De Guilliotineboys hebben weer een stukje – Update

Dit keer gaat het over Tofik Dibi en Femke Halsema die moeten worden aangeklaagd wegens hoogverraad. De schrijver is Martien Pennings. Hij heeft er een plaatje bij gezet van een galg. Er zijn 110 reacties. Een paar voorbeeldjes:

Helemaal mee eens , een grote bende schoften waar heel gauw mee afgerekend dient te worden .

In de vorige eeuw werden dit soort figuren geconfronteerd met de tondeuse.

Ik wil dat haar nog niet met een tang aanpakken. Dump die sloerie maar op de Vuilnisbelt!

Het wordt tijd dat we de goelag volgooien met links, als het straks sneeuwt wordt het lastig.

Praat voor jezelf wil je, ik zou het liefst al dat linkse gajes op de guillotine flikkeren en de hele dag aan het touwtje trekken. Met debatteren alleen is nog maar weinig vrijheid zeker gesteld de afgelopen duizenden jaren.

De Guilliotineboys (artikel7.nu) is de website waar op o.a. de PVV’ers Daniel van der Stoep en Richard de Mos columns schrijven.

Update: de Pownews gastjes houden deze site goed in de gaten hetgeen vandaag geillustreerd werd door exact dit blogpostje maar dan uitgesproken door Weesie bij Pownews hetgeen leidde tot enig gekrakeel bij de koppensnellers:

16 gedachten over “De Guilliotineboys hebben weer een stukje – Update”

 1. Die Vrijheid bij de Partij voor de Vrijheid is Vrijheid in de zin van Love als in het Orwelliaanse ‘Ministery of Love’ (1984).

 2. Dit zijn de puberale fantasieën van anonieme reaguurders.

  Je kunt hier drie dingen op zeggen. Ten eerste: dit is in feite niet ons probleem. Volgens het principe dat de revolutie haar kinderen opvreet, zullen deze lieden zich op enig moment ook op hun eigen leiderssters storten. Als dit het lezerspubliek is wat die site graag wil bedienen, gaan ze lekker hun gang maar. Veel plezier, zou ik zeggen, en ruim je aan het eind van de avond wel je rommel op in je SM-keldertje?

  Ten tweede: moet je dit vuur aanwakkeren door aangifte van openlijke bedreiging te doen? Principiële vraag. Kan ik niet zo antwoord op geven. Een blaffende hond bijt meestal niet, en dreigende mannen hebben vaak een heel korte en dunne piemel. En hoe zit het juridisch? En heeft het zin om de enorm voor de hand liggende parallellen te trekken naar de jaren Dertig? Misschien niet, want dan kom je weer in de doodlopende steeg van de vrijheid van meningsuiting-discussie terecht, en het recht op humor, en het recht op kwetsen. (Met dank aan Lilianne Ploumen, die schijnt erg voor dat recht op kwetsen te zijn.)

  Ten derde: dit is de nihilistische revolutie, want er is bij die reaguurders, noch bij hun politieke leiders, enige visie voor de toekomst aanwezig. Ja, een vaag begrip dat Nederland weer moet worden zoals het vroeger was. Naiëf. Maar dat is oud nieuws, want dat schrijven wij hier zo ongeveer elke dag.

 3. Ach ik moet altijd lachen om dit soort smerige tokkies. Ze zijn zo slap dat ze gelijk in hun broek beginnen te schijten als ze een allochtoon tegenkomen.
  Ze prediken dat ze in de vrijheid van meningsuiting geloven maar ze geloven eigenlijk in de vrijheid van hun meningsuiting.

 4. Waardeloos dat geschreeuw en gescheld. Maar eerlijk gezegd is het niveau op deze site niet altijd veel hoger. Alleen hier wordt Wilders gebasht, en dan is het natuurlijk OK. pot/ketel

 5. Lulkoek. Fysieke ongemakken toewensen is tegen de REGELS en dat soort comments zul je hier dus niet vinden.

 6. Gibo Schreef:

  Waardeloos dat geschreeuw en gescheld. Maar eerlijk gezegd is het niveau op deze site niet altijd veel hoger. Alleen hier wordt Wilders gebasht, en dan is het natuurlijk OK. pot/ketel

  Als het aan mij ligt ligt mag Wilders idd aangepakt worden. En alle vormen van fascisme en racisme het land uit.

 7. Jongens dit gaat toch ver, in over ons staat dat ze niet van hun bed gelicht willen worden. Maar als je dan artikelen leest die openlijk oproepen tot geweld en revolutie (niet de reactie) en ze toegeven censuur toe te passen (omdat ze eerst alles zelf willen lezen) kan je toch weinig anders ervan opmaken dan dat het een haat site is.

 8. Laurent Schreef:

  @Gibo: ik heb hier anders nog nooit gelezen dat Wilders kaalgeschoren, naar de Goelag gestuurd of onthoofd moet worden.

  Idd, we willen hem de Koran elke dag voorlezen. :mrgreen: Alleen dit. :mrgreen:

Reacties zijn gesloten.