Dion Graus zeer onder de indruk van zichzelf

Schokkend nieuws: PVV-Tweede Kamerlid Dion Graus is apetrots als hij de balans opmaakt van vier jaar Kamerlidmaatschap en wil daar een film over maken. “Alles wat ik heb aangeraakt is in goud veranderd.”, aldus Dion Graus in Dagblad de Limburger (zie ook Telegraaf).

Het is ook allemaal niet niks; dierenpolitie, 114-red-een-dier. De Deltawerken zijn er niets bij.

De Limburgers zijn al net zo onder de indruk van Dion Graus als Dion Graus zelf, getuige de reacties bij De Limburger:

Deze ridder heeft inderdaad zijn hoogzwangere vrouw zo mishandeld dat ze onder bewaking in het ziekenhuis lag. Het kind heeft hij nog nooit naar omgekeken. Torenhoge schulden heeft hij achtergelaten en zeer ongelukkige mensen likken hun wonden omdat ze zich met deze psychopaat hebben ingelaten. Zijn verstand is nihiel. Hij is een notoir leugenaar en het is echt onvoorstelbaat dat hij nog niet opgepakt is.

Graus is slechts een hersenloze klomp vlees die alleen kunstmatig in leven slechts gehouden om de om de PVV plaatsen in de tweede kamer gevuld te krijgen.

Laatste Limburgse ridder, walgelijke gnoom zal ie bedoelen !! Alles wat je poepvingers aanraken wordt bont en blauw !!

Ik wou net zeggen; zou zijn ex ook veranderd zijn in goud? Die heeft hij ten slotte ook aangeraakt. 😆

23 gedachten over “Dion Graus zeer onder de indruk van zichzelf”

 1. Flink dossier zeg, wat een rotzak. Ik denk dat we de grenzen moeten sluiten voor limburgers. Er zijn er natuurlijk wel enkele die zich weten te gedragen en zich netjes aanpassen aan de gewoontes van normale nederlanders, maar het gros weigert te integreren en is zelfs de nederlandse taal niet machtig. Verder vind ik het onverteerbaar dat limburgers in onze regering de dienst zitten uit te maken voor normale nederlanders.

 2. Hahahahaha, pure slapstick. Hoever kan een narcist gaan?
  “Ook de komst van een dierenambulance en het dierenalarmnummer ‘114 red een dier’ zijn een kwestie van tijd”, zegt Graus in dagblad de Limburger.
  Een kopstuk. Verdiend een standbeeld. Als ik Pauw of Witteman was: uitnodigen die man! (man?)

 3. @2
  Hoewel ik het sentiment begrijp wil ik ook op dit punt waarschuwen tegen generaliseren.
  Trap niet in de val dat WIlders en de zijnen dit gewest eigenlijk vertegenwoordigen.

 4. Witteveen 😥 😥 Wel met grote woorden en lieve plaatjes op de site Nur Inayat Khan herdenken die als verzetstrijdende Moslima vermoord werd door de Nazi’s , leuk kaarsjes aansteken voor alle religies bij de “universele eredienst ” Maar luid zwijgen als Eminance Griss van de VVD nu zijn partij samenwerkt met de anti-islamitische haatpredikers van de PVV… 😥 😥

 5. “Alles wat ik heb aangeraakt is in goud veranderd.”

  Goh die destijds zwangere vriendin van hem is dus nu in goud veranderd. Kijk dat wist ik niet.

 6. Geef hem tijd, hoofd ridder Wilders als eenzame Macbeth en zijn mede strijder Graus ,samen voor het goud op de troon?
  Wordt vervolgd ❗

 7. Maarrrrrr…. gaat Dion ons nu nog eens vertellen waar hij die VWO en HBO opleidingen heeft gevolgd?

 8. Tja, goed te verklaren met zijn enorme enthousiasme over de komende film “Fritna II” waarin hij uitgebreid over het frituurvet uit Limburg ingaat en de verschillende manieren om lekkere frietjes te maken.

  Overigens loopt hij de hele dag met zijn hand op zijn ballen steeds zijn mantra herhalend: “Dat wordt weer goud!”

 9. “Verder wordt bekend dat Dion Graus in oktober 2002 zijn toen al acht maanden zwangere vrouw zodanig heeft mishandeld dat zij in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Dit staat in een aangifte uit 2003 bij de politie tegen Graus. Artsen die de toenmalige vrouw van het Kamerlid begeleidden, spraken van een “zeer bedreigende situatie.” In elk geval zijn tegen Graus zes aangiftes gedaan van zaken als mishandeling, bedreiging en stalking. Het betreft twee aangiftes van de ex-vrouw van het huidige Kamerlid, één van zijn voormalig schoonvader en één van een vriendin van zijn ex. De twee overige aangiftes werden gedaan door een vrouw waarmee Graus een buitenechtelijke relatie had en door haar collega die hij zou hebben gestalkt. Volgens de verklaringen is ook sprake van enkele doodsbedreigingen. Zo zou Graus gedreigd hebben de keel van zijn voormalige schoonvader door te snijden en diens huis in brand te steken.

  In de aangifte die de hoogzwangere vrouw tegen Graus heeft ingediend, staat dat het Kamerlid diverse keren geprobeerd heeft de keel van de vrouw dicht te knijpen. Ook zou hij met zijn hand de mond en de neus van de vrouw hebben dichtgedrukt, waardoor zij geen lucht kreeg. Tevens zou hij haar in haar buik hebben ‘geduwd’.
  Volgens de aangifte zat de vrouw onder de blauwe plekken en moest zij zich in het ziekenhuis in Heerlen laten opnemen. De aangifte wordt ondersteund door een rapport van een arts van het Atrium Medisch Centrum in Heerlen waarin staat welk letsel de vrouw als gevolg van de vechtpartij met Graus heeft opgelopen.

  In een verklaring van een gynaecoloog van het Heerlense ziekenhuis, die deze krant heeft ingezien, staat dat het fysieke geweld dusdanige vormen aannam dat dit heeft geleid tot enkele preventieve opnames. De artsen en verpleegkundigen van het Atrium, die zelf aanwijzingen voor fysiek geweld hebben geconstateerd, zeggen dat de situatie zeer bedreigend was en dat dit de reden was om de zwangere vrouw af te schermen van de aanstaande vader.”

  http://www.limburger.nl/article/20080923/DOSSIERS/525774611/1045

  Die Dion Graus is echt tuig van de richel.

  Ik vind het ongelooflijk dat het O.M. niet tot vervolging overging wegens ‘gebrek aan bewijs’. Als het zou gaan om een allochtone verdachte die in de positie van Graus stond dan weet ik zeker dat het O.M. gelijk tot vervolging over zou gaan.

  In de zaak van Brinkman (bedreiging van een inwonende aannemer met een bijl) werd ook niet overgegaan tot vervolging ondanks het feit dat die bedreiging volgens het O.M. bewijsbaar was.

  Het is al zeker 1 maand geleden dat de politie het onderzoek inzake ’t kopstoot incident (aka kroegterrorisme) van Marcial Hernandez heeft afgerond en de stukken opstuurde naar het OM maar ik hoor nog steeds niet of er nou wel of niet tot vervolging wordt overgegaan (het zou me niet verbazen als dat niet gebeurde).

  In de zaak Wilders heeft het O.M. er alles aan gedaan om vanaf dag 1 een succesvolle vervolging van Geert Wilders te saboteren.

  Gelet op het bovenstaande kan ik niet anders dan sterk te vermoeden dat klassejustitie hoogtij viert bij het O.M.

 10. Ram Schreef:

  k vind het ongelooflijk dat het O.M. niet tot vervolging overging wegens ‘gebrek aan bewijs’. Als het zou gaan om een allochtone verdachte die in de positie van Graus stond dan weet ik zeker dat het O.M. gelijk tot vervolging over zou gaan.

  Ram Schreef:

  Gelet op het bovenstaande kan ik niet anders dan sterk te vermoeden dat klassejustitie hoogtij viert bij het O.M

  Mee eens Ram, alle feiten vijzen in de richting dat de OM met verschillende maten meet wanneer het allochtonen betreft, wat tegen de grondwet ingaat!

 11. Hier al de aankondiging van Dion, the movie 😥 http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/Video-detail.628.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=6431&tx_ttnews%5BbackPid%5D=626&tx_ttnews%5Bcat%5D=148&cHash=1820e238abc9ac52f7cdb49cd17cf624

  Heb net even zitten zoeken op internet naar gegevens over D. Graus, maar daar bleek van ex-werkgevers duidelijk dat je niet alles moet geloven wat hij zegt. Hij gelooft zelf wat hij verzint en doet veel, zo niet alles om zich beter af te schilderen dan dat hij is. Vandaar misschien die cameravastlegging.

 12. G. de Vader Schreef:

  Mag die foto van de fp?

  Die word speciaal daar gehouden om mensen met verstopping smorgens zonder koffie naar het toilet te helpen , ( helaas word er af en toe ook gebraakt , maar ja , waar gehakt word vallen slagers…..)

 13. Het is inderdaad wel tijd voor een nieuwe feature ben de eerste om dat toe te geven. Zal vandaag er eens over nadenken + sta (als altijd) open voor suggesties.

 14. voor de dieren opkomen, maar je zwangere vrouw mishandelen. hoe valt dit met elkaar te rijmen???

 15. 😎 Dezen man is “nicht ganz sauber im kopf” m.a.w. dezen man is niet helemaal zuiver in zijn hoofd. bijbehorend poppetje vertoond tevens zijn onrustig bijna tot storens toe gedrag vertoont en dan wat hij allemaal aangeeft te zijn geweest en heeft gedaan en welke studies, gezien zijn geboortedatum is hij dus al begonnen met de havo toen hij vijf was en is ook nog phychotherapeut geweest of gelijk iets van dien aard. Diep triest als je je zo moet voordoen om enigzins normaal over te komen, ziekelijk menneke!!!
  Voorgeschiedenis “Rampzalig”!!!!

Reacties zijn gesloten.