Kwestie Lucassen splijt vingerlikkend Nederland

Men heeft dat goed gezien, het is met het nodige leedvermaak dat ik de afgelopen dagen heb kennis genomen van de kwestie Lucassen. Hoe deze zaak de geschiedenis in zal gaan, als “Brievenbuspisgate” of zo, we weten het nog niet. Zo bijzonder is het trouwens niet, wat Lucassen op zijn kerfstok heeft. Voor een PVV’er bedoel ik.

Maar leedvermaak dus. Waarom? Omdat ik me enorm geamuseerd heb met de bochten waarin ons vingerlikkende volksdeel zich moest wringen om dit een plaatsje te geven.

Het begon natuurlijk met het slopen van dat gehoorapparaat en dat “terroriseren” van die buren.

Dat was eigenlijk al gruwelijk genoeg voor de vingerlikkende reageerders bij o.a. de Telegraaf en andere scribenten op diverse websites om te schreeuwen om het hoofd van Lucassen. Een straatterrorist! Bij Wilders! Het moest niet gekker worden. Wilders moest even afrekenen met die man en dan zou het allemaal weer goed komen.

Totdat het vingerlikkende volksdeel erachter kwam dat met het afrekenen met Lucassen hun zorgvuldig gekoesterde droomvingerlikcoalitie in gevaar kwam. Nou en toen was het dus ineens “verstandig van Geert” dat hij hier eens heel diep over na ging denken.

Ondertussen kwam dan die Ermelose ontuchtaffaire bovendrijven. En daar werd eigenlijk ook niemand blij van, hoewel er toen steeds meer reageerders her en der opdoken die het eigenlijk allemaal wel volstrekt normaal vonden van deze PVV’er. Ik bedoel sex, wie doet dat eigenlijk niet? Wie wordt er niet boos als de hond van je buren constant je stoepje volschijt?

Daar hadden ze zich dan weer mooi uitgeluld.

Vanwege de hoeveelheid rotzooi die we van Lucassen hebben gezien zijn bepaalde onderdeeltjes een beetje in de vergetelheid geraakt. Ik noem de auto van de ex-zwager van Lucassen die van Lucassen een behandeling mocht ontvangen die leidde tot een total loss.

En de barkeeper van de koffieshop die aan zijn strot over de bar werd getrokken door Lucassen, waarna het Lucassen werd verboden om in de onderhavige koffieshop zijn dagelijkse wietje te scoren.

Daar hoor je niemand meer over.

Want inmiddels is er een anonieme persoon gevonden die, onherkenbaar gemaakt, wel een getuigenis wilde afleggen ten gunste van Lucassen. Normaal maakt zoiets meer indruk als we weten wie dat positieve verhaal ophangt. Maar we moeten het doen met “de vrouw die wij Esther noemen” en of ze haar getuigenis oplas van een papiertje (met PVV-logo) zullen we wel nooit weten.

Toch is het een mooi tactisch geplaatst type whack the dog verhaal, dusdanig gunstig spontaan te voorschijn gekomen dat de vingerlikkers “zie je wel!” kunnen roepen.

Maar zo eenvoudig ligt het allemaal niet. Want brievenbuspisgate splijt de vingerlikkers.

Zo hebben de koppensnellers op hun site bijvoorbeeld een polletje: “Wat is de gewenste afloop van de affaire Lucassen?” waar ze in meerderheid kiezen voor de optie “Geert Wilders beslist, zijn oordeel is het mijne”. En de rest vrij aardig verdeeld tussen “moet opstappen” en “mag blijven”.

“Geert Wilders beslist, zijn oordeel is het mijne”, zoiets klinkt in mijn oren gewoon ziek en dat zijn de koppensnellers ook, maar toch is het een verstandige optie die de koppensnellers hier kiezen. Immers ze blijven als 1 man achter de Grote Leider staan en ze laten zich niet tegen elkaar uitspelen.

Hoe anders is bijvoorbeeld de hysterische haatgoeroe Afshin Ellian. Die schrijft:

“Derhalve treed Lucassen af als lid van het parlement en stelt zijn zetel beschikbaar. Zo moet een militair die aan eer hecht, handelen. Kan dat Lucassen doen?”

Ik heb dan zoiets van “flikker op met je militaire eer”. We zijn hier gatverdrie niet in vroeg 20e eeuws Pruisen, hoe graag de vingerlikkers dat ook zouden willen. En doe in godsnaam iets aan je Nederlands je bent hier nu lang genoeg. :mrgreen:

Maar goed, afgezien daarvan, haatgek Ellian zit dus in het “oprotten” kamp.

Wie ook in het “oprotten” kamp zit is Nieluller. Nieluller hebben we hier al eens eerder besproken omdat hij bij de koppensnellers een discussie voerde over het moslimprobleem en er over klaagde dat hij voor hun oplossing voor het moslimprobleem, namelijk het “moslims op vrachtwagens laden”, “de handen niet op elkaar krijgt”.

Nou Nieluller zit ook in het “oprotten” kamp. Die schreef vandaag een stuk, ergens, waarin hij de PVV oproept de ambities wat naar beneden bij te stellen, want “de partij groeit te snel” en zo krijg je allemaal idioten in je partij.

Volgens mij groeit “de partij” helemaal niet snel trouwens. Er is nog steeds maar 1 lid, dhr. Wilders, maar dat terzijde.

Nieluller had ook nog Buitenhof gekeken, en daar hebben ze tegenwoordige vingerlikkende columnisten, in dit geval Syp Wynia. Ik heb de column van Wynia niet beluisterd maar ik maak op uit het verhaaltje van Nieluller dat Wynia zich bevindt in het “koppensnellers”kamp; “Geert Wilders beslist, zijn oordeel is het mijne”.

Nou en dan hebben we tenslotte nog Livestro. Vingerlikkender dan die gast maak je ze eigenlijk zelden mee. Nou deze is zo vingerlikkend die heeft zich helemaal laten overtuigen door “de vrouw die wij Esther noemen” en bevindt zich dus in het “mag blijven”kamp.

Met natuurlijk een dikke vette aanval op de Linkse Media:

Slotvraag: waarom was het zogenaamd ‘rechtse’ WNL eigenlijk bereid om op basis van anonieme verdachtmakingen het startsein te geven voor deze linkse poging tot ondermijning van de PVV – en daarmee het kabinet? Blijkbaar is de inburgering in de linkse Hilversumse mediacultuur wel erg snel geslaagd

Met andere woorden, het is allemaal de schuld van Links. Wakker Nederland is links. De Telegraaf is links. RTL is links.

Zo kennen we Livestro weer. Maar ja die is dan ook de baas van een site waar Obama een communist wordt genoemd, of andere vergelijkbare flauwekul, wil ik van afwezen, ik lees die rotzooi eigenlijk zo weinig mogelijk.

Maar om een lang verhaal kort te maken (gaat niet meer lukken, waarvoor excuses);

De vingerlikkers zijn nu verdeeld in 2 kampen:

Kamp 1: maakt niet uit hoe of wat, het vingerlikken moet TEN KOSTE VAN ALLES door kunnen gaan, dus Eric Lucassen is lief en links is slecht.

Kamp 2: het vingerlikken moet weliswaar door kunnen gaan maar wel op een “beschaafde manier”.

Dat laatste kamp is de club die er langzamerhand achterkomt met wat voor addergebroed ze zich hebben ingelaten.

Ik wens beide kampen veel succes. 😀

5 gedachten over “Kwestie Lucassen splijt vingerlikkend Nederland”

  1. Ik heb Wynia wel gezien, en zijn verhaal kwam neer op ‘ach, in linkse partijen is zo af en toe ook wel eens wat voorgevallen dus waar praten we eigenlijk over?’. Alsof die andere akkefietjes ook maar enigszins in de buurt kwam van wat deze perverse, bierkratzittende hufter heeft geflikt.

  2. @1 dat is waar. Het stukje was al te lang maar eigenlijk had ik ook nog wat willen schrijven over deze “argumentatie” die ik bij brievenbuspisgate wel HEEL ERG VAAK heb gezien.

  3. @JvdH, het was nog nergens zo lekker opgeschreven en verduidelijkt als hier.

    Vooral je laatste conclusie, dat er in het ‘oprotten-kamp’ nu mensen wakker worden, en denken: heb ik hierop gestemd? Loop ik hier al al die maanden achteraan?

  4. “Kamp 1: maakt niet uit hoe of wat, het vingerlikken moet TEN KOSTE VAN ALLES door kunnen gaan, dus Eric Lucassen is lief en links is slecht.”

    Wie bovenstaande doorgenomen heeft weet met zekerheid dat er geen argumenten in de discussie met de PVV -(vaak ook VVD) aanhang zullen helpen, want die mensen handelen niet uit rationele overwegingen maar puur uit grenzeloze HAAT.

Reacties zijn gesloten.