109 gedachten over “Plaats je tips hier”

 1. VVD: Slechte leraren ontslaan

  Leraren die geen les kunnen geven moeten worden ontslagen. De VVD vindt dat leraren net als andere werknemers moeten kunnen worden afgerekend op hun functioneren.

  Dit voorstel ook voor politici invoeren. Politici die wartaal uitkramen of niet meer bagage dan one-liners hebben en/of Jip & Janneke taal uitkramen: hup, naar huis. De voorzitter van de 2ekamer wacht een schone taak.

  http://goo.gl/0S1b4

 2. Shocking news: NRC gaat Martin Bosma een spreekbuis bieden:

  ” Op de vernieuwde opiniepagina ten slotte laten we vanaf deze week drie Kamerleden-met-een- mening in het strijdperk treden. Elke woensdag zullen daar afwisselend Femke Halsema (GroenLinks), Martin Bosma (PVV) en Ton Elias (VVD) de pen voeren. Iemand uit een oppositiepartij, uit de gedoogpartij en een regeringspartij”.

  De nieuwe hoofdredacteur van de NRC, Peter van de Meersch wil ook de gewone mensen aan het woord laten. Ik stel voor om iedere woensdag dat Bosma schrijft de krant te retourneren aan Peter van de Meersch via het antwoordnummer van de NRC.

 3. lucassen humor op twitter

  Eén lichtpuntje in kwestie #Lucassen: ‘straatterreur’ heet bij PVV voortaan ‘baldadigheid’.

  Als Widers altijd zó lang doet over het uitzetten van mensen, hebben wij allochtonen niet veel te vrezen…

  De enige die vandaag iets in de brievenbus steekt is #Lucassen

  Brievenbus Ja / Nee sticker: http://oliviergoores.nl/

 4. beetje inconsequent verhaal van Greet in de kamer

  doorslaggevend bij de beoordeling van de fractiegenoten is het al dan niet aanwezig zijn van een rechterlijk vonnis

  in het verkiezingsprogramma van de PVV staat toch echt dat men voor “administratieve detentie” is bij terrorisme, lees: het opsluiten van mensen zonder tussenkomst van een rechter

  kortom als er sprake is van verdenking van terrorisme dan is dat voldoende om daar consequenties in de vorm van vrijheidsberoving aan te verbinden

  als er echter sprake is van ernstige verdenking van straatterrorisme van een fractiegenoot die nota bene al enkele boetes van de rechter heeft gehad voor vergelijkbare feiten dan is dat niet voldoende om daar consequenties aan te verbinden

  noem het nepotisme, noem het meten met twee maten, noem het hypocrisie, noem het establishment, noem het pluche, Henk en Ingrid zullen trots zijn

  bij Pownews hebben ze kennelijk aan dossiervorming gedaan, ben benieuwd wie de volgende is

  en voor de oud buurtbewoners van Lucassen die PVV gestemd hebben nog een tip, voortaan even verder lezen dan de lijsttrekker voordat je een kruisje zet op het stembiljet, karma is a bitch

 5. ttp://fp.dagelijksestandaard.nl/2010/11/meer-perikelen-bij-de-pvv-sharpe-overweegt-zetel-op-te-geven/

  Misschien alleen een gerucht ? Wie zou hem dan opvolgen?

 6. Zeg, nu zit tegenwoordig wel degelijk die Eva Jinek bij Nieuwzuur. Lobby van Moskowicz ter gunstiger behandeling van Wildersproces, of begin ik nu paranoide te worden?

 7. Staat deze link al ergens op Krapuul?
  “Israël vecht onze oorlog”
  ttp://goo.gl/8Tfvc

  Edit jvdh: nee maar ik wil geen link naar die site bij ons.

 8. Het beste artikel tot nog toe over pseudowetenschapper Hans Jansen is geschreven door Michiel Leezenberg. Het artikel heet; Onwetendheid of Oplichterij en is te lezen op de website Zemzem.

  http://www.zemzem.org/zemzem/?q=node/6

  Leezenberg doceert filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en is verbonden aan de studie Islam in de moderne wereld.Leezenber ontving in 2002 voor zijn boek over islamitische filosofie de prijs voor het beste Nederlandstalige filosofieboek van 2002.
  Misschien dat met toestemming van de auteur het artikel overgenomen kan worden voor herpublicatie op Krapuul.

 9. Dr.Guillot houdt vandaag zitting in http://www.hetleidscheveen.nl/ en heeft zijn toestel opgesteld in het intieme dorpshart daarvan. De dokter zal demonstreren hoe snel en vakkundig politieke partijen schapen van bokken kunnen scheiden en hoe je die laatsten halal, dus nagenoeg pijnloos, kunt slachten door aan een touwtje te trekken. De heer Geert Wilders die is uitgenodigd om de openingshandeling te verrichten heeft nog niets van zich laten horen maar wat niet is kan nog komen, zogezegd. De eerste kandidaat is een plaatsgenoot van 41 jaar met een HBO studie rechten achter de rug die dolgraag voor de Partij voor de Vrijheid in de Staten van Zuid-Holland wil. en daarvoor alle kwalificaties heeft. Dit is zijn curriculum vitae dat hij op Art7 heeft geplempt. Als vanzelfsprekend rekent hij erop dat Geert hem niet vraagt om de harde schijf van zijn computer plus alle nicks die hij heeft. Zo slim is Geert niet en voor een diepgaande screening door de A.I.V.D. ontbreekt elke wil bij de Minister voor Justitie en Veiligheid.

  In de draad “Nieuw licht op het probleem van het PVV antecedentenonderzoek” op de koppensnellerssite.

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 10:26

  De PVV heeft wel wat meer te bieden. Minder of liefst geen Europa. Die dronken platbekken (door linx ook wel Polen genoemd) terugtrappen aan den grenze.

  Meer voor onderwijs, zorg, minder voor ontwikkelingsamenwerking, minder belasting en ja het belangrijkste minder Islam.

  Bij alle partijen vind je wel punten terug maar alleen de PVV biedt de ideale mix.

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 11:43

  Nou Pieter G.

  Ze zijn er wel en ze komen er ook.

  Ik heb mezelf bijvoorbeeld aangeboden en ik denk dat ik de kwaliteiten wel bezit.

  Ik heb een rechtenstudie gedaan (HBO) kan lekker babbelen, ben stereotype Nederlander (Hollander zelfs) 41 jaar/1,93/ 84kg blond haar, blauwe ogen. Volgens omgeving nog leuk om te zien ook ( :- ) Ben bezig om voormezelf te beginnen in webdesign (op lange termijn) Loop een laag risico omdat mijn partner achter me staat en mijn kinderen een dikke 100 km hier vandaan wonen.
  Ow en ik heb 15 jaar rugby gespeeld dus kan tegen een stootje.

  En ik heb reden tot verdedigen van de nederlandse cultuur aangezien 1 van mijn voorouders betrokken was bij het ontstaan van nederland (vrede van munster) Ook hebben we een lange geschiedenis met prins Maurits en hadden we nooit iets met links (ter dood veroordeling Johan van Oldenbarneveld)

  Ow en ik heb nooit een veroordeling gehad, een enkel boete voor 5 of 6 km te hard that’s all!

  Zoiets?

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 11:50

  Ja hoor Liefland,

  Geef de nek maten maar door. het moet wel een beetje leuk passen he. Ik bedoel die slisser halsema heeft toch een andere nodig dan Docters-van Leeuwen.

  Al prefereer ik bij Halsema gewoon op het gemakkie doorzagen met een roestig broodmes.

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 12:13

  Stuur jij hem door Carla?

  Ik heb hem de 16de al ingestuurd maar je mag mee promoten.

  Ik kan in ieder geval zeggen dat ik geen carriere jager ben want ik heb de voorkeur voor provinciale staten parttime boven zeg: tweede kamer fulltime voor 7000+. Dat klinkt namelijk wel mooi maar dan kan ik mijn prive ambities vaarwel zeggen.

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 14:56

  Nou de eens stemmer hebben nu de meerderheid. Tadaaaa.

  @Alidas ik heb me ook aangemeld. Ik vrees het vuur in de frontlinie niet.

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 15:11

  Nee hoor Trias,

  Mijn partner steunt me door dik en dun. En mijn kinderen wonen veilig hier ver vandaan. Ik heb altijd de confrontatie opgezocht. Sterker nog als ik gevraagd wordt dan ga ik heel mijn verleden bloot leggen. Ook ik heb fouten gemaakt (gelukkig nooit met justitiele gevolgen)Ik heb aan de onderkant van de samenleving geleefd en ik wil als voorbeeld zijn voor degene die er ook zitten en daar niet willen blijven.

  Laat Geert me maar bellen!

  VOC-mentaliteit zegt:
  26 november 2010 om 17:12

  @trias, voor zuid-holland uiteraard. Kunnen we hier geen profiel van me plaatsen dan ga ik zelf de boer op en zeg ik Geert hier ben ik met 30.000 stemmen.

  Maar Uli hanteert een hit and run tactiek en dan zit jij zolang op antwoord te wachten en dat vond ik nou weer sneu.

  Dr.Guillot heeft nu wel genoeg gelezen, trekt aan het touwtje en dan snijdt er geen roestig mes door de nek van Halsema.

  Hattip @Tulay op DDS

 10. pvv wil asielzoekers korten: telegraaf.nl/binnenland/8360103/__PVV__halveer_uitkering_asielzoekers__.html?p=7,2

 11. PVV: Anti-fraude unit nodig. Uhmm wat weet Fritsma over de vreemdelingen in zijn fractie?

  pvv.nl/index.php/fracties/tweede-kamer/sietse-fritsma.html?view=fjrelated&layout=blog&id=2131

 12. PVVmer de Mos wil naar fc Utrecht. Hij vraagt de minister om dit regelen. Kost een paar euro maar dan heb je ook niks.

  pvv.nl/index.php/component/content/article/47-richard-de-mos/3718-spreektekst-wetgevingsoverleg-sport.html

 13. Pvv in Europa zit ook niet stil
  http://www.pvv-europa.nl/index.php/component/content/article/38-daniel-van-der-stoep/2622-pvv-europa-wil-plan-tegen-islamisering-europa.html
  Tegelijkertijd komt van israelisch minister van Buza nieuw offensief om europese publieke opinie te bewerken.
  en Wilders zelf geeft leuke interviews weg met
  http://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/interviews/3709-israel-is-fighting-our-war-.html
  En wat gaat wilders op 5dec doen? sinterklaas spelen denk ik

 14. Verband tussen allochtonen en criminaliteit in Belgische studie niet aangetroffen

  http://www.joop.nl/leven/detail/artikel/werkeloosheid_bepalend_voor_criminaliteit/

  Dit is wat de beroemde schrijfster J.K. Rowling van de Harry Potter boeken zegt over armoede:
  ” Ik word erg boos als het om armoede en sociale uitsluiting gaat. Ik word echt boos op mensen die er geen idee van hebben hoe het is om in armoede te leven. Hoe achtergesteldheid soms onherstelbare schade in de levens van mensen kan aanrichten. Ik word echt ontzettend boos omdat een deel van onze maatschappij dat niet wil begrijpen en niet ziet hoe zaken die zelfs hun veilige levens beïnvloeden, zoals misdaad en
  drugs, dingen die de middenklasse raken, hun oorsprong vinden in vreselijk onrecht. Ik vind het
  verbazingwekkend hoe mensen er niet genoeg om geven om sommige problemen aan te pakken.
  Daar word ik erg boos om.”

 15. Meer macht bepleit voor particuliere beveiligers: `De branche voor particuliere beveiligers is in gesprek met het ministerie van Veiligheid en Justitie om particuliere beveiligers toe te staan meer geweld te gebruiken dan nu mogelijk is.’ Dat zegt de voormalige coördinator terrorismebestrijding Tjibbe Joustra
  http://nieuws.nl.msn.com/algemeen/article.aspx?cp-documentid=155456841

  De politestaat koopt voortaan haar huurlingen?Het leeft al van de beveiligingsgorrilla’s overal, in de winkel bijvoorbeeld, van die lui met een V op hun lullige uniform. Hoeft alleen nog maar een PV voor.
  Opvallend is dat deze halve winkelwouten de nette pakken meestal niet bestuderen maar wel degenen die er toevallig wat origineler of excentrieker uitzien. Soms leuk spelletje om met zo’n gebrainwashte oen verstoppertje te spelen tussen de schappen. Zal ook wel niet meer mogen.
  Laten we ook een geüniformeerde tegenbeweging oprichten als weldenkende burgers tegen dergelijke mislukte straatsurveillanten.

 16. Geldstromen naar Wikileaks drogen op

  Hè ja, laten we ineens van alles fijn gaan controleren! Al zeker decennia jaar lang hebben allerlei criminelen geld op Zwitserse bankrekeningen, moeten er miljoenen criminelen geld via hun creditcards hebben ontvangen en uitgegeven, maar nu ineens voelen financiële instellingen als Visa en Mastercard zich geroepen activiteiten van hun klanten te controleren en hun betalingen op te schorten.

  Daar heeft de Amerikaanse regering vast helemaal niets mee te maken.

Reacties zijn gesloten.