Wilders’ bende criminele proleten

Met alle aandacht die er voor de boevenbende van de PVV is, en de vunzigheden die naar boven komen, gaan er al stemmen op van mensen die bang zijn dat er nu te veel aandacht uitgaat naar die rampzalige individuen, waardoor de aandacht voor de krapuliteiten in het programma van Geert mogelijk verslapt.

Maar het één kan niet worden los gezien van het ander.

Als het programma van de PVV zo fatsoenlijk zou zijn geweest, dan zou er heus wel één fatsoenlijk mens bereid zijn geweest om dat zogenaamde fatsoenlijke programma te ondersteunen.

Ook het feit dat nu kennelijk het doel is om “de boel bij elkaar te houden” en kost wat kost dit regeer- en “gedoog”akkoord (ik betrap mezelf nog steeds op optrekkende wenkbrauwen bij dit laatste woord) in stand te houden, geeft wat mij betreft aan dat er iets mis is bij dit soort gastjes.

En zo wordt dit land op dit moment dus “geregeerd” door een cynische profiteur die wordt gedoogd door een bende chantabel tuig van de richel die zelf thuis hoort in hun eigen heropvoedingskampen waar ze zelf zo op geilen, of die eigenlijk zelf als schietsschijf hoort te dienen voor het door hen zelf zo gewaardeerde knieschot. Of die eigenlijk gezien hun liefde voor minimumstraffen jarenlang achter de tralies thuishoort. Of die eigenlijk nu wel middels “administratieve detentie” een paar jaar zonder vorm van proces kan worden opgesloten in een Nederlands Guantanamo Bay (ook een ideetje uit het PVV programma), omdat wij Nederlanders nu wel in de gaten hebben dat er “iets mee is”.

Dat dit addergebroed de genoemde akkoorden zo fantastisch vindt en de fraudeurs en gewelddadige korte lontjes in eigen gelederen zo volgaarne de hand boven het hoofd houdt geeft mijns inziens wel aan dat er iets niet aan klopt.

Al zou de PVV bestaan uit 24 verkrachtende seriemoordenaars, dan nog zouden de zogenaamde Wakkere Nederlanders hun vertrouwen niet verliezen. Ook Rutte en Verhagen zouden daar dan nog steeds hun vuile zaakjes mee kunnen doen.

Ga maar na:

Rutte herhaalde woensdag dat de Tweede Kamer de regering controleert en niet andersom. “Dat zou ongepast zijn.” Voor hem is verder van belang dat het kabinetsbeleid op een meerderheid in de Kamer kan rekenen en dat is tot dusverre het geval, aldus Rutte. (Trouw)

Zie je? Dat kan je ook zeggen over een kudde bijtgrage zombies met kapmessen, of over een roedel schuimbekkende pitbulls.

Dat kan Rutte dus tot in lengte van dagen blijven volhouden.

In die zin is het dus correct dat we de aandacht niet al te zeer moeten verleggen naar de schunnigheid van Wilders’ handlangers.

Je kan je nog wel afvragen hoeveel van dit soort verschrikkelijke dingen er nog nodig zijn voor dat we de Bende van Wilders, in juridische zin, kunnen gaan beschouwen als criminele organisatie.

7 gedachten over “Wilders’ bende criminele proleten”

 1. “Maar het één kan niet worden los gezien van het ander.”

  En op hetzelfde manier kan de her Rutte zijn regering niet los maken of los zien van Wilders. Simpel zat. Steeds ontkennen helpt ook niet.

 2. Ha, art. 140 WvS – oorspronkelijk bedacht ter bestrijding van de socialisten hoor… 😮

 3. Ik heb steeds al gezegd, dat de PVV qua structuur een maffia is. Met godfather en al.
  Nu blijkt duidelijk(er), dat het personeel van de club voor een groot deel bestaat uit randcriminelen, oplichters en borderliners. Hoe zal de vroegere procureur-generaal zich in hun gezelschap voelen?
  En waar blijft nu het GL-wetsontwerp (ligt al klaar sinds vorig jaar http://bit.ly/bRMpKz ) over de financiering van partijen die aan de verkiezingen (willen) meedoen?

 4. De vroegere procureur generaal? Die wou in de 70s middels een staatsgreep een dictatuur vestigen in Nederland. Ik neem aan dat ie in het huidige gezelschap in zijn element is.

 5. Raymond de Roon. Wikipedia: http://nl.wikipedia.org/wiki/Raymond_de_Roon .
  Na 1973 werd Raymond een braaf gereformeerd jongetje. Hij zag het wel zitten bij het GPV van Jongeling. Werd na onder andere een toer door Suriname advocaat-generaal in Amsterdam, belast met de “plukze”-wetgeving. Weet dus alles ervan, hoe je een organisatie “crimineel” kunt laten verklaren. Na echtscheiding en huwelijk met een Costaricaanse allochtoon, radicaliseerde De Roon weer. (2006)
  Groot voorstander van Law and Order. Verklaarde zich in de Tweede Kamer tegen steun aan Iraanse oppositie, omdat het immers “ook” moslims zijn.
  Is nu voorzitter van de tweede-kamercommissie justitie en veiligheid. Heeft van oudsher goede relaties met BVD/AIVD (Max Lewin). Onbegrijpelijk dat De Roon niet door Wilders is betrokken bij de screening van zijn boevenbende. Zou het misschien niet echt boteren tussen beide heren? :mrgreen:

 6. De proleten van de PVV zijn de laatste verdedigers van de Hollandsche cultuur in de multiculturele samenleving. Die cultuur zal met de PVV achter de horizon van de geschiedenis verdwijnen, gelukkig. Nederlanders staan internationaal bekend als totaal onbeschoft, boers en lomp. “Ja dat zeg jij”, “ik heb met jou niks te maken”, “ik pis door je brievenbus al jij nog een keer met je hondje door mijn straat loopt”, enz, enz..

Reacties zijn gesloten.