Een poster waar je niet dood op wil gevonden worden

Geert huilt. Want hij mag niet op een poster tegen jodenhaat. Het is trouwens best wel bizar dat CIDI deze haatgoeroe had benaderd voor een poster tegen jodenhaat. Ik bedoel hij werkt in Europa samen met jodenhaters en hij zaait haat jegens moslims en ook tegen alles wat niet roomblank en Nederlands is. Zoiets zou je niet op een poster tegen jodenhaat willen hebben. Wat zou je allemaal nog meer niet op een poster tegen jodenhaat willen hebben?

Nou bijvoorbeeld een Yoeri Albrecht, baas van anti-islam clubhuis De Balie. Jan Bennink, de man die op twitter droomt over een pornofilm over Anne Frank. Arend Jan Boekestijn, keek niet op een paar miljard spleetogen meer of minder. Henk Bres, stond “minder, minder, minder” mee te brallen met het PVV tuig. Eric vd Burg, wethouder in Amsterdam voor de VVD, die Amsterdam pauper-rein wil maken middels gedwongen verhuizingen. Afshin Ellian, een wanstaltig haat zaaiend gedrocht dat door een of andere krankzinnige dwaling “hoogleraar sociale cohesie” heeft kunnen worden. Ephimenco, de man die vindt dat Marokkanen de Nederlanders dankbaar moeten zijn omdat er nog nooit een Marokkaanse filmregisseur door een autochtoon is vermoord. Andries Knevel, die laatst aan een nabestaande van MH17 vroeg hoe ze dacht dat haar broer er uit zag na een val van 10 kilometer. Gerard Joling, de man die het topnummer “at your service” zong bij de LPF op de avond van de verkiezingen. Theodor Holman, de man die zich verwant voelt met massamoordenaar Breivik en over Polen zegt “Schop ze verrot. Pak een pistool en schiet ze neer.” Diederik Samsom, je weet wel van “Marokkanen hebben een etnisch monopolie op geweld”. Jan Marijnissen, wiens belangrijkste bijdrage in “het debat” over “Het Marokkanenprobleem” is geweest het regelmatig trots verwijzen naar de SP-brochure “Gastarbeid en kapitaal”. Emile Ratelband, de man van “homo’s zijn ziek”. Bart Schut, de lasterende wezel die geilt op bloed en dood. Kees van der Staaij, die niet lang geleden nog zat te giechelen om een grapje van Leon de Winter die Palestijnen wou steriliseren. Ebru Umar, met haar enorme reet. En Maxime Verhagen, een stuk vuil dat rechtse vingers ging aflikken in het meest ultrarechtse landsbestuur sinds Seyss Inquart I.

Het valt me trouwens tegen van Esther Voet en van CIDI dat ze dit niet gewoon met open vizier hebben gedaan. Dan had haar voorganger Naftaniël er ook op kunnen staan. Misschien had Naftaniël er een leuk citaatje van zijn held Frikschoten bij kunnen plakken. Iets over Breivik had groot gelijk of zo. Die socialisten moeten inderdaad dood.

Echt Joden, als dit jullie vrienden zijn, dan is er inderdaad reden tot zorg.

17 gedachten over “Een poster waar je niet dood op wil gevonden worden”

 1. Op zich is het idee niet slecht, al was het maar om nog een keer, zeer tegen de wil van Likud c.s., een duidelijk verschil tussen Israelkritiek en jodenhaat aan te brengen. Het valt me overigens reuze van het CIDI mee, dat ze een kreet als “Kritiek op Israel? Oke.” opgenomen hebben.

  Maar inderdaad, met zulke vrienden heb je geen vijanden meer nodig.

 2. Inderdaad geen gezelschap dat je op je verjaardag zou willen uitnodigen, maar dit is exact het Umfelt van het CIDI. Andere mensen bestaan kennelijk niet.

  Aan de andere kant: men is het erover eens, publiekelijk, in de Telegraaf, dat kritiek op Israël ‘oké’ is.

  Vanaf nu wil ik dus nooit meer horen dat ik een antisemiet ben, of een Joodse zelfhater, als ik kritiek op Israël geef. Want ik kan ze de Telegraaf in hun mik duwen. Weet je nog, toen je zei dat ‘Kritiek op Israël oké was’?

 3. De reden waarom je Ebru Umar afserveert, is niet de juiste. Ook al heeft ze misschien een dikke reet (dat weet ik overigens niet, want ik weet eigenlijk niet hoe ze eruit ziet).

 4. Hypocriete actie van BNers en oud politici! Laten ze ook joodse organisatie’s aanspreken. Bij kritiek op Israel wordt men steevast als antisemiet weggezet door o.a. het CIDI! Propaganda van joodse organisatie’s is uitermate succesvol gezien de berichtgeving in de media. Tenenkrommend eenzijdig en gemanipuleerd! Hysterische Kamervragen bij bericht over vermeende aanval op joodse vrouw waarbij de politie grote vraagtekens zet of verhaal over aanval wel juist is. Maar daarover bijna geen woord!

 5. Arnold, dank voorde link naar de PFD lijst. Ik mis…. ? Nou ja, nog flink wat lui, maar in ieder geval Peter Breedveld. En wat moeten die twee Brammen op die lijst? Van GL-Bram kan ik het nog wel begrijpen. Per slot van rekening heeft Israel de Negev woestijn groen gemaakt, maar Peper Bram? Voor zover ik weet is Peper 50 keer naar Indonesie afgereisd om met de dictator Soeharto te dineren, maar zijn bezoeken aan Tel Aviv heb ik dan toch gemist.

 6. Ik moet zeggen dat ik smakelijk om de reacties op dat twitterbericht heb gelachen.

  Het lijkt er op of wat ik al vermoedde, dat GW door niet echt veel mensen meer serieus wordt genomen, nu toch werkelijkheid is geworden.

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  Lekker puh en net goed.

  Sliep uit Geertje !!!

 7. Cornelis, ‘FJN’ klinkt meer/ groter dan deze in werkelijkheid is.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Loonstein

  Sowieso geen fris individu:

  Op zijn benoeming door het Genootschap voor de Joodse Wetenschap in Nederland (GJWN) kwam kritiek. Het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap vond hem niet voldoende gekwalificeerd en de leden van het GJWN hadden kritiek op de benoeming omdat het een bestuursbesluit was waar de leden niet in gekend waren en waarbij Loonstein zelf bestuurslid was.

  Nog meer van dat “fraais”, maar heb het vermoeden dat het wel duidelijk moge zijn dat Wilders en Herman Loonstein prima samen gaan. Beide net zo gek als een deur.

 8. Marc, het gaat mij erom dat Wilders zelfs in staat is tweedracht te zaaien binnen dat wat hij graag als zijn achterban, c.q. legitimatie beschouwt.

 9. Iemand die een vereniging opricht met maar een lid(hyzelf) moge beweren wat ie wil maar is democratisch gezien het beluisteren niet waard.

 10. Oh, gemist…Cornelis, het was me duidelijk waar je op doelde. Mijn eerdere reactie was niet meer dan een aanvulling, om het zo maar te zeggen.

 11. Pingback: Bye bye Voet | Krapuul

 12. Pingback: Esther Voet: Samen met Nanninga lachen om gaskamers | Krapuul

Reacties zijn gesloten.