Column: Lucassen werkt aan het vertrouwen

Altijd leuk, Peter Middendorp in De Pers:

Het was zo’n ochtend dat het lichaam bij het opstaan al weet dat er iets niet lekker zit, maar het nog even duurt voordat de hersenen taal aan de situatie geven: oja, ik zou vandaag beginnen met het herstellen van vertrouwen.

Lucassen treinde in zijn beste pak naar Den Haag. Onderweg naar de Kamer overwoog hij gebak te kopen, maar gelukkig zag hij zichzelf al snel in gedachten het hoofd om de beveiligde deuren van collega’s steken, en grijnzend naar de bijkeuken wijzen: ‘Er zijn moorkoppen hoor!’, en verwierp hij de gedachte. (De Pers)

5 gedachten over “Column: Lucassen werkt aan het vertrouwen”

  1. “Al hielp de wereld een handje mee, voor hem bleef werken aan het herstel van het vertrouwen allereerst een oefening in onzichtbaarheid.”

    Daarbij zal ook zeker helpen dat Wilders hem met nieuwe taken heeft belast, gezien dat hij de oude om bekende redenen niet meer kan vervullen, zoals het voorbereiden en organiseren van sumo-toernooien in de 2e kamer. Eerst dus stilzwijgend en in de nieuwe taak concentreren.

    Vanaf morgen komt IE in zijn keurige sumo-pakje naar de 2e kamer.

  2. Nexus, ik wil het niet weten 😮 Enne, hij zat voor mij niet onzichtbaar te zijn. Toen Wilders aan het woord was, dacht ik; hij komt zo over de bankjes naar voren! Net als Bokito. 😮

  3. Het herstellen van vertrouwen? Wat een heerlijk politiek taalgebruik. Lucassen heeft waarschijnlijk Wilders gechanteerd want hij is nodig voor een kamermeerderheid voor dit kabinet. Dus herstellen van vertrouwen betekent eigenlijk: Wilders moet er maar aan wennen dat hij mij niet zo makkelijke weg krijgt.

    Lucassen heeft hetzelfde spelletje gespeeld met Wilders als Wilders met Rutte en Verhagen.

  4. Gisteren gehoord.Die oude mensen en die vrouw die door Lucassen gestalkt en bedreigd werden in Haarlem,hebben dreigbrieven ontvangen van PVV aanhangers en de politie is ingelicht.

Reacties zijn gesloten.