3 gedachten over “Rabbae weg bij Groen Gliberaal”

  1. Citaat:

    “GroenLinks hoopt Rabbae ertoe te bewegen toch lid te blijven van de partij. „Ik hoop dat we hem met een goed gesprek op andere gedachten kunnen brengen”, zei partijvoorzitter Henk Nijhof.”

    Misschien moet Henk de slapjanussen Femke H. en Tofik D. maar uit de partij donderen. Of stoppen met pretenderen dat ze “links” zouden zijn. Dat lijkt mij vele male zinvoller.

  2. volgens de politieke Barometer gaat Groen Whatever de goed kant op , ze raken stemmen kwijt 😎

  3. Was gisteravond op een bijeenkomst van GroenLinks in Amsterdam. Daar was een dame die deze kwestie aan de orde stelde, en er echt enorm boos over was. Haar standpunt werd volgens mij gedeeld door veel aanwezigen, (hoewel niet iedereen even goed op de hoogte was van waar dit nu over ging). Men vond dat Rabbae gewoon mag doen en zeggen wat ie wil, en dat het zeker geen reden is om hem te dwingen de partij te verlaten. En hij is oud-Kamerlid. Dat de media dat er voortdurend bij zeggen, is jammer voor degenen in GroenLinks die het op het punt van de rechtzaak tegen Wilders niet met hem eens zijn, maar daar moeten zij maar mee leren leven.

    Ik wil maar zeggen: er is absoluut geen Femke-steunende consensus in GroenLinks hierover.

Reacties zijn gesloten.