Dion Graus is BEDREIGD!

Dion Graus is BEDREIGD! Na vrijwel niets meer van hem vernomen te hebben sinds hij uit de commissie die een parlementair onderzoek deed naar de bankencrisis stapte/gegooid werd wegens te dom, heeft hij nu dan toch EINDELIJK weer de media weten te halen. En dat dan alleen nog maar omdat Knevel en Van de Brink in een tijd dat de wereld in brand staat niks beters weten te verzinnen dan het absoluut dieptepunt van de PVV sinds jaar en dag, Dion Graus, uit te nodigen.

Kijk, ik keur een bedreiging niet goed hoor, en al helemaal niet als het met zijn allen tegen één is, maar je zou natuurlijk ook eens kunnen proberen een wat minder walgelijke extreemrechtse gnoom te zijn, in het geval van Graus. Van de andere kant is dat laatste wel nog zo ongeveer zijn enige bestaansrecht als Kamerlid.

Nou ja, hij werpt zich ook steevast op als dierenrechtenbeschermer natuurlijk. Op zichzelf een zeer sympathiek doel, maar over de bio-industrie hoor je hem (bijna) nooit.

Toegegeven, gisteren noemde hij het wèl even. Ik hoorde hem in dat verband de term ‘dierenpoezen’ gebruiken, waarmee hij tot mijn verbijstering op Marianne Thieme en Esther Ouwehand bleek te doelen. Wat leuk, twee vrouwen die zich ook met de dierenrechten bezig houden, die hoeven we blijkbaar niet serieus te nemen volgens Graus. Maar een hersenceluitgedaagde extreemrechtse stompzinningheidsterreurdwerg als Graus, die binnen dertig seconden door zowel Ouwehand als Thieme COMPLEET onder de tafel geluld zou worden, kennelijk wel.

Maar goed, zijn verstandhouding met vrouwen lijkt natuurlijk al eerder problematisch te zijn geweest, alhoewel het OM destijds niet tot vervolging is overgegaan. Maar dat zegt niet zoveel als het extreemrechtse types betreft, want over die 5000 aangiften tegen Wilders zijn ze nu ook al bijna 5 maanden aan het nadenken.

Rest het mij vast te stellen dat men bij Knevel en Van de Brink blijkbaar dermate gefascineerd is door rioolrabiaatrechts, dat men in een tijd dat de PVV zelfs voor haar eigen doen weinig substantieels naar buiten brengt nog steeds bereid is om zo ongeveer het minst relevante PVV-kamerlid er met zijn haar – dat qua model in belachelijkheid na dat van Den Lijder op een solide tweede plaats staat – alsnog bij te slepen.

19 gedachten over “Dion Graus is BEDREIGD!”

 1. “….maar je zou natuurlijk ook eens kunnen proberen een wat minder walgelijke extreemrechtse gnoom te zijn, in het geval van Graus. Van de andere kant is dat laatste wel nog zo ongeveer zijn enige bestaansrecht als Kamerlid. ”

  Terreur? Hebben er weer pony’s geprobeerd in z’n extreem-rechtse-gnom-reet te bijten?

 2. Weer eens een bedreiging pal voor tv-optreden aan, is niet bepaald geloofwaardig.

  Terwijl hij terugliep naar zijn auto werd hij aangesproken door een groep jongens.

  Zeer waarschijnlijk opgeschoten pubers, dus.

  Nou is Dion Graus sowieso niet serieus te nemen, aangezien hij complaat maf ís:
  https://pbs.twimg.com/media/Brr1MSCIEAA3VKX.jpg

 3. Wat is deze man toch zielig. Ik vraag mij af of het wel werkelijk is gebeurd. Wie kent deze man van uiterlijk? Hij moet publiciteit hebben. Ik zie niet in waarom iemand hem zou bedreigen, hij heeft en zal nooit iets zinnigs zeggen en iedere Nederlander weet dat.
  Misschien moet hij eerst op de lijst van bedreigde diersoorten komen? Oh, nee dat kan niet:
  “Geen dier kan ooit zo wreed zijn als de mens, zo verfijnd, zo kunstzinnig wreed” Fjodor Dostojevski – De Gebroeders Karamazov

 4. Wat een verschrikkelijke hoofd heeft dit kadet.
  Zon griezelige lelijke kale rooie opgeblazen zuipkop,en dat vieze uitgedunde vette haar wat vanachteren nog zit bah.
  Normaal zie je dit soort typen in gore cafe’s of rondhangend in te kort shirt met blik goedkoop bier ergens met oude motor onderdelen.

  In de tweede kamer belachelijk.

 5. Overigens enorme LOL!!!1!1

  Het Kamerlid eist voortaan betere beveiliging, zei hij in het tv-programma. ”Het moet niet zo zijn dat alles om Geert Wilders draait“.

  @Jan
  Het valt e.e.a. inderdaad te betwijfelen. Zal het even moeten terugzoeken, maar aandachtshoer Graus heeft dit soort situaties wel vaker naar voren gebracht, zo pal voor een optreden.

  Alle door Graus gedane uitspraken, dient men simpelweg met een karrenvracht aan zout nemen.

 6. Ach…..

  De man die vrouwen meppen niet meer dan normaal vindt en die Politica’s poezen noemt is bang voor wat opgeschoten pubers, natúurlijk van Marokkaanse komaf, dat moest ie er even bij vertellen en wil nu beveiliging want “hij moest rennen voor zijn leven”.

  Weet je wie er écht moeten rennen voor hun leven ? En dat iedere dag ?

  De mensen in Gaza.

 7. Joh! Echt? Hij mag wel oppassen dat hij niet uit de partij wordt gezet wegens concurrentie met Geert. En ik heb hem ook een keer hier in ons dorp gezien, bij de super, met vriendin. En ja, in het echt is hij nog enger dan op TV.

 8. @Marc: ja, die opmerking kan hem nog op problemen komen te staan… Insubordinatie!

 9. Keira, ‘moordwijffie’, nimmer afgaan ‘op uiterlijk’…uitspraken van deze of gene is voldoende. Hence: zoutmijn, als het op Dion de nobele (ridder) aankomt. (eventuele filmische aanvulling is uiteraard mogelijk. /joker)

  @Laurent, het is zeker een bijzondere (nota bene weer eens op de publieke televee gedane) uitspraak. Wat zal geachte Jhim hiervan zeggen? Of de vele andere nu ex-PVV’ers?

 10. Als hij serieus bedreigd is: daar moet tegen opgetreden worden.

  Alleen met dionneke is het de vraag, of niet alles uit een grote (maar inmiddels afgesleten) duim komt.
  Hij zoekt nog wel eens een media momentje (en valt dan door het ijs, als er doorgevraagd wordt)

  god, morgen claimt hij, de hazewind, nog een Olympische medaille, omdat hij, dionneke, een groepje bedreigers achter zich liet….. (nadat hij de paspoorten had gevraagd, want het waren volgens hem Marokkanen)

  Us Dionneke, de dierenartsbezoeker, moet wel iets over wilders weten. Alle andere CV en strafblad-ontkenners/verzwijgers zijn in de loop der tijd door herr wilders ausgeradiert.

  Media opzoeken? Weg!

  Maar dionneke zit er vanaf het eerste uur…. CV gelogen…. Contacten met justitie… gelogen….

  Maar onze semi-kanarie-gele haatkuif houdt dionneke (de laatste ridder van Nederland…. bedoelde hij Tempelier?) nog steeds een gestrekte hand boven het hoofd….

  Zou dionneke iets te weten zijn gekomen over wilders toen hij wilders volgde voor een documentaire-reeks voor L1 (Limburgse lokale zender)?

  Anders snap ik niet er niet gevraagd wordt om: minder, minder, minder dionnekes.

  Zelfs brinkman stelde zich bescheidener op, loog minder over zijn verleden en gedroeg zich minder als een wethouder hekking.

 11. Zien we straks weer een beveiligingswedloop tussen Graus en Wilders? Wie krijgt als eerste een tank voor beveiliging voor zijn dienstauto rijden?

  Ach, het kan nog allemaal, natuurlijk op kosten van de Nederlandse belastingbetaler!

 12. @l_j500@hotmail.com

  Waarom negeren? Die paljas blijft zichzelf nota bene telkenmale, letterlijk en figuurlijk voor joker zetten.

  https://pbs.twimg.com/media/Brr1MSCIEAA3VKX.jpg

  …Het Kamerlid eist voortaan betere beveiliging, zei hij in het tv-programma. ”Het moet niet zo zijn dat alles om Geert Wilders draait“.

  En dat met een éénpersoons politieke partij. Dion is, volgens de inmiddels -vele- geruchten, een ‘loose cannon’. Vraag me overigens af, of iets als de AIVD daar rekenschap mee houdt. Friend or foe.

 13. Graus is zonder twijfel de beste schildknaap in de Tweede Kamer, waarbij hij zijn eigen ezel mag zijn.

 14. @Marc,
  Omdat die rand-debiel(joker ja) om aandacht vraagt die ie nog krijgt ook. Zelfs hier op Krapuul. Niet zo moeilijk toch?

 15. Nog steeds niks van aangifte gedaan voor zover ik op internet kan vinden. Graus lacht zich waarschijnlijk kapot met de comotie hieromtrent. Lachen……….negeren die idioot dus.

Reacties zijn gesloten.