het is op zich wel positief dat Schut, die altijd schreeuwt om moord en doodslag nu zelf blijkbaar vooraan wil staan bij door hem zelf gecreëerde straatgevechten.

Volgende keer beter, Schut. Jij gaat jouw doel nog wel bereiken.

18 gedachten over “Haatzaaiers maken amok bij haatdemo”

 1. Een demonstratie met ISIS vlaggen is slechts een Pro-ISIS demonstratie … ieder beweerd doel is slechts Takfiri lijkengepik .. En dat is de mening van veel moslims ..

 2. Kijkend naar het netto effect was het zelfs een pro-israel en anti-palestina demonstratie. Prima gelukt als je het mij vraagt.

 3. Ik hoop dat ze elkaar helemaal kapot slaan de volgende keer.

 4. Huisregel C, Jeroen! ;-]

  Zonder gekheid, dat kan zeker een gevolg zijn van de provocerende houding van die geenstijl kneusjes. Rellen is uiteindelijk het enige waar het die mislukte schoolkrantschrijvertjes om gaat. Voorbeelden te over.

 5. Je hebt gelijk Marc misschien moet ik nog de huisregel toevoegen dat redactieleden alle huisregels superseden laat staan de oprichter van de site.

 6. Grappig dat mijn vorige comment omtrent het jezelf boven de wet plaatsten niet geplaatst is. Proving my point. Wat een vreselijke kut site is dit zeg. Slechter dan Geenstijl, hier ontbreekt alle onderbouwing.

 7. Links:
  Mijn eerste comment is in zijn geheel niet gepost, pas als je gaat schelden wordt je commentaar opeens wel gepost. Doet trouwens ook niets af dat het belachelijk is jezelf boven je eigen te willen verheffen of het feit dat in veel artikelen hier geen enkele onderbouwing is en een vreselijk arrogant ondertoontje heerst. als je mensen wilt overtuigen doe je dat niet op deze manier. Dat werkt slechts averechts. Zal mijn tijd verder ook niet verdoen op dit verpauperde margeblog.

  PS: Iemand die polls op GS serieus neemt snapt de polls niet. Ik stem er altijd PVV al is het maar om Joop lezers te trollen, en velen met mij. Poll fucking.

 8. Frappant:

  [ Zal mijn tijd verder ook niet verdoen op dit verpauperde margeblog ]

  Mooi zo.

 9. “Iemand die polls op GS serieus neemt snapt de polls niet. Ik stem er altijd PVV al is het maar om Joop lezers te trollen, en velen met mij. Poll fucking.”

  Dan ben je nogal een sneu en vooral kansloos triest trolletje.

  Overigens is het zeer wel mogelijk is dat er een of andere fout is ontstaan met plaatsing van bericht. Kan bijvoorbeeld ook in het spamfilter terecht zijn gekomen.

  Maar nee, volgens “Frappant” worden berichten enkel geplaatst wanneer men gaat schelden. Waar Frappant, de roze lutser, aan voorbijgaat, is dat juist zijn geliefde geenstijl enkel teert op gescheld.

  Enniewee: good riddance en veel plezier met F5’en.

 10. Ik stem er altijd PVV al is het maar om Joop lezers te trollen En zo’n puber komt zich dan beklagen dat zijn reacties gemodereerd worden.

 11. Los van dat, Pyt, types zoals deze “Frappant” willen graag ergens bij horen en doen dan lekker met de andere kneedbare schaapjes mee. Meelopertjes, meer zijn die dombo’s niet.

  En alsof alle joop.nl lezers die polls bij/van geenstijl in de gaten houden, en zij middels dat “poll fucking” een effect op hen kunnen sorteren. Trieste lui, meer niet.

 12. Er zit niks van deze “frappant” in de trash of in de spam dus ik denk dat hij uit zijn nek loopt te kletsen.

 13. Gisteren nog haat en amok gezaaid in mijn moestuin.

  Nu wachten tot eind Augustus.

Reacties zijn gesloten.