3 gedachten over “Elsbeth Etty veegt de vloer aan met Frits Bolkestein”

  1. De drijvende geest van VVD:

    “Te beginnen in 1990 spreekt de VVD’er over immigratie en integratie in termen van superioriteit en inferioriteit: de vreemdeling is inferieur.” ❗

  2. “Bolkestein ziet niet in dat het de superioriteitswaan is die een zware hypotheek heeft gelegd op het geestelijke klimaat. Hij mist het vermogen tot zelfkritiek. Het kan niet worden ontkend dat hij met zijn ‘normatieve’ kritiek op de multiculturele samenleving een incognito heeft verschaft aan de verderfelijke fascistische geest die in het troebele water vist van een, ook racistisch getinte, angst voor de vreemdeling.”

    Ik heb uiterst zelden tot nooit een VVD-er gezien die in het bezit zou zijn van het vermogen tot zelfkritiek. Ze zijn allemaal tot het laatste altijd principieel feilloos en hebben ze altijd gelijk inclusief de gevallen waar ze ongelijk hebben. Daar hebben ze dan weer gelijk.

    Bolkestein is in wezen een enorm cultuurbarbaar. Hetzelfde type als Boekestein en op gelijkwaardige manier zijn ze beiden heel erg “fatsoenlijk”. Dit heet burgerfascisme van de fatsoenlijke mensen.

  3. 😮 Ik zou mijn vloer niet bloot willen stellen aan een vergiftigde bezem als Bolkestein, is je huis voor eeuwig besmet en moeten er heel wat reinigingsrituelen plaats vinden voor het weer leefbaar is, als dat ooit nog lukt.

Reacties zijn gesloten.