Ex-vriendin was doodsbang voor ‘gewelddadige’ Sharpe

Ja ik weet t is een beetje mosterd na de maaltijd maar deze kon toch ook niet ontbreken in de verzameling:

EINDHOVEN – Nadat gisteren naar buiten kwam dat het zojuist opgestapte Kamerlid James Sharpe in het verleden een oud-topatleet heeft mishandeld, blijkt nu dat de PVV’er ook bij zijn ex-vriendin zijn handen niet kon thuishouden. De vrouw laat weten doodsbang voor de ‘gewelddadige’ Sharpe te zijn…
De vrouw, die anoniem wil blijven, vertelt aan het AD hoe zij en het Kamerlid meer dan 20 jaar geleden een relatie hadden. “Met zijn donkere uiterlijk en lengte van 1,90 meter was hij op school dé man. Ik wilde met hem trouwen.”

Alles ging goed tussen de twee, totdat Sharpe, die volgens de vrouw haar in eerste instantie het hof maakte, zich ‘opeens stikjaloers’ begon te gedragen. “Ik was een hoer. Uiteindelijk kreeg ik een beuk met zijn knie in mijn buik. Hij zei dat hij hoopte dat ik nooit meer kinderen kon krijgen.” (Telegraaf)

Vervelend he, die linkse hetze?

7 gedachten over “Ex-vriendin was doodsbang voor ‘gewelddadige’ Sharpe”

  1. Dit is duidelijk een links complot. Die socialistische wijven zochten gericht een toekomstige PVV-kandidaat uit, om die vervolgens helemaal gek te maken met hun linkse praat, waarna het geen wonder mocht heten dat er klappen vielen, en ze dat later weer aan de pers konden vertellen.

  2. Heeft de Telegraaf soms een nieuwe hoofdredacteur offffff hebben de Oranjes gezegt nooit meer aan Prive mee te werken als ze Wilders bleven steunen …. en op Prive draait de Telegraaf …

  3. Nolly van der Kluft Schreef:

    En nu natuurlijk fijn wachtgeld incasseren van onze centen

    Raar , als je een uitkering hebt mag je toch niet naar het buitenland ???? dan raak je je uitkering kwijt !!! PVV wil dat zelfs voor WAO en AOW ….

Reacties zijn gesloten.