3 gedachten over ““Geert Wilders is net als alle anderen””

 1. We weten het allang: Wilders liegt waar je bij staat.

  Nu is de Pers erachter gekomen dat hij gewoon deel van de pluche-maffia uitmaakt, die hij vroeger zei dat hij zou bestrijden. Goede morgen De Pers.

 2. Het enige wat gebeurd is is dat de oppergod Wilders, keihard van de Olympus gedonderd is. Maar dat maakt hem niet minder listig.

 3. Wilders is inderdaad niet normaal. Welke andere partijleider praat ontucht van een partijlid goed?
  Rob Oudkerk is onterecht niet uit de PvdA gezet maar hij heeft wel zijn functie neergelegd nadat zijn partij niet zo geamuseerd had gereageerd op zijn gebruik van tippel prostituees.

  Aan de andere kant zitten Wilders en CDA & VVD wel op een lijn omdat ze blijkbaar allemaal kunnen leven met een kabinet dat van een veroordeelde ontuchtpleger afhangt.

  Als een linkse coalitie afhing van een Kamerlid met een ontucht verleden dan zou de rechtse pers al lang om pek, veren en nieuwe verkiezingen aan het roepen zijn.

  Lucassen is voor de rechter gekomen voor twee gevallen van ontucht maar er is ook bekend dat de Militaire politie geen zin had om alles te onderzoeken. Waar zijn de kamer vragen daar over? Verkrachting en misbruik van werknemers onderzoeken is te veel werk en daarom laat het Nederlandse leger het er maar bij zitten. Dat roept de vraag op welke andere beerputten er worden genegeerd omdat de Militaire politie een beetje lui is.

  Waar is de Rechts Kerk? Die klagen gewoonlijk veel harder als een zedencrimineel een lage straf krijgt. Waar is de kritische journalist die vraagt welke minimumstraf Lucassen in Wilders’ ideale rechtssysteem zou krijgen?

Reacties zijn gesloten.