Lek bij PVV bewijst dat de rijen niet meer gesloten zijn

Leuk nieuwtje dat lek.

Als groot nieuws wordt nu gepresenteerd dat er een “richtingenstrijd” tussen Brinkman en Bosma is. En dat is ook zeker zo. Wordt vervolgd zou ik zeggen.

Maar het grootste nieuws is natuurlijk dat er een lek is.

Geert kan nu echt niemand meer vertrouwen.

In plaats van “De Grote Leider” wordt Geert hoe langer hoe meer “De Grote Lijder”.

Vinden wij dat zielig voor Geert?

Nee.

6 gedachten over “Lek bij PVV bewijst dat de rijen niet meer gesloten zijn”

  1. Medelijden? NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH 😈 Eigen schuld, bruine bult. Alles alles over is gewaaid ga ik hem wel vergeven, maar eerst moet hij maar spijt krijgen. Heel veel spijt!

    O en die onzin van die Brinkman dat het misschien wel gestolen is. Pfoeh! Is toch een vesting die PVV fractiebunker? Is dat ding gewoon open als Hurt er niet is? Kan er dan gewoon een ontploffingsprojectiel geplaatst worden? Lijkt me niet. Dus gewoon onzin!

  2. Wel al te toevallig dat uitgerekend in deze week dat de PVV zwaar in opspraak kwam wegens diverse schandalen omtrent privaat wangedrag van PVV-fractieleden, en de partij daarvoor flink werdt bekritiseerd door de achterban en men in de virtuele peilingen gemiddeld 5 Kamerzetels kwijt raakte, er plotsklaps voor het eerst fractiestukken van de PVV mbt. interne democratisering.zijn uitgelekt naar de media. Ook het naar buiten komen van die stukken lijkt vooropgezet plan vanuit de top van de partij om de publieke opinie gunstiger te stemmen. Het toeval van het moment ligd er te dik bovenop om geloofwaardig te zijn.

  3. Hansje Brinkers en Hero Brinkman; beiden doen denken aan identieke initialen, Hollandse dijken, stormvloeden, lekken, onrealistische dadendrang en geschreven fictie.

  4. @IkDenkwelNa: ja, maar waarom zouden ze die stukken laten lekken? Waarom dan niet gewoon zeggen dat je ermee bezig bent, als dat gunstig zou moeten werken op de peilingen?

  5. @Laurent: Ik denk, om er als PR-stunt een soort mysterie aan te geven, maar ook om als berichtgever en lekker geen gezichtsverlies te leiden. Vergeet niet, de PVV is sterk in trucjes omtrent positiverende en negativerende mythevorming. Maar los daarvan, ik geloof niet echt dat Hero Brinkman echte interne democratisering nastreeft, en al helemaal niet vanuit een ethisch principe. Daarvoor is hij een veel te agressief en arrogant mannetje met evenzeer autocratische trekjes. Het gaat hem er volgens mij zuiver om Wilders een hak te zetten. Een interne machtsstrijd is er zondermeer wel binnen de PVV.

Reacties zijn gesloten.