Ook na vrijspraak gaat Rabbae door

Mohammed Rabbae, een van vertegenwoordigers van de benadeelden in hetstrafproces tegen Wilders, heeft laten weten dat als Geert vrij wordt gesproken, hij doorgaat met procederen. Ook snapt hij de uitspraken van Femke Halsema en Tofik Dibi niet, gezien het feit dat 93% van de GroenLinks stemmers het proces steunen. De soap met Geert is dus nog lang niet afgelopen. Maar gezien de ontwikkelingen in eigen partij, denk ik dat Geert er steeds minder zin heeft om dit uit te buiten. Rechtspraak en PVV krijgen zo wel een erg onvoorwaardelijke verbinding. 😮

2 gedachten over “Ook na vrijspraak gaat Rabbae door”

  1. Goeie column. Met name dit stuk is sterk:
    “Maar iedereen ziet dat het debat met Wilders zinloos is. Iemand die de overtuiging heeft dat hij de waarheid spreekt, luistert niet naar anderen. Wilders gebruikt de Tweede Kamer als podium om zijn waarheid te verkondigen. In die zin lijkt hij als twee druppels op een moslimfundamentalist. Bij interrupties gaat hij niet in op de argumenten van zijn tegenstanders, maar neemt de gelegenheid te baat om opnieuw zijn oneliners te debiteren. Buiten de Kamer ontwijkt hij elk debat met moslims. Minachting voor moslims en de zwakte van zijn argumenten zijn daar debet aan.

    Het ‘debat’ heeft hem er niet van weerhouden door te gaan met haatzaaien, discrimineren en aanzetten tot geweld tegen moslims en niet-westerse allochtonen. Iedereen ziet dat Wilders’ uitspraken funeste gevolgen hebben voor de persoonlijke, maatschappelijke en juridische positie van moslims en niet-westerse allochtonen. Men hoeft maar naar moslimkinderen op school te luisteren om te weten wat dat betekent aan angst en onzekerheid over hun toekomst in Nederland.”

  2. ga door rabbea hij moet achter grendel laat ons zegevieren weest standvastig en strijdlustig ik sta altijd voor je klaar om mee te strijden.

    gr.nordin

Reacties zijn gesloten.