Wie gedoogt wie?

Een heerlijke Godwin bij Wijblijvenhier, citaatje:

Ik denk dat Adolf Hitler Nederland anno 2010 geweldig zou hebben gevonden. Rutte zou meteen een pact met hem sluiten, aangezien hij de unieke kans om premier te worden natuurlijk niet kan laten liggen. Verhagen zou geen enkel probleem zien in samenwerking, want Hitler heeft het niet over onze Christenen. En de linkse partijen zouden het opnemen voor zijn recht om zijn mening te mogen verkondigen. ‘Zeker de Tweede Kamer is een plek waar alles gewoon gezegd moet kunnen worden’, zou Femke Halsema zeggen. Vervolgens zouden ze braaf met argumenten naar hem strooien, terwijl hij ze zou uitschelden en belachelijk zou maken. De media zouden het helemaal geweldig vinden, want eindelijk is er sensatie in de politiek, sensationele taferelen op het Binnenhof. Als hongerige honden zouden ze achter hem aanlopen om een mooie provocerende citaat op te kunnen pikken die de volgende dag op hun voorpagina’s zou sieren. En het volk (nee, ze zijn echt niet dom) zou hem als de besnorde Messias binnenhalen. ‘Eindelijk is er iemand die durft te zeggen waar het op staat’, zou Henk zeggen. ‘Adolf, laat je niet gek maken, we staan achter je!’, zou Ingrid aanvullen. Maar het leukste zouden toch wel de reacties zijn van mensen die het niet eens zijn met zijn racistische standpunten, maar toch op hem stemmen omdat hij zulke goede ideeën heeft om de zorg aan te pakken. (wijblijvenhier)

1 gedachte over “Wie gedoogt wie?”

  1. Met alle respect vind ik DIT zeer scherp:
    “We hebben een regering dat een illuster gezelschap is van racisten, fascisten en hypocrieten, dat gedoogd wordt door politiek correcte lafaards aan de linker kant.”

    In een zin de hele Nederlandse politiek anno 2010.

    Tenslotte wie Godwin bijvoorbeeld tegen mij roept, krijgt van mij het bijhorende antwoord “oprotten!”, want Godwin is geen argument. Zuiver rechtse onzin.

Reacties zijn gesloten.