De Bruine Brievenbuspisvingerlikkers

Hoe ons land er in het buitenland op staat, daar hoeven we tegenwoordig niet bang meer voor te zijn, sinds we worden geregeerd door de Bruine Brievenbuspisvingerlikkers.

Ja sorry dat ik er al weer meteen een Godwin tegenaan gooi, maar ik geloof niet dat we voor (of na) het Kabinet Seyss-Inquart I zo’n onsmakelijk gezelschap aan het roer hebben gezien.

En dan die studentikoze (en dat moet dan iets positiefs zijn) Rutte die lachend -ha ha ha- en -bral bral bral- verklaart dat dit misschien wel het meest stabiele kabinet is sinds de regering van Hendrik VIII van Engeland, die trouwens alle staatsrechtelijke rompslomp oploste met een een rechtse hobby: de onthoofding.

Die hield trouwens helemaal geen rekening met zoiets triviaals als Europa. Sterker nog, met heel Europa had Hendrik niks te maken.

Maar goed, leg dat maar eens uit in het buitenland: Nederland wordt geregeerd door Bruine Brievenbuspisvingerlikkers.

Ziet u?

Onbegonnen werk.

Wat ook onbegonnen werk is is uitleggen dat dit kabinet voor een deel is gestoeld op maatschappelijke onvrede over “straatterrorisme”.

Een term waar ik 42 voor moest worden voordat ik überhaupt wist dat het bestond.

Nou dat straatterrorisme daar weet ik nu inmiddels alles van.

Sinds op het ticket van Wilders brievenbuspissers, kopstoters, zwangere vrouwenmishandelaars en bijldreigers zijn doorgedrongen tot Nederlands’ belangrijkste instituut: de Tweede Kamer.

En van die selectieve verontwaardiging van dat PVV klapvee in de reactiepanelen van de bruine piskranten ben ik ook niet onder de indruk: die gaan bij iedere smerige bruine brievenbuspisvingerlikstreek harder soppen.

Paar maanden terug mocht je ze nog geen tokkies noemen van nieuw politiek correct Nederland. Nu hebben we weinig keus.

Wat ook mooi is, is hoe die dat bruine brievenbuspisvingerlik volk zich laat bedonderen door hun eigen, zo bewierookte, bruine brievenbuspisvingerlikkabinetje.

Neem bijvoorbeeld die 3000 extra agenten waar iedereen zo gelukkig van werd. Nou die komen er dus niet. Er komen er zelfs 500 minder. Want dankzij de zwangere vrouwenmishandelaar van de Partij voor Brievenbuspissers gaan er 500 blauwen zich bezighouden met dieren.

Dat betekent dat als er weer eens een fiets van mij gejat wordt dat de kans nu NOG kleiner wordt dat ik ‘m ooit weer terug zie.

En die kans was al 0. Kan je nagaan.

Leg dat maar eens uit in het buitenland.

Nou en ten slotte gaan we samen nog even keihard lachen om “crimefighter” Fred Teeven, die niet alleen deel uitmaakt van de bruine brievenbuspisvingerlikcoalitie, maar die ook nog eens in het bezit is van een heuse bruine brievenbuspisvingerlik harses.

Die Teeven dus, die maakte vandaag bekend dat er zes (!) jeugdgevangenissen gesloten worden.

Ze staan namelijk leeeeeeg.

Inmiddels is Teeven er dus achter dat regeren net een tikkeltje anders is dan een beetje krapulair in de interruptiemicrofoon brallen.

Ben benieuwd hoe die dit uit gaat leggen aan zijn bruine brievenbuspisvingerlikvriendjes: de criminaliteit is gedaald, er worden steeds minder jongelui veroordeeld, de politie lost steeds minder zaken op want ze hebben het te druk met buszittende shoarmaterroristische eetnegers in elkaar slaan.

En die slaan ze rechtstreeks het ziekenhuis in, die hoeft noch langs start, noch naar de gevangenis.

En die straatterroristen die hoeven ook niet naar de reclassering: die zitten gewoon bij Wilders in de fractievergadering.

Kortom, voorlopig maar even niks uitleggen aan het buitenland.

Niet te doen. Snel vergeten dit doorlopen niets te zien hier.

6 gedachten over “De Bruine Brievenbuspisvingerlikkers”

  1. vraag me daarbij af , worden er straks kamervergaderingen aangepast aan de afspraken van PVVrs bij de reclassering ???

  2. Vies plaatje. Overigens heb ik op camping Siofok aan het Balatonmeer in Hongarije ooit eens een dergelijk toilet gezien en zijn we meteen daarna vertrokken.

Reacties zijn gesloten.