PVV-er Richard de Mos vindt Al Gore een zwendelaar

Freek De Jonge zegt: als ik al gore en martin bosman (pvv-ideoloog) moet geloven staat, als de islamisering voltooid is, het zeewater iets voorbij amersfoort.

Ja hoor, PVV is weer eens ergens tegen. De Universiteit van Tilburg gaat Al Gore op 23 november een eredoctoraat uitreiken. En de PVV is tegen! Ze zijn natuurlijk jaloers, want zelf jokkebrokken ze ook heel veel en krijgen geen eredoctoraat. Wel een beetje zuur voor die rechtse zuurpruimen.

4 gedachten over “PVV-er Richard de Mos vindt Al Gore een zwendelaar”

 1. Ik denk dat dat de gevoelens best eens wederzijds zouden kunnen zijn, indien het Al Gore tenminste iets kon schelen wie Richard de Mos is. 💡

 2. Geen reclame

  Wat is mos?
  Mossen zijn kleine spoorplantjes die in grote hoeveelheden bij elkaar kunnen groeien. Mossen hebben geen grondbodem nodig waaruit zij zich kunnen voorzien van vocht. Door deze eigenschap vinden we dan ook overal mossen terug zoals op daken, klinkers, opritten en muren. Het ontstaan van een laag mos op uw dak is dus ook niet abnormaal. Zaadjes komen door de wind terecht op uw dak, dit samen met weinig zonlicht en voldoende vocht is voor mos dan ook de ideale groeiplaats. Waar uw dak dan ook het MINSTE ZONLICHT krijgt zal ook het MEESTE MOS groeien. Door de AANWEZIGHEID VAN MOS blijft uw dak dan ook LANGER NAT waardoor het VATBAAR is VOOR SCHIMMELS. Om dit dan op een professionele manier te laten VERWIJDEREN is dus ook ZEER BELANGRIJK.

  Dus: http://ontmossen.net/

  Geen reclame!
  © Dakconstructie.be © Ontmossen.net

Reacties zijn gesloten.